Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Pedro kanattan acayip yardırdı yalnız oyuna girince yorgun savunma karşısında, öyle böyle değildi. Bir de aynı barcelonadaki gibi herif nerde gol pozisyonu var nerde dönen top var orda, golü kokluyor derler ya resmen o deyimin tanımı. Pedro gibi yedeğim olsun 10 milyon dolar borcum olsun arkadaş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Rikkie said: Pedro kanattan acayip yardırdı yalnız oyuna girince yorgun savunma karşısında, öyle böyle değildi. Bir de aynı barcelonadaki gibi herif nerde gol pozisyonu var nerde dönen top var orda, golü kokluyor derler ya resmen o deyimin tanımı. Pedro gibi yedeğim olsun 10 milyon dolar borcum olsun arkadaş sdf. olsun anasını satıyım PS: biraz daha bişeyler yazın yeterince katılamıyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yalnız Paraguay ın kaçırdığı penaltıda da 2 İspanyol ceza sahasında, başta o penaltının tekrarlanması lazım. Valdez'in verilmeyen golünü de sayınca gerçekten yazık oldu yani Paraguay'a. Güzel de oynadılar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 larissa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ah paraguay vah paraguay. mantığım almanya, gönlüm uruguay diyor en baştan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 almanya alacak gibi ama hakemler bu maçta da skoru belirleyen taraf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 paraguay' ın kadınları ne kadar güzelmiş ya maç izlemeye gelen. her gösterdiğine aşık oldum eridim bittim yemin ederim. ben paraguay' a yerleşicem yaşam pahalı mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hayatında ilk kez latin gören gençler şoku atlatamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hakemlerin cinsel tercihi ile yorum yapmak istemiyorum ama bu kaçıncı katledilen maç ya dünya kupasına bu kadar formsuz hakem verilir mi ey blatter top da bir acayip zaten dün forlanın frikiği bugün villa nın goldeki şutu kafasına göre gidiyor top roberto carlos vursa kim bilir nereye gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/TC9ziM5MPeI/AAAAAAAASsU/lwMKuopA55Y/s1600/45.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 messi sempatizanı rıdvanı dinlemek çok istiyodum da kaçırdım heralde. VALLA HİÇ BELLİ OLMAZ MESSİ ÇIKAR 5 GOL ATAR ELERLER ALMANYAYI insan noobu ya. gördük messiyi. 4 az geldi ama 6-7 gitselerdi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 rıdvan yoktu bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Sergen vardı bu akşam. Almanya'yı yere göğe sığdıramadı. Haksız da değil. İspanya takımını inanılmaz seviyorum ama Del Bosque gibi balon bi adamın da kariyerinde dünya kupası bulunduracak olması bana saçma gelir. Zaten Almanlar alacak kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Valla messi gibi durdurulması imkansıza yakın bir oyuncuyu resmen kilitledi,sahadan sildi almanlar.Siz daha neyden bahsediyorsunuz?Sadece thomas müllerin cezalı olması beni düşündürüyor,hücumda etkili olabilirler mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arjantin maradona gibi palyaço teknik direktör yerine düzgün birisini bulsaydı kupayı alabilirlerdi. en büyük eksikleri maradona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kupa uruguayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bi de maçı izliyorum Almanya 2-0 yaptı, spiker Almanya'nın ezmesinden değil de Messi'nin maçı döndürmesi için 20 dakikası olduğundan bahsediyor. Halı saha mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hollanda turnuva boyunca futbol oynamadı ki. Sadece Brezilya kendi kalesine atıp dağıldıktan sonra 15-20 dakka biraz bişey oynadılar. Onun dışında futbol adına sıfırlar. Belki ilk maç o genç kanatlarının sonradan girip 3-5 çalım atmasını da ekleyebiliriz. Almanya-Uruguay finali ve Almanya'nın zaferi şu an için futbol adına hak edilen durum olarak görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 e hani uruguay hiçbir şey haketmemişti tü kakaydı? hollanda 3-1 gibi bir skorla geçer uruguay'ı. bariz bir hollanda-almanya finali var ufukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yok bu güne kadar futbol oynayan takımlardan biri Uruguay. İspanya bir şey oynamadı, Hollanda da oynamadı. Uruguay tü-kaka ama Hollanda daha beter, futbol oynamadan yarı finale çıkmaları bile ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Elano sakatlanmasaydı keşke.Melo ve tüm takim da saçmalamasaydı Brezilya da iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Dün Messi balonunu nasıl patlattı almanlar Messi'nin ne kadar overrated oldugunu gördük arkasında xavi iniesta olmayınca. Maradona'nın teknik adamlığı iyi değil ama Messi'nin yerinde o olsa oynardı çatır çatır. Dün erittiler Messi'yi almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ne zamandir yokum net halledilmediginden gerci hala olmadi da neyse hemen son ma.lar hakkinda commentlerimi yapiyorum gerci sadece bir tane var ... MESSI ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UBER ALLES ULAN hade bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Wishmaster said: Elano sakatlanmasaydı keşke.Melo ve tüm takim da saçmalamasaydı Brezilya da iyiydi.. 7 kişiyle savunma yapıp 3 kişiyle atak yapmak Brezilya'nın yapacağı iş değil. Brezilya'nın çok adamla yaptığı şık ataklar olmazsa, o güzel hareketler çalımlar falan olmazsa olmaz. Avrupa takımı gibi oynayamaz Brezilya, her ülkenin bir ekolü vardır. Dunga da bunu tatsız bir şekilde kanıtlamış oldu. 2002 yılının Brezilyası geri dönsün sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 khlad yuh abi ne balonu, adamın bütün sezon yaptıkları ortada. Onu 7-8 adamın içine atıp eriten Maradona balon asıl. Messi'ye balon diyeni futbol tanrıları çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar