Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ingiltere'de öyle çok çok iyi bir kadro yok ki "o kadroyla" denecek. kaleden forvete her hatta eksiklerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Zaten eksik sadece kale ve forvet değil mi? Ki forvetin birisi Rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Meksika İtalya'yı düdükledi. Ya bu hazırlık maçlarını hiç sallamıyor favori ekipler, ya da çok ilginç bir turnuva izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rewendor said: ingiltere'de öyle çok çok iyi bir kadro yok ki "o kadroyla" denecek. kaleden forvete her hatta eksiklerle dolu. Sadece kaleci ve Rooney'nin partneri zayıf kalabilir, 4-2-3-1 oynarsa James Milner, Aaron Lennon gibi isimler 11 çıkar, forvet zayıflığı da kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rooney yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bent bu sene baya iyiydi ya neden almamış ki kadroya.rooney in yanında iyi oynayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bent'in ilginç bir özelliği var iyi kadrolarda başarılı olamıyor. o yüzden de tercih edilmemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Lol bu ne yahu ;p Ayrıca; http://dk2010.sporx.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Masquerade said: Lol bu ne yahu ;p Ayrıca; http://dk2010.sporx.com/ ahahaha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Brezilyanın önceki gün zimbabweyle oynadığı hazırlık maçını bir yerlerden bulun izleyin, izlemeniz lazım :P Michel Bastosun attığı gol heralde 2010 yılında atılan en güzel frikik golüdür, kaleciyi bırak topu kaleye giderken televizyonda ben göremedim asfsd yavaş çekim olmadan. Maiconun robinhoya attığı bir pas var nasıl bir ayaktır maiconunki nasıl topun şiddetini öyle ayarlıyor herif diye bilinmezlerde bırakıyor adam. Yine julio cesarın çıkarttığı bir top var wakabayashi aynısını çizgi filmde yapmıştı. Buffonun kendi ağzıyla şu an için dünyanın en iyi kalecisi dediği kadar var. Baptistanın attığı o pas falan... izleyin abi bir yerlerden, ntvsporda spor gecesinde de kesin gösterir olmadı, ya da göstermiştir :p Sadece bu hazırlık döneminde oynanılan futbollara bakarak konuşursak brezilya ezer geçer hiç tınmaz 31 takımdan hangisiyle oynarsa oynasın. Hani ancak messi faktörü gibi, xavi-iniesta-barcelona filmi gibi OP unsurlar ortaya çıkarsa tökezlerler bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 "Bulent Timurlenk twitter" said: Didier Drogba'nın dirseğinde kırık var. Dünya Kupası'nda yok. fildişi gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Abi ben Dünya Kupası öncesi ünlü oyuncular sakatlanınca çok seviniyorum ya, gençler şans bulsun yeni bi yıldız parlasın falan bunları görmek istiyorum. Şimdi Drogba gitti diye Lacina Traore oynasa mesela (kadroda mı bilmiyorum lafın gelişi) sonra parlasa falan millet peşinden koşsa futbol dünyasına yeni hareket gelse aaah ah.. :) @Rikkie: Ya rakipleri zimbabwe yani ne bekliyorsn ki? :) Genelde Brezilya'nın futbolu Avrupa takımlarının sistem oyunlarıyla karşılaşınca tutmuyor, patlıyor. Ancak Avrupa dışındaki kıtalarda yapılan turnuvaları da genelde Brezilya kazanıyor. İsterim kazanmasını ve eski günlerine dönmesini, hatta Elano da bol bol oynasın iyi de oynasın 20 milyona okutalım falan :D Ama şu zimbabwe'ye bile çok komik pozisyonlar vermişler. Bakalım, orta sahada yükselen yeni yıldızları, bekleri ve kalecisi harika ama forvette Robinho dışında bence pek kaliteli oyuncu yok. Yani bir Ronaldo'ları yok bu sefer :) Göreceğiz ama ben pek şans vermiyorum, umarım yanılırım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Her uluslararası turnuvada olduğu gibi yine Almanya'yı destekliyorum. Gerçi hem Ballack sakat hem abuk subuk bir kadro seçimi yapıldı hakeden çok adam dışarda kaldı, hem de çok eksikler bu turnuvada. Ama görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben Avustralya'yı destekliyorum :D Rooney için de İngiltere'yi. Bunlar elenirse duruma göre bakarım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Torres sakatlıktan dönüp antrenmanlara düzenli olarak çıkmaya başlamış da başlamasına... http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SLcxApGx1aI/AAAAAAAAIHI/rht_bMuwOJ0/s400/b_PREMIO_b_Torres_otros.jpg ..sakatlık adamı apaçiye döndürmüş, ne yaptın torres reis.. http://soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/2010/0604/fernandotorres20100531_576x324.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Arjantin ve Brezilya'dan başka favori göremedim hazırlık maçlarında. Almanya var işte. Hiç favori olamadılar ama sessiz sakin geldiler hep. Adamların tarzı bu. Eh işte ingilizlerde iyi diyeyim. İspanya, İtalya, Fransa, Portekiz kötüydü hazırlık maçlarında. İsteksiz ve ruhsuzdu adamlar. Kalite ne kadar fazla olursa olsun bu kadar inançsız bi yol olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Arjantin'de forvet dışında bişey yok ki. Orta sahadaki 2 adam gibi adamı kadroya almadı. Onları alsa 4-2-4 oynatır yine şampiyon olabilirdi. Ama bence Arjantin favorilikten çok uzak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ispanya nın normalde rahatlıkla alması lazım.takımın her mevkisi efsane.ama ruhsuz oynuyorlar.yinede bence en büyük favori. 2. de almanya olur sessiz sedasız en kötü yarı finale çıkar gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kıta faktörünü unutmayın yalnız, genelde Avrupa takımları Avrupa'a yapılan turnuvalarda başarılı oluyorlar. Diğer kıtalarda ise sürprizler ve Brezilya faktörü ortaya çıkıyor. Avrupalıların kaybettiği, sürprizlerle dolu heyecanlıbir dünya kupası diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Messi-Agüero-Milito-Higuain oynatsın Maradona, savunmaya gerek yok zaten yiyeceklerinden fazlasını atarlar ehuhehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 turnuvaların sürprizleri sırbistan ve g.kore olur.iddaa da bana çok para kazandırır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 flying dutchmen ftw http://i45.tinypic.com/2r39us5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ne zaman baslıyor şimdi dunya kupası.hesaba para atayımda bilyonerden iddaya abanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rikkie said: Messi-Agüero-Milito-Higuain oynatsın Maradona, savunmaya gerek yok zaten yiyeceklerinden fazlasını atarlar ehuhehu. zarateyi de görmek isterdim ben hücumda ya.canavar gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 11 Haziranda başlıyor. Trt vericek maçları. İlk maçlara da para filan yatırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar