rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kız seni evine davet ediyor da amacı ne ben onu anlmadaım? yani mesaiye kalıyorsunuz ev uzakta filan mı? benim de bazen arkadaşlarım gelir kalır çeşitli sebeplerle. obaa bu kıza kesin yavşanır evime geliyor demiyorum. cidden anlamıyor musun yav, kızın niyeti ne - senin niyet belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu hatun yakın bir zaman da eski sevgilisinden şiddetli bir kavga ile ya da ne bileyim aldatılarak ayrılmadı di mi? Yok eğer böylese ego tatmini yapıyordur üzerinden, uzak dur derim... Valla hatunun eve çağırdığı durumlarda deplasmanda olduğundan ötürü çok zor oluyor beh. Hatun istemesse kardeş kardeş yatarsınız, boşuna ne yaparım diye kasma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mayhem said: fondü seti ve olabildiğince çilek, kivi, muz, portakal, elma v.b.. HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mayhem said: fondü seti ve olabildiğince çilek, kivi, muz, portakal, elma v.b.. bakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Cruel Intentions u indirip goturuyorsun.. http://www.imdb.com/title/tt0139134/ ben daha bu filmin ise yaramadigi durum gormedim, 20 de 20 cekmisimdir bu filmde.. en ise yaramaz kiytirik arkadasliklardan bile, is cikar bu filmde ole diyim sana.. ya film esnasinda acaip gaza geliorlar oyle oluyor, yada film sonunda agliyorlar oyle oluyor.. filmi saat 12 e dogru izlemeye baslayin bide.. etkisini arttiriyor.. ha bu arada karaciyerin hasta diye, icki iciyormus gibi yapamazsin diye dusunme.. dudadigini degdir bitsin gitsin, karsi tarafa icirt ickiyi.. bole votka falan etkili cozumlerde zaten ilk votkayi az koy.. ikincide dozu arttirirsin.. :) bu yazdiklarimi hatun arkidislere, erkekler icinde onermekteyim.. kullanan hatunlarda bu receteden cok memnun kalmis, ertesi gun yogun tesekkurlerini tarafima iletmistir.. filmin birincisini seyrettiyse, sorun yok ikincisi var.. onu izlememistir.. o da birincisi kadar etkileyici.. haydi hayirli traslar.. tesekkurlerini de PM yoluyla iletebilirsin ertesi gun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Eyvahlar olsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 foruma gelmiş ama anılarını paylaşamıyor: http://forum.paticik.com/read.php?5,3962621,4868762#msg-4868762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 20de 20 yapmak iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kondom koy cüzdanına. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 fizban said: foruma gelmiş ama anılarını paylaşamıyor: http://forum.paticik.com/read.php?5,3962621,4868762#msg-4868762 yahu daha bu akşam beee :) yarın yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 filmi indirdinmi? ahahaha.. ciddi diorum ise yaricak bak.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 LuNiZ said: Cruel Intentions u indirip goturuyorsun.. http://www.imdb.com/title/tt0139134/ ben daha bu filmin ise yaramadigi durum gormedim, 20 de 20 cekmisimdir bu filmde.. en ise yaramaz kiytirik arkadasliklardan bile, is cikar bu filmde ole diyim sana.. ya film esnasinda acaip gaza geliorlar oyle oluyor, yada film sonunda agliyorlar oyle oluyor.. filmi saat 12 e dogru izlemeye baslayin bide.. etkisini arttiriyor.. ha bu arada karaciyerin hasta diye, icki iciyormus gibi yapamazsin diye dusunme.. dudadigini degdir bitsin gitsin, karsi tarafa icirt ickiyi.. bole votka falan etkili cozumlerde zaten ilk votkayi az koy.. ikincide dozu arttirirsin.. :) bu yazdiklarimi hatun arkidislere, erkekler icinde onermekteyim.. kullanan hatunlarda bu receteden cok memnun kalmis, ertesi gun yogun tesekkurlerini tarafima iletmistir.. filmin birincisini seyrettiyse, sorun yok ikincisi var.. onu izlememistir.. o da birincisi kadar etkileyici.. haydi hayirli traslar.. tesekkurlerini de PM yoluyla iletebilirsin ertesi gun :) Mesela bana Cruel Intensions'ı izletemez, izlememe gerek yok her zaman hazırım. İlk vodkayı da az koyarsa, hacım az olmuş bu bir dahakine daha çok koyar mısın derim. Kız loser değilse, erkeğe karşı taktik yapmasına gerek olmaz.Gerçi kimse taktik yapmasın raadolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yarın akşam simidi diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cruel intentions ın ilk filmi fena değildi.ondan sorakiler çok gereksiz.2-3 tane sevişme sahnesi var kim nasıl gaza geliyor anlamadım eğer bu filmla gaza geliyorsa muhtemelen tamam şimdi şu cocuga vereyim yarında başkasına veririm entrika olur diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 LuNiZ said: filmi indirdinmi? ahahaha.. ciddi diorum ise yaricak bak.. :P indirdim olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ilk defamı bi kızın evde kalıyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Llama said: ilk defamı bi kızın evde kalıyon sen yok ama tek 3. oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 herkes de mi haydar dumen olmus http://say.expressivo.com/TnqVAzEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 KARABEKAR NİKİNİ DE DEĞİŞTİR ARTIK ÇAKALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bütün iyi dileklerim seninle karabekar. yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 score kaç kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Zep said: score kaç kaç acaba erken daha ya filmi yeni taksalar biraları yeni açsalar anca sarılmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 erkenden gelmiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eve yani.oyuzden gol vardır bence kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ulan hic dusunmedik cocuğun böbrekler gg olmasın. kız iki akşamdır ayartıyo bunu bu aksam işi bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar