reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 You wanna play a game? https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account&__a=3 acikcasi ben denemedim henuz ama her an basabilirim :) edit: ha bide ilk bastiginizda silmiyo, soruyo istemisiniz diye yani once bi onay sayfasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 facebook a guvenemem bu isi yapan eklentiler var. bir anda fotolari kaldirip tagleri degistiriyor ismini ve arkadas listeni yeniliyor random olarak bir bakmissin kendi hesabinda senin ile ilgili hicbisey kalmamis. gerci bunlar ciktikca face hemen engelliyor bunlari bi sure sonra ama illa buounuyor baskasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben anlamadım olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 application degil yalniz adrese bakarsan ssl.facebook.com dan geliyo, aslinda icimden sil diyip fake almak geliyo ama sirf arkadaslarin paylastigi videolara fln bakiyom bazen o halta yariyo, youtube biraz daha su paylasim olayini genisletse aninda silerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yav said: ben anlamadım olayı? facebook hesabini silmek icin link var iste spoiler icinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 evet onu anladım da konunun amacını anlamadım fistan da başka başka şeyler söylemiş ee napıyoruz şimdi yani? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 reyou said: application degil yalniz adrese bakarsan ssl.facebook.com dan geliyo, aslinda icimden sil diyip fake almak geliyo ama sirf arkadaslarin paylastigi videolara fln bakiyom bazen o halta yariyo, youtube biraz daha su paylasim olayini genisletse aninda silerdim.iste diyorumya facebook a guvenemem bunu yapan saglam app var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sevgili arkadaşım, facebook account'unu normalde silemiyorsun, sadece "Deaktive" edebiliyorsun, bu durumda bütün bilgilerin, fotoların vs. sitede kayıtlı olarak durmaya devam ediyor. Konunun açılma sebebi, account'unu tamamen silebilmenin bir yolunu göstermek, Fistan'ın söylediği de buna bir alternatif. Zor değil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sevgili arkadaşım diye sana demedim Özcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sen benim devamlı arkadaşımsın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 GET IT? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 oha ne post kasmış cık cık.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 aslında japonca yolluyabilsen başkasına, okumadan basar çat diye siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Hesabın donduruldu ve 14 gün içerisinde kalıcı olarak silinecek. Eğer önümüzdeki 14 gün içerisinde hesabına giriş yaparsan, hesabın tekrar etkinleştirilecek ve silme isteğini iptal edebileceksin. diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 silme diye bişi olmaz bence, yani saklar adamlar senin üye olduğundan itibaren paylaştığın her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İyide zaten kapattiginda tum bilgilerinin gitmesi yeterli degil mi bosuna click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gitmiyor işte bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bu yararlı link için teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce işlemleri başlatım. 14 gün sonra facebook suz olacagım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Fistan said: reyou said: application degil yalniz adrese bakarsan ssl.facebook.com dan geliyo, aslinda icimden sil diyip fake almak geliyo ama sirf arkadaslarin paylastigi videolara fln bakiyom bazen o halta yariyo, youtube biraz daha su paylasim olayini genisletse aninda silerdim.iste diyorumya facebook a guvenemem bunu yapan saglam app var diye Facebook'a hesabı kalıcı olarak silerken güvenemiyorsun, peki iyi güzel de, bir şeyi eklediğin an backup'ının alınmadığını nerden biliyorsun? Marjinal olmaya çalışıyorsun falan biliyoruz da, mantıksız bir girişim bu kez. Kaldı ki aynı mail adresi üzerinden tertemiz bir hesap açmak ya da mail adresinin üzerinden Facebook'u tamamen atmak için tek yol bu. Dolayısıyla çok faydalı bir paylaşım olmuş bence, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bence feysbuk fake atıyor, hayatta silmez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bence depolama sorun olmaya başlamıştır artık.. en azından işte silinen acc ları tutmasın. belki profil resmini tutuodur hala bide bilgileri ama bir sürü albümü falan tutmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 komplo teorisi şaapalım o zmn, 11 Eylül'den sora gitgide büyüyen, inanılmaz bir hızla yayılan dünyanın yarısının paylaştığı twitter, facebook gibi sitelerin arkasında büyük bir güç olmadığını düşünüyo musunuz gerçekten? En azından bu kadar büyük veri deposunun istihbarat için kullanılmadığını fln? sonuç olarak herhangi bir bilgiyi silceklerini düşünmüyorum, ha mail atmaz fln işte başkaları görmez profilini o olur yani. Bir de bana bile geliyor durmadan mail yauw ki facebook account'um yok yok şu yok bu davet ediyor beni etmeyin arkadaşım yauwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ee zaten türkiye bi asker kaçağı yakalandı fbook sayesinde. amerikada d sex&drugs party ler basıldı eventler takip edilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 facebook çok da temiz bi olay değil bence. Ama kullanıyoruz işte napalım. Siyasi şeyler paylaşmamak lazım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Vidar said: silme diye bişi olmaz bence, yani saklar adamlar senin üye olduğundan itibaren paylaştığın her şeyi. Eralp said: bence feysbuk fake atıyor, hayatta silmez abi. silmiyor tabii, ilerde şantaj yapmak için sevgiline satacaklar. benim teyzem facebookta çalışıyorlar arkadaşlar, ona sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar