Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fotonu faceten alıp koyuyorum buraya heheaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 detaylarınızın gözüktüğü fotoları negatif hale getirip, nasıl olsa gözükmeyecek lan demeyin. renkler yine tersine çeviriliyor gördüğünüz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yazar burda, fotoşopu ve resim editlemeyi cok iyi biliyorum demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben de aslı'na tıklayınca aslı diye hatun çıkacak sandım. çıkmayınca üzüldüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 escape said: yazar burda, fotoşopu ve resim editlemeyi cok iyi biliyorum demiş. yok be paintle yapıyosun bunu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 arka duvar liseli ergen duvarı. posterle kaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 escape said: yazar burda, fotoşopu ve resim editlemeyi cok iyi biliyorum demiş. sağ tıklayıp düzenle diyorsun sonra renkleri ters çevir diyorsun. ps mastery istemiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bittus said: ben de aslı'na tıklayınca aslı diye hatun çıkacak sandım. çıkmayınca üzüldüm sonra bunu bi an ben de düşündüm ama uzun sürmedi, üzülmedim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bittus said: escape said: yazar burda, fotoşopu ve resim editlemeyi cok iyi biliyorum demiş. sağ tıklayıp düzenle diyorsun sonra renkleri ters çevir diyorsun. ps mastery istemiyor yani sus lan sen sana uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bittus said: ben de aslı'na tıklayınca aslı diye hatun çıkacak sandım. çıkmayınca üzüldüm sonra asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 escape said: Bittus said: escape said: yazar burda, fotoşopu ve resim editlemeyi cok iyi biliyorum demiş. sağ tıklayıp düzenle diyorsun sonra renkleri ters çevir diyorsun. ps mastery istemiyor yani sus lan sen sana uyuz oluyorum :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kalbimi kırdın liselim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi burnunuzu kasmayın bari ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 beyler o değil de herifin sakalları cok şekil he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ismi terten okuyunya tikve$li oluyo lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar