Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Türkiye ile Rusya arasında vizelerin uygulamasının kalkması için son adımlar atılıyor.
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Türk erkekleri olarak son rötuşları yapıyoruz!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 zaten rusyaya vize cok kolay kalkip kalkmamasi farketmez azcik vize harcindan kurtulur millet o kadar...
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 en güzelleri ztn her yaz burda.kışın gidip kıcım donmasına değmez.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aga sen ak pak adamsin azcik esmer olman lazim :)
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kırk yılın başı bi doğru iş yapcaklar lan.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bu yaz sadece antalyaya gelen rus kız başlıkları değil, gittim yerinde gördüm başlıkları da bekliyoruz.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pascalnouman said: aga sen ak pak adamsin azcik esmer olman lazim :) olamıyom ne yapam yansam diyim penbe oluyom hepten onlar gibi oluyom yanaşıyom yanlarına aa hemşo diyolar
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 neden kacsınlar lan. sanki eziyet ediyo millet
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 llama, im a vayt nigga de sen de araya bi virgul koydum. feci bi mesajdı yoksa. edit 2: oha feci yanlıs yazmısım anlamaman normal
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 2. sayfada abaza muhabbetlerini takiben 3. sayfadan sonra foto ve video paylasimlarini esirgemeyin
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 senin derdin de cokmus bu Serkan :P
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 barbu said: sen boyle de. tesekkur ediceksin:)-D bilemedim bak şimdi
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yatibyalublu seni seviyorum demek hadi gençler göriyim sizi
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pascalnouman said: senin derdin de cokmus bu Serkan :P bi tane rus anım olmıcak diye korkuyorum aga mahallede herkez rakı masasında anlatıyor ben sadece dinliyorum eziliyorum koç
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Llama said: barbu said: sen boyle de. tesekkur ediceksin:)-D bilemedim bak şimdi abi anlamaman normal ck feci typo yapmısım da. deme sen madem guvenmiyosun. kendin kaybedicen sdfs
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Saeros said: yatibyalublu seni seviyorum demek hadi gençler göriyim sizi erkek ismi gibi lan o ne öle. selam, ben yatib yalubluB)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 istanbul rusya baş konsolosluğu kalktığında sakın hemen koşup heyecanlanmasın insanlar. çünkü 6 ay deneme süreci olacak(muş). öyle diyor. olm burlarda bi bok yok lan. türkiye'yi bir anda o kadar çok seveceksiniz ki. anlayamicaksınız ne olduğunu. ha ama moskova'da yaşayabilirseniz. PARANIZ dayanırsa tamam anlarım. :) bir kahveye 25 dolar veririm diyorsanız okey. :)
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 rusyaya gidip kahve mi içicem ya.böyle 2. dünya savaşından kalma bir motelde kalırım.su ve ekmek yeterli
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Fistan said: 2. sayfada abaza muhabbetlerini takiben 3. sayfadan sonra foto ve video paylasimlarini esirgemeyin asfhausfhu :D
Öne çıkan mesajlar