di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hunty said: Spoiler icerir Film bence asiri kotuydu. Tony Stark Megalomaniasi kusturdu. (Televizyoncuyla kamyonette olan muhabbetler mesela asiri gereksizdi) A takimi gibi marketten malzeme toplayip Terroristin evini basmasi falan film uzadikca daha da kotulesti. Avangers da mesela cok iyiydi. Orada Iran man uzayli ordusunu dagitirken burda 2 siringa yemis adamlardan dayak yedi. Ki kotu adamlar boyle bir filme gore bile abartiydi. Nasil pic ettiler guzelim filmi. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sp6IxvJzZ-k Alan yetkilisi olarak bolumden ban yesen yeridir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHHAHAHHAHAHAIAEWFHL:D.,nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AGSDFGASDFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yarın akşam gidiyoruz bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 di said: DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sp6IxvJzZ-k Alan yetkilisi olarak bolumden ban yesen yeridir. sdf Super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Uyanir uyanmaz gidecegim, arkadaslara cok ayip olacak ama yapacak bir sey yok. Serbest meslek sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 imax'ten adam gibi yer kapamadık. =( beklemek te istemediğimizden başka yerden aldık yarın için. umarım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1kucDA8Hqkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 chrome said: Uyanir uyanmaz gidecegim, arkadaslara cok ayip olacak ama yapacak bir sey yok. Serbest meslek sagolsun :) mmhh güzelmiş be selbes meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 chrome said: Uyanir uyanmaz gidecegim, arkadaslara cok ayip olacak ama yapacak bir sey yok. Serbest meslek sagolsun :) Ne kadar serbest ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 erken giden patiler bi yorum atsinda okul cikisi gidelim ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pazara bulabildim ben bilet imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 akşam 9 a aldım, yine çok mutlu olucam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Cok mutlu giricen ondan eminim de mutlu cikacagindan supheliyim abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 iki aksiyon görücez diye gidiyorum filme ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 film çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ben bendim. Siralamam iron man 1 > 3 > 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mandarinin hakkini verememisler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mandarin çok iyiydi bence, ama çizgi-roman fanları bu filmdeki Mandarin'e gıcık olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cizgi roman sux zaten, robert downey olmasa hayatta iron man i sevemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Belki tam da bu nedenle Robert Downey Jr. bu role uygun bir aktör değil. Yerine kim gelse benimsenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Belki tam da bu nedenle Robert Downey Jr. bu role uygun bir aktör. Yerine kim gelse iron man benimsenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Hayır, benimsenirdi ama bu kadar sevilmezdi. Thor veya Captain America rolündeki aktörlere de bir itirazı olan görmedim, ama onlar gidip yerine başka birileri gelse pek kimsenin umursayacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar