Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

En az 250 lira demek bu.. Değmez o paraya. SD izlerim, yılların maç izleyicisiyiz HD olmasın nolcak :P

Ayrıca olay yurtdışından izlenememesi için şifre koymaksa ben sanmıyorum ki bi teknoloji olmasın yayının nerye gittiğini algılayıp ona göre şifre koyacak yada koymayacak. Kanundan fırsat bulduk söğüşleyelim mantığı gibi geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

habertürk said:

Arjantin’in genel menajeri Bilardo son yılların en çılgın açıklamasını yaptı: Finalde golü atanla bir gece birlikte olmaya hazırım!

Dünya Kupası’nı en son 1986’da kazanan Arjantin’de şampiyonluğa duyulan özlem had safhaya çıktı. Elemelerden zar zor çıkarak Güney Afrika vizesi alan Tangocular’da teknik direktör Maradona, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımının dünya şampiyonu olması halinde Buenos Aires’teki Obelisk Meydanı’nda çırılçıplak koşacağının sözünü vermiş ve bu sözleriyle oyuncularını yüreklendirmek istemişti. Barcelona’da harika bir sezon geçiren Messi’nin yanı sıra Inter’i 3 kulvarda şampiyonluğa ulaştıran Milito, Aguero, Higuain, Veron ve Tevez gibi yıldızların formasını giyeceği; Nijerya, Güney Kore ve Yunanistan’la beraber B Grubu’nda mücadele edecek olan Arjantin’de bu seferki şampiyonluk vaadi yüz kızartacak cinsten...

O BİR JİNEKOLOG!
Tangocular’ı teknik direktör olarak Meksika’daki turnuvada Dünya şampiyonluğuna ulaştıran şimdilerin genel menajeri Carlos Bilardo, Telefe Radyosu’na ilginç açıklamalar yaptı. “Arjantin’in şampiyon olması halinde finalde golü atacak oyuncuyla bir gece birlikte olmaya hazırım” diyen 71 yaşındaki Bilardo, radyodaki spikerin şaka yapıp yapmadığı konusundaki sorusuna da “İnsanlara garip gelebilir belki ama burada şampiyonluk söz konusu” yanıtını verdi!.. Jinekolog diploması da bulunan Bilardo’nun bu sözlerinin ardından radyo milli takım oyuncularına canlı bağlantı yaparken; Carlos Tevez “Golü atarsam benden uzak durmalı” dedi, Javier Mascherano ise “Bu bir şaka olmalı” ifadesiyle böylesine bir ‘prim vaadi’ni Carlos Bilardo’nun söylemiş olamayacağını kaydetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Robben yetişmiş kupaya.

Bu arada biraz tahmin alalım hadi

-Turnuvada gol kralı kim olur?
-Finalistler hangi takımlar olur?

Gol kralı muhtemelen grup maçlarında belli olcak gibi, ingilizler çeyrek finalin ötesini göremeyeceğini düşünüyorum da grup maçlarında Rooney bitirir işi. Bi ihtimal Luis Fabiano. İspanya da goller paylaşılır, diğer takımlarda da öyle.

Final maçı

Hollanda - Arjantin
Sosyal ağlarda paylaş

italya almanya gibi kupanın ağır taşlarının kadroları resmen rezalet, brezilya kesinlikle ismine yakışır bir kadroya sahip değil, arjantin doğaüstü ofansa rağmen defanssız çıkıyor turnuvaya, fransa hep kötüydü zaten...

Hollanda ve İspanya kalıyor geriye, Hollanda düzgün oyunla elenilebilecek gibi, yani favori bana göre İspanya. Ama ben hala almanları tutuyorum, Ballack'ın yokluğuna rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...