Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kırıldı. 4 dikiş var damağımda şu an. sdgsdg 10 kamyon dayak yemiş gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 geçmiş olsun. alabildiler mi bari butun dişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aldılar da ömrümden ömür aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 20 yaş dişi falan mıydı? bende çektirmiştim bi tanesinide neyseki bi problem çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok ya altdaki it dişinin yanındaki diş. içi boştu dişin. doktor zorlayınca eridi gitti. sonra kesip biçtiler. ama baya bir acı çektim. bir kamyon morfin yemiştim daha önce o damağa. bu sefer tam uyuşturmaya da yetmedi. bağışıklık kazanmışım biraz morfine o taraftan. çok fena canım yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 doktorunu iyi seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 doktor iyiydi ya. kadının bi yamuğunu görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende diş çıkmıyodu kontröllü kırdılar.. pense ile abanarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buyse said: yok ya altdaki it dişinin yanındaki diş. içi boştu dişin. doktor zorlayınca eridi gitti. sonra kesip biçtiler. ama baya bir acı çektim. bir kamyon morfin yemiştim daha önce o damağa. bu sefer tam uyuşturmaya da yetmedi. bağışıklık kazanmışım biraz morfine o taraftan. çok fena canım yandı.aynı şeyi bende yaşadım çok kötü cidden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ortodonti tedavisi görürken, dişimin çıkması gereken kısıma vida çakmışlardı.Beynimde hissettim, ondan sonra daha güçlü bir insan oldum böyle bir ızdırap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 acı yok raki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 gecmis olsun, dis doktorlarından cok korkuyorum abi,hele garip garip aletleri var ya onları görünce kacmak istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buyse said: doktor iyiydi ya. kadının bi yamuğunu görmedim daha oyle bir dedinki dis bos cikti vs..doktor nasil doktor diyesim geldi.Yukarda arkadasin dedigi gibi ya o dis kanal tedavisi yedi yarida biraktin yada bu tipseyler ki kok yalan oldu, yada cekerken iceride sans eseri kaldi kök bu zayıf bir ihtimal çünkü çok gelişti sistemler kendimden biliyorum 2 kanal tedavisi tamamlayamamıştım iş hayatı yüzünden birazda sorumsuzluk ben bile böyle bir şey yaşamadım. Neyse geçmiş olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Oce4n said: bende diş çıkmıyodu kontröllü kırdılar.. pense ile abanarak... bana da yaptılar bunu dfsg. aynı şekilde 4 dikişle sonuçlandı buyse'ninki gibi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok uzun zaman önce ağrıyordu ağrı durdu. sonra dişin içi boşalmaya başladı. ben de ihaml ettim. kanal tedavisi olamayacak kadar çürümüş diş. bu arada dikişler fena acıyor yemek yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 3 gunde 2 kanal oldum. Daha rezil bisey olamaz heralde. Cekilme diye bisey raftan kalkti heralde, %10 ceper bile olsa diste kanalla duzeltiyorlar. Keske baska doktorlara da gozukseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buyse said: aldılar da ömrümden ömür aldılar. dise müdale ederken memelerine bak benim icin uyusturucu gibi ayni morfin gibi. cok gecmis olsun acini hissediyorum dis agrisi cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buyse said: kadının Başka bi doktora gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar