Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın gece kızın evinde...

karabekar

Öne çıkan mesajlar

Bu hatun yakın bir zaman da eski sevgilisinden şiddetli bir kavga ile ya da ne bileyim aldatılarak ayrılmadı di mi? Yok eğer böylese ego tatmini yapıyordur üzerinden, uzak dur derim... Valla hatunun eve çağırdığı durumlarda deplasmanda olduğundan ötürü çok zor oluyor beh. Hatun istemesse kardeş kardeş yatarsınız, boşuna ne yaparım diye kasma...
Sosyal ağlarda paylaş

Cruel Intentions u indirip goturuyorsun..

http://www.imdb.com/title/tt0139134/

ben daha bu filmin ise yaramadigi durum gormedim, 20 de 20 cekmisimdir bu filmde..
en ise yaramaz kiytirik arkadasliklardan bile, is cikar bu filmde ole diyim sana..

ya film esnasinda acaip gaza geliorlar oyle oluyor, yada film sonunda agliyorlar oyle oluyor..
filmi saat 12 e dogru izlemeye baslayin bide.. etkisini arttiriyor..

ha bu arada karaciyerin hasta diye, icki iciyormus gibi yapamazsin diye dusunme.. dudadigini degdir bitsin gitsin, karsi tarafa icirt ickiyi.. bole votka falan etkili cozumlerde zaten ilk votkayi az koy.. ikincide dozu arttirirsin..

:) bu yazdiklarimi hatun arkidislere, erkekler icinde onermekteyim.. kullanan hatunlarda bu receteden cok memnun kalmis, ertesi gun yogun tesekkurlerini tarafima iletmistir..

filmin birincisini seyrettiyse, sorun yok ikincisi var.. onu izlememistir.. o da birincisi kadar etkileyici..

haydi hayirli traslar..
tesekkurlerini de PM yoluyla iletebilirsin ertesi gun :)
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

Cruel Intentions u indirip goturuyorsun..

http://www.imdb.com/title/tt0139134/

ben daha bu filmin ise yaramadigi durum gormedim, 20 de 20 cekmisimdir bu filmde..
en ise yaramaz kiytirik arkadasliklardan bile, is cikar bu filmde ole diyim sana..

ya film esnasinda acaip gaza geliorlar oyle oluyor, yada film sonunda agliyorlar oyle oluyor..
filmi saat 12 e dogru izlemeye baslayin bide.. etkisini arttiriyor..

ha bu arada karaciyerin hasta diye, icki iciyormus gibi yapamazsin diye dusunme.. dudadigini degdir bitsin gitsin, karsi tarafa icirt ickiyi.. bole votka falan etkili cozumlerde zaten ilk votkayi az koy.. ikincide dozu arttirirsin..

:) bu yazdiklarimi hatun arkidislere, erkekler icinde onermekteyim.. kullanan hatunlarda bu receteden cok memnun kalmis, ertesi gun yogun tesekkurlerini tarafima iletmistir..

filmin birincisini seyrettiyse, sorun yok ikincisi var.. onu izlememistir.. o da birincisi kadar etkileyici..

haydi hayirli traslar..
tesekkurlerini de PM yoluyla iletebilirsin ertesi gun :)

Mesela bana Cruel Intensions'ı izletemez, izlememe gerek yok her zaman hazırım.

İlk vodkayı da az koyarsa, hacım az olmuş bu bir dahakine daha çok koyar mısın derim.

Kız loser değilse, erkeğe karşı taktik yapmasına gerek olmaz.Gerçi kimse taktik yapmasın raadolsun
Sosyal ağlarda paylaş

cruel intentions ın ilk filmi fena değildi.ondan sorakiler çok gereksiz.2-3 tane sevişme sahnesi var kim nasıl gaza geliyor anlamadım

eğer bu filmla gaza geliyorsa muhtemelen tamam şimdi şu cocuga vereyim yarında başkasına veririm entrika olur diyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...