Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delete your facebook account

reyou

Öne çıkan mesajlar

facebook a guvenemem
bu isi yapan eklentiler var.
bir anda fotolari kaldirip tagleri degistiriyor
ismini ve arkadas listeni yeniliyor random olarak
bir bakmissin kendi hesabinda senin ile ilgili hicbisey kalmamis.
gerci bunlar ciktikca face hemen engelliyor bunlari bi sure sonra ama illa buounuyor baskasi.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

application degil yalniz adrese bakarsan ssl.facebook.com
dan geliyo,

aslinda icimden sil diyip fake almak geliyo ama sirf arkadaslarin paylastigi videolara fln bakiyom bazen o halta yariyo, youtube biraz daha su paylasim olayini genisletse aninda silerdim.
iste diyorumya facebook a guvenemem bunu yapan saglam app var diye
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili arkadaşım, facebook account'unu normalde silemiyorsun, sadece "Deaktive" edebiliyorsun, bu durumda bütün bilgilerin, fotoların vs. sitede kayıtlı olarak durmaya devam ediyor.

Konunun açılma sebebi, account'unu tamamen silebilmenin bir yolunu göstermek, Fistan'ın söylediği de buna bir alternatif.

Zor değil o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Fistan said:

reyou said:

application degil yalniz adrese bakarsan ssl.facebook.com
dan geliyo,

aslinda icimden sil diyip fake almak geliyo ama sirf arkadaslarin paylastigi videolara fln bakiyom bazen o halta yariyo, youtube biraz daha su paylasim olayini genisletse aninda silerdim.
iste diyorumya facebook a guvenemem bunu yapan saglam app var diye

Facebook'a hesabı kalıcı olarak silerken güvenemiyorsun, peki iyi güzel de, bir şeyi eklediğin an backup'ının alınmadığını nerden biliyorsun? Marjinal olmaya çalışıyorsun falan biliyoruz da, mantıksız bir girişim bu kez.

Kaldı ki aynı mail adresi üzerinden tertemiz bir hesap açmak ya da mail adresinin üzerinden Facebook'u tamamen atmak için tek yol bu. Dolayısıyla çok faydalı bir paylaşım olmuş bence, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

komplo teorisi şaapalım o zmn, 11 Eylül'den sora gitgide büyüyen, inanılmaz bir hızla yayılan dünyanın yarısının paylaştığı twitter, facebook gibi sitelerin arkasında büyük bir güç olmadığını düşünüyo musunuz gerçekten? En azından bu kadar büyük veri deposunun istihbarat için kullanılmadığını fln?

sonuç olarak herhangi bir bilgiyi silceklerini düşünmüyorum, ha mail atmaz fln işte başkaları görmez profilini o olur yani. Bir de bana bile geliyor durmadan mail yauw ki facebook account'um yok yok şu yok bu davet ediyor beni etmeyin arkadaşım yauwww
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

silme diye bişi olmaz bence, yani saklar adamlar senin üye olduğundan itibaren paylaştığın her şeyi.

Eralp said:

bence feysbuk fake atıyor, hayatta silmez abi.

silmiyor tabii,
ilerde şantaj yapmak için sevgiline satacaklar.

benim teyzem facebookta çalışıyorlar arkadaşlar, ona sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...