reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Evet elit pati halki :) bole dugune gittiginizi varsayalim mesela asagidaki gibi bi muzik calsa cikip oynarmisiniz? http://www.youtube.com/watch?v=WEkLb9bL6qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zorla çekerler böyle ortaya atarlar. sudan çıkmış balık gibi çırpınırım ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 papi chulo çalarsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 piyanist şantör yerine adam gibi bişiler varsa, iyi de alkol almışsam yup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 katıldığım düğünlerde salla sallasalasala TİTRET tarzında şeyler çalmadığı için kalkıp oynadığım olmuştur elitlik uğruna kültürel mirasımızı reddetsek de bırakamıyoruz elitliği, sigara gibi bişey valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kendi düğünümde bile oynamamyı planlıyorum, hatta bu yüzden düğün bile yapmayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Oha düğünde oynanmaz mı lan? Çıkarım sahnenin ortasına, atarım en temiz göbecikleri. Zaten bu kadar eğlenceli müzikler çalarken kim oynamaz ki? http://www.youtube.com/watch?v=FlO5Uo3qBks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Genelde ortama ayak uydururum ama çok sevdiğim birinin düğünü ise ve insanlar birbirlerini yeni yeni tanıdıkları için çekiniyorlarsa ben atlarım piste saçmalarım. Ardımdan bir iki insan gelir, kızlar çıkar sonra piste, ben otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Piste kızlar çıkınca oturmak? Balon bir düğünde oynamanın tek amacı zaten oynayan kızın karşısına geçebilmektir. Sen bu işi yanlış yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bizim düğünlerde hep horon konsepti olduğu için efsane horon teperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 axedice said: Piste kızlar çıkınca oturmak? Balon bir düğünde oynamanın tek amacı zaten oynayan kızın karşısına geçebilmektir. Sen bu işi yanlış yapıyorsun. adam 'görev başarıyla tamamlandı' anlayışıyla oturuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sparkcaster said: kendi düğünümde bile oynamamyı planlıyorum, hatta bu yüzden düğün bile yapmayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Benimle birlikte taşağa vuracak adam varsa oynarım bittabii ki. Yoksa beni o düğüne götürene nefret sözcükleri mırıldanarak otururum bir kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 horon evet gerisi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cassiline said: beni o düğüne götürene nefret sözcükleri mırıldanarak Anne baba zoruyla düğüne gitme iması yakaladım bu mesajda. Doğru yakalamış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Nasıl bir insan düğüne kendi isteğiyle gider ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cassiline said: Benimle birlikte taşağa vuracak adam varsa oynarım bittabii ki. Yoksa beni o düğüne götürene nefret sözcükleri mırıldanarak otururum bir kenarda. yoksa siz hala düğünlere mi götürülüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cassiline said: Nasıl bir insan düğüne kendi isteğiyle gider ki abi? müstakbel karısı masada tek oturmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğün dediğiniz şey kokteyl oluyo değil mi? aperatif kanepe ve içecek ikramı? bizde sonrasında salon dansları olur siz buna oynamak diyorsunuz herhalde de o "döktürme" kısmın anlamadım döktürme nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 düğüne sadece içmek için giderim(o da çok yakın akraba ise). masaya otururum, gidene kadar da kalkmam, içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sparkcaster said: kendi düğünümde bile oynamamyı planlıyorum, hatta bu yüzden düğün bile yapmayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sparkcaster said: kendi düğünümde bile oynamamyı planlıyorum, hatta bu yüzden düğün bile yapmayabilirim Böyle mi avutuyosun kendini lan? Hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yeterli alkolle tavanda bile yururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bi keresinde kuzenin almanci dügününde zorla piste cikardilar.. gerisini hatirlamiyorum. /facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar