Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Gökçek: İç hesaplaşma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, “Bu belli ki CHP’nin iç hesaplaşması, özellikle de medyanın Baykal’ı CHP’nin başından göndermek için bir vesile kıldığı olay, neredeyse sevinç çığlığı atıyor bazıları” dedi. (Radikal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ankarada seks başkadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 doğruysa bile hiç bişe olmaz. en fazla bir süre ortalıkta görünmez, sonra hiç bişe olmamış gibi herşey başa döner. gene de insanların özel hayatıdır diyip geçilemez bence siyasetçiler bu duruma düştüğünde. çüküne sahip çıkamayan, memlekete nasıl sahip çıkacak düşüncesi dünyanın her yerinde vardır. bu tip konuları halkın öğrenmemesi için belirli kişilere çeşitli tavizler verebilir siyasetçiler. bu tip konulardaki sıkıntı budur benim gözümde. clinton bile elbisede spermleri bulunana kadar yalan konuştu, sonrasında çeşitli kişilere baskı kurmaya konuyu kapatmaya çalıştığı ortaya çıktı vs. bunu yapan insan yeri geldiğinde birilerinin isteklerine de boyun eğebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mesele zaten çüküne sahip çıkmaması değil, kadını millet vekili yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mazbata gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 milletvekili nasıl yapacak ki. maksimum üst sıraya aday koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 melih said: Gökçek: İç hesaplaşma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, �Bu belli ki CHP�nin iç hesaplaşması, özellikle de medyanın Baykal�ı CHP�nin başından göndermek için bir vesile kıldığı olay, neredeyse sevinç çığlığı atıyor bazıları� dedi. (Radikal) http://img194.imageshack.us/img194/7623/melihgokcek1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Nette dönen geyikler ... said: Başbakan Türk ailelerinden 3 çocuk istemişti ya, muhalafet lideri de katkı yapmış. 3 + 1 said: Kaset sonrası Yılmaz Özdil yıkıldı! said: ctrl+a yapıldığında kemal kılıçdaroğlu'nu da görebileceğimiz söylenen kaçamakmış. said: oyunculuk 0, kamera açıları 0, ekşın 0, görüntü kalitesi 0, konu 0, caps yok, ses yok, bunlara da 0 said: kaçamağa inanmıyorum ama bi mavi don var said: piyasaya son çıkan öğretici seks kasetinde de görüyoruz ki; lütfen seks öncesinde çorapları çıkartın, çıkarttırın sevişgen dimağlar said: eğer doğruysa, deniz baykal'ın 50 yıllık türk siyaseti tecavüzünü orgazmla noktalayacağının resmidir. [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=120346207981960&ref=mf?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Rock said: Büyük ihtimalle sahte, adamı baykala pek benzetemedim. Ama ilk yoruma katılmıyorum. Bunun benzer örnekleri daha önce olmuştur. Yakın zamanda Rusya'da bir miktar muhalif siyasetçinin videoları ortaya çıktı, daha eskilerden se Bill Clinton var. Genelde insanların belden aşağısı çalışmaya başladığında üst kısım duruyor. Medeni ülkelerde adı dolandırıcılığa, suça karışan yöneticiler işi bırakırlar genelde. Burası öyle bir yer değil ama eheheh. Baykal için demiyorum yalnız. Rusya falan örnek vermişsin o yüzden dedim. Japonlarda adı karalanan bakanlar intihar falanda ediyor ona bakarsan. Burda kalpazanlıktan dosyası olan adamlar yönetimde hala tıkır tıkır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Buyse said: mesele zaten çüküne sahip çıkmaması değil, kadını millet vekili yapması ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Redeagle said: Rock said: Büyük ihtimalle sahte, adamı baykala pek benzetemedim. Ama ilk yoruma katılmıyorum. Bunun benzer örnekleri daha önce olmuştur. Yakın zamanda Rusya'da bir miktar muhalif siyasetçinin videoları ortaya çıktı, daha eskilerden se Bill Clinton var. Genelde insanların belden aşağısı çalışmaya başladığında üst kısım duruyor. Medeni ülkelerde adı dolandırıcılığa, suça karışan yöneticiler işi bırakırlar genelde. Burası öyle bir yer değil ama eheheh. Baykal için demiyorum yalnız. Rusya falan örnek vermişsin o yüzden dedim. Japonlarda adı karalanan bakanlar intihar falanda ediyor ona bakarsan. Burda kalpazanlıktan dosyası olan adamlar yönetimde hala tıkır tıkır sdf. Benim yaptığım yorumun adamın istifa edip etmemesiyle yada siyasi etik kurallarıyla bir alaksı yok. Olivies adam kaç yıllık siyasetçi, bi ** uğruna nasıl böyle birşey yapar dedi ben de cinsel konulardaki bu tür skandalların sadece Türkiye'de olmadığına birkaç örnek verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çok ayıp lan bu resmen. bi de istifa etsin falan yazanlar çıktı, bu yüzden istifa ederse yazık-günah cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ne yuzunden istifa ediyorsa etsin yeterki istifa etsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Zülfü Livaneli'nin çok güzel bulduğum O kaset 8 yıllık başlıklı bir yazısı var konuyla ilgili ama koysam siyasete girer mi? google layabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bodrack said: ne yuzunden istifa ediyorsa etsin yeterki istifa etsin ya ahahahah +1 insanların dediği zaten "omg seks kasedi çıktı pis ahlaksız istifa etsin hemen" değil. "öf bari CHP cephesinden de bahane bulup biraz sıkıştırsalar da istifa etse bari" modunda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Suark said: Zülfü Livaneli'nin çok güzel bulduğum O kaset 8 yıllık başlıklı bir yazısı var konuyla ilgili ama koysam siyasete girer mi? google layabilirsiniz. koy koy merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sir said: çok ayıp lan bu resmen. bi de istifa etsin falan yazanlar çıktı, bu yüzden istifa ederse yazık-günah cidden. ya sen sus takiyyeci sen sirf yesil sermaye bi dahaki secimi kazansin diye istifa etmesin diyosun odur o tuuu allah belasini versin bence hemen istifa etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal bu olayda istifa etmez ise, artık boşuna beklemeyin istifa etmesini. Ölene kadar CHP'nin başına kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ölmez ki bu adam. kurulmuş koltuğa, %20 sabit kitlesi var, isterse olm iktidar olursak biz şeriat getiricez desin yine alır o sabit oyları, varsın iktidar olmasın garanti giriyo meclise. 2500 yılına kadar CHP nin başında kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aga 70 kusurunde sekse mecali varsa 450 yil aktif siyaset yapabilir dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Olivies said: aga 70 kusurunde sekse mecali varsa 450 yil aktif siyaset yapabilir dikkat. o acidan bakarsan halis toprak cumhurbaskani olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o lord zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Öncelikle video olayı tam bir rezalet. İstifa etmesini beklerdim ama bukadar beklemesi istifa etmeyeceği anlamına geliyor. Bir problem veya istenmeyen birşey olduğunda baykalın huyu ağzından gık çıkmaması ve günlerce kapanması. Haberlere ve yazılara göre kendi yakın parti çevresi ailesi vs. ona destek veriyormuş. Mücadelene devam et vs. şeklinde. Bana göre istifa etmesin tabi CHP'nin ona daha çok ihtiyacı var.. Fatih Çekirgenin yazısını okudumda "hakatten he..." şeklinde tepki verdiğim birşey yazmış. "Fatih Çekirge" said: Olayın vahameti birçok soruyu şimdilik örtbas ediyor... Örneğin: - Baykal parti içinde muhalefetteyken adı x olan CHP Genel Başkanı’nın başına gelseydi bu olay. Bir siyasetçi olarak Baykal ne yapardı? Derhal bir istifa ve bir kurultay ister miydi? Bu sorunun cevabı önemlidir... Çünkü bir siyasetçi olarak Baykal’a yapılan “alçaklık”, olayın içeriğindeki “iflası” değiştirmiyor... Elbette şimdi çevresindeki, “Çok yaşa padişahım” tayfası görevini yapıyor. “Deniz Bey sakın istifa etmeyin. O alçakların istediği olur...” diyorlar... Öteki taraftan “Derhal istifa etmelidir” diyenler var... Ama artık bunların da bir önemi yok... Çünkü bu sesler, iç denizlerinde kopan fırtınanın uğultusundan Baykal’a ulaşmıyor... Ona ulaşabilecek bir tek ses vardır artık... O da iç sesidir... Sabredin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Horizon said: Bana göre istifa etmesin tabi CHP'nin ona daha çok ihtiyacı var.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vay bee liboşlara gün doğdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar