Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 harbi kötüler. capello da iyi ezmiş cezayiri "çabuk kontratağa çıkabilen, serbest vuruş ve kornerlerden etkili olabilen takım" ne ya, böyle bir politik cevap yok :D direkt olarak "anca kontratak şansları var, duran top harici de bi halt edemezler" demenin yumuşak söylenmişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Cezayiri ilk kez izliyorum. Ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi milner dmc mi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cezayir pataklasa da efsane olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ingiltere ne bicim dizilmis ya sol kanat yok falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ingilterede kanatta oynayacak adam yok ki, en fazla wright philips var, o da apaçi. joe cole de yaşlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Abi Joe Cole nasıl yaşlandı ya, genç yetenek olduğu günleri hatırlıyorum adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 lampard nerde oynuyo hala cozemedim ben lampard gerrard beraber olmuyo ya barry hala sakat miki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Rewendor said: ingilterede kanatta oynayacak adam yok ki, en fazla wright philips var, o da apaçi. joe cole de yaşlandı.joe cole, phillipsten bi 10 gün kadar yaşlı. yakında gömeriz onu. 28 yaşına gelmiş, bastonsuz yürüyemiyo. edit: pardon phillips daha yaşlı olanmış, dedelerdenmiş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ingiltere bu maçı bi şekilde götürür de en iyi 1/8 e görürler, ötesi hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 izledigim en kotu dunya kupasi su ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kaspar said: Rewendor said: ingilterede kanatta oynayacak adam yok ki, en fazla wright philips var, o da apaçi. joe cole de yaşlandı.joe cole, phillipsten bi 10 gün kadar yaşlı. yakında gömeriz onu. 28 yaşına gelmiş, bastonsuz yürüyemiyo. edit: pardon phillips daha yaşlı olanmış, dedelerdenmiş diyolar. oha o kadar genç mi joe cole? ben adamı 32 falan sanıyorum. E o zaman Chelsea niye beleşe bırakıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 rooney berbat cok cok cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 gerrard birazdan dovucek rooney i ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Usan maçında belli olmuştu bomboş bi takım olduğu bu adamların. Cezayir kazanmayı hak ediyor. Cezayir kazanırsa yanılmıyorsam son maçta beraberlik yetecek, ikili averajdan ingiltere kazansa bile önünde olacaklar 4 puanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi macin basindan beri milner dedigim adam barry mis zaten ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 wright phillips ya ne koşardı bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 fransayla dingiltereyi turnuvanin epic failleri ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ingiltere bitmiş cidden. çok boş maç, karşılıklı çok salak top kayıpları oluyor, cezayir de ileri ataklarda yaratıcı oynayamıyor az akıllı olsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 rooney 35 yasindaki hakan sükür gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şu son saniye cezayir bir yaslasa çok güzel olucak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 fail fail fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://img697.imageshack.us/img697/41/1276441135103.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Abi mangadan alışkanlık, sağdan sola okuyorum. Mal gibi bakıp duruyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar