loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Brezilyalı hakemde bi hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya kafayi yicem dakka 85 1-1 adamlar defansta top ceviriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ingiltere napıyo abi hiçbişi yapmıyo. düz bir futbol. anca karşı takımın defansı hata yaparsa gol olur bu oyun anlayışıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Afrika bu yüzden geri kalmış bir ülke demek, dinleyende de, çalanda da kafa kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 nası yenemedi abi şu takımı ingiltere, tüm turnuva gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Aklıma geldide, üst düzey liglere veya turnuvalar içerisinde, sahadaki 22 oyuncununda ana dilinin aynı olduğu yegane maç bu olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kaleci yüzüne gitti paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 robert greene burdan ar yu pıleyır diye sesleniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yalnız 2 günde 5 maç, 7 gol. Felaket. (Gollerden biri de Green'in yediği, 6 de sen ona) Forvet evlatlarım; lütfen ya, vuvuzela sesine tahammül ediyoruz günde kaç saat, rica ediyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 John Lennon dopçu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 loop said: Aklıma geldide, üst düzey liglere veya turnuvalar içerisinde, sahadaki 22 oyuncununda ana dilinin aynı olduğu yegane maç bu olsa gerek :)A grubunda Uruguay & Meksika, G grubunda Brezilya & Portekiz, H grubunda İspanya, Şili & Honduras var. Şaşılacak bir durum değil o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Khelben said: KillerLord said: kupona bak kupona buraya postlandı uğuru kaçtı. gg sfds benim de gitti banko ingiltere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 eşşek kadar nüfus var. bitane kaleci çıkmıyor ya. gerard+johnson gerçekten çok iyi oynadı. green'e lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yirim ben o shakirayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 mokoko said: KillerLord said: mokoko said: sırbistan - gana maçından yatarsın. arkadaşım iyi bak siste 1-2-3 :D her türlü alıyor gana maçı yatarsa bile. o maçıda alırsam zaten dünyaları alıyor bankolar oturursa ben bilmem sistem mistem. o kupon yatar aga. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi glen johnson bildiğin dani alves v2., stamina-strength-balance-boy upgraded versiyonu alvesin. ayrıca greene bir kez daha DEFOL demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 glen johnson o kadar geldi de bi adam gibi orta yapamadi be abi sonunda gerrard (sav) cekil la surdan diye gecti saga acti ortayi heskeyin kafaya koydu topu ama heskey basaramadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bizim Samsunsporda Okan diye kova bi kaleci var efsane içeri alışları var Green'in tarzıda aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Green napmış öyle yaa izleyemedim maçı da, resmen böyle saçmalık yapılır mı? Ben olsam daha bu akşam hemen veririm ingiltereye uçuş biletini kovarım takımdan bu adamı anında, kalan maçlara 22 kişi devam, 2 kaleci daha var ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Rew hatırlatırım bizim kalecimiz de Volkan :P Es kaza kupaya gitseydik daha önce italya maçında yediği golün benzerlerini yiyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hayal kırıklığı yaratan fransa, arjantin ve ingiltereden sonra üstün alman ırkı yarın gövde gösterisi yapar mı acaba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi o kadar takım var, kalesi en zayıf takım sanırım ingiltere.Yazık lan adamlara acıdım resmen.Gerçi kirkland,scott carson ne bilem paul robinson joe hart falan var bunlarda iyi kaleci denebilecek ne diye greeni koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Almanya, Brezilya, İspanya ve Hollanda gibi devler hala maç yapmadı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 RamsesII said: abi o kadar takım var, kalesi en zayıf takım sanırım ingiltere.Yazık lan adamlara acıdım resmen.Gerçi kirkland,scott carson ne bilem paul robinson joe hart falan var bunlarda iyi kaleci denebilecek ne diye greeni koyuyolarRobinson da az sıçmadı zamanında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Holy iyi dedin de biz zaman zaman tanrı kompleksine girip küçük dağları biz yarattık diye gaza gelsek de sonuçta orta karar bir futbol ülkesiyiz. Haliyle elimizden gelen bu, çıkarabildiğimiz adam ortakarar bir ülke olarak anca Volkan. O da işte anca fener gazıyla. fener olmasa kalede napacaz meçhul. yıllardır engin, rüştü, volkan derken çeyrek asırdır falan kaleyi fener kurtarıyor. turnuvanın favorileri arasında lanse edilen, futbolun beşiği olarak bilinen ve futbolu ortaya çıkarmış bir ülkenin, dünyanın en prestijli ligine sahip ülkeninin böyle bir kaleciye sahip olması affedilemez. Dediğim gibi aynen ilk uçakla yollasınlar adamı ülkesine, kalan kalecilerden birini koysunlar kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar