Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Gökçek: İç hesaplaşma
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, “Bu belli ki CHP’nin iç hesaplaşması, özellikle de medyanın Baykal’ı CHP’nin başından göndermek için bir vesile kıldığı olay, neredeyse sevinç çığlığı atıyor bazıları” dedi. (Radikal)
Sosyal ağlarda paylaş

doğruysa bile hiç bişe olmaz. en fazla bir süre ortalıkta görünmez, sonra hiç bişe olmamış gibi herşey başa döner.

gene de insanların özel hayatıdır diyip geçilemez bence siyasetçiler bu duruma düştüğünde. çüküne sahip çıkamayan, memlekete nasıl sahip çıkacak düşüncesi dünyanın her yerinde vardır. bu tip konuları halkın öğrenmemesi için belirli kişilere çeşitli tavizler verebilir siyasetçiler. bu tip konulardaki sıkıntı budur benim gözümde.

clinton bile elbisede spermleri bulunana kadar yalan konuştu, sonrasında çeşitli kişilere baskı kurmaya konuyu kapatmaya çalıştığı ortaya çıktı vs. bunu yapan insan yeri geldiğinde birilerinin isteklerine de boyun eğebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

melih said:

Gökçek: İç hesaplaşma
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, �Bu belli ki CHP�nin iç hesaplaşması, özellikle de medyanın Baykal�ı CHP�nin başından göndermek için bir vesile kıldığı olay, neredeyse sevinç çığlığı atıyor bazıları� dedi. (Radikal)

http://img194.imageshack.us/img194/7623/melihgokcek1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Nette dönen geyikler ...

said:
Başbakan Türk ailelerinden 3 çocuk istemişti ya, muhalafet lideri de katkı yapmış.

3 + 1

said:
Kaset sonrası Yılmaz Özdil yıkıldı!

said:
ctrl+a yapıldığında kemal kılıçdaroğlu'nu da görebileceğimiz söylenen kaçamakmış.

said:
oyunculuk 0,
kamera açıları 0,
ekşın 0,
görüntü kalitesi 0,
konu 0,
caps yok, ses yok, bunlara da 0

said:
kaçamağa inanmıyorum ama bi mavi don var

said:
piyasaya son çıkan öğretici seks kasetinde de görüyoruz ki; lütfen seks öncesinde çorapları çıkartın, çıkarttırın sevişgen dimağlar

said:
eğer doğruysa, deniz baykal'ın 50 yıllık türk siyaseti tecavüzünü orgazmla noktalayacağının resmidir.

[video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=120346207981960&ref=mf?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Büyük ihtimalle sahte, adamı baykala pek benzetemedim. Ama ilk yoruma katılmıyorum. Bunun benzer örnekleri daha önce olmuştur. Yakın zamanda Rusya'da bir miktar muhalif siyasetçinin videoları ortaya çıktı, daha eskilerden se Bill Clinton var. Genelde insanların belden aşağısı çalışmaya başladığında üst kısım duruyor.

Medeni ülkelerde adı dolandırıcılığa, suça karışan yöneticiler işi bırakırlar genelde. Burası öyle bir yer değil ama eheheh. Baykal için demiyorum yalnız. Rusya falan örnek vermişsin o yüzden dedim. Japonlarda adı karalanan bakanlar intihar falanda ediyor ona bakarsan. Burda kalpazanlıktan dosyası olan adamlar yönetimde hala tıkır tıkır sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Rock said:

Büyük ihtimalle sahte, adamı baykala pek benzetemedim. Ama ilk yoruma katılmıyorum. Bunun benzer örnekleri daha önce olmuştur. Yakın zamanda Rusya'da bir miktar muhalif siyasetçinin videoları ortaya çıktı, daha eskilerden se Bill Clinton var. Genelde insanların belden aşağısı çalışmaya başladığında üst kısım duruyor.

Medeni ülkelerde adı dolandırıcılığa, suça karışan yöneticiler işi bırakırlar genelde. Burası öyle bir yer değil ama eheheh. Baykal için demiyorum yalnız. Rusya falan örnek vermişsin o yüzden dedim. Japonlarda adı karalanan bakanlar intihar falanda ediyor ona bakarsan. Burda kalpazanlıktan dosyası olan adamlar yönetimde hala tıkır tıkır sdf.

Benim yaptığım yorumun adamın istifa edip etmemesiyle yada siyasi etik kurallarıyla bir alaksı yok. Olivies adam kaç yıllık siyasetçi, bi ** uğruna nasıl böyle birşey yapar dedi ben de cinsel konulardaki bu tür skandalların sadece Türkiye'de olmadığına birkaç örnek verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle video olayı tam bir rezalet.

İstifa etmesini beklerdim ama bukadar beklemesi istifa etmeyeceği anlamına geliyor. Bir problem veya istenmeyen birşey olduğunda baykalın huyu ağzından gık çıkmaması ve günlerce kapanması.

Haberlere ve yazılara göre kendi yakın parti çevresi ailesi vs. ona destek veriyormuş. Mücadelene devam et vs. şeklinde.

Bana göre istifa etmesin tabi CHP'nin ona daha çok ihtiyacı var..

Fatih Çekirgenin yazısını okudumda "hakatten he..." şeklinde tepki verdiğim birşey yazmış.

"Fatih Çekirge" said:

Olayın vahameti birçok soruyu şimdilik örtbas ediyor...

Örneğin:

- Baykal parti içinde muhalefetteyken adı x olan CHP Genel Başkanı’nın başına gelseydi bu olay. Bir siyasetçi olarak Baykal ne yapardı? Derhal bir istifa ve bir kurultay ister miydi? Bu sorunun cevabı önemlidir...

Çünkü bir siyasetçi olarak Baykal’a yapılan “alçaklık”, olayın içeriğindeki “iflası” değiştirmiyor...

Elbette şimdi çevresindeki, “Çok yaşa padişahım” tayfası görevini yapıyor. “Deniz Bey sakın istifa etmeyin. O alçakların istediği olur...” diyorlar... Öteki taraftan “Derhal istifa etmelidir” diyenler var...

Ama artık bunların da bir önemi yok... Çünkü bu sesler, iç denizlerinde kopan fırtınanın uğultusundan Baykal’a ulaşmıyor...

Ona ulaşabilecek bir tek ses vardır artık...

O da iç sesidir... Sabredin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...