Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sahte olduğunu sanmıyorum, vakitin 2. bir video'yu yayınlayacağını, ancak son anda tayyibin müdahelesiyle engellendiklerini okudum. Ki sahte olsa zaten Baykal istifa etmezdi, babalar gibi davasını açardı, sahte olduğu ispatlanınca da çok daha etkisi artardı. Tabi sahte olsalardı. 3 gün tek kelime etmeyip sonra istifa etmek, görüntülerin gerçek olduğuna dair en büyük kanıt bence. Ki zaten görüntüler yalan, bu montajdır demedi, sadece komplo olduğunu söyledi. İnkar etmedi yani baykal. Ha tabi, adam istediğiyle yatar, bunun istifaya yol açması saçma son derece. Sonuçta adam politikacı, rahip/keşiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 basbakandan yorum gelmis tayyip: said: Kollarımı açaydım bööle, gitme diyeydiiim selcuk erdem in lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Videoyu izlemedim. İzleyenlere soruyorum 500k kere video izlemissinizdir feyk mi ne belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Viktor said: basbakandan yorum gelmis tayyip: said: Kollarımı açaydım bööle, gitme diyeydiiim selcuk erdem in lol ahahaaha altima sictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya kaset böyle 20 tıl öncesinin teknolojisi kalitesinde.. beta-vhs ayarınmda hani bugün beta-vhs ye kayıt alacakların ısanmıyorum alacak olan adam mini-dv kullanır en bastinden bir de yatakodası sahnesinde parazitlenme daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kim olacak lan şimdi başkan adam yok partide türk solunun bu noktaya gelmesindeki katkılarından ötürü evrene tekrar teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Türk solu lider çıkartamıyorsa, bu Evrenin suçu değil, Solun ahmaklığıdır. 80de oldu darbe, 90da bitti etkisi, 20 yıl geçti aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dreagloth said: Bence Baykal orada diye oy vermeyen 2.5-5 milyon insan var diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Karasakal said: Türk solu lider çıkartamıyorsa, bu Evrenin suçu değil, Solun ahmaklığıdır. 80de oldu darbe, 90da bitti etkisi, 20 yıl geçti aradan. o kadar basit bakma olaya solun toparlanması için en az 10 yıl daha gerekli bu nesil ile alakalı bir olaydır darbe sonrası yetişen gençlik siyasetten uzak kalmış apolitik yetişmiştir. ha tabin solun hatası yok mu var ancak buna rağmen olaydaki ana etkeni görmezden gelemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bizim nesil apolitik yetişti hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahah, chp ye hala sol diyenler var :D bizim nesil apolitik yetişti cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Pasiflora içmiş gibi çiçek gibi nesliz valla billa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 temsil etmesi gereken kitle ortadadır ama durduğu yer orası değildir, her haltı açıklamak gerekli sizede alemsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kılıçdaroğlu aday olmıcam demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Aday olmayacam degil cevirerek kurul ne karar verirse bidibidi diye soyledi, altyazida direkt o sekil verdiler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 baykalin baskanliga geri gelme ihtimalinin sifir olduguna inanmadan hicbir CHP li "ben aday olucam" diyemez, yemez yani imza toplicaz o istemesede baskan yapicaz filan diyorlarda oyun hepsi, baykal fikir degsitirip donerse canlarina okiycak korkusu var ehuahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Haluk Koç gelse ya Chp'nin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bir yığın chpli açıklama yaptı o istemese de aday yapacağız, istemezse de getireceğiz şeklinde. Bazıları kimse bundan nemalanmaya çalışmasın falan denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 of lol tam aziz başkan numarası çekiyor, tamam artık ölene kadar devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hakkaten imza topluyor adamlar lan bırakın gitmiş işte belki ülke akpnin elinden kurtulacak bu sayede, hala çabalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yalnız chp su içse akp ye yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gintama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Haydi hazirlanin hazirlayin tesbihlerinizi takma sakallarinizi Osmanli Imparatorlugu geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://www.milliyet.com.tr/o-goruntunun-adresi-toronto/turkiye/sondakika/10.05.2010/1236019/default.htm yine toronto daha önce ki asker sivil araçla mühimat kaçırıyor ihbarıda torontodan gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Oh be gitmiş dinazor, oy verilebilecek biri gelsin yerine lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykalın yerine gelmek de baya bi yürek ister açıkcası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar