BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sorun adamın yapıp yapamamsı değil.. hani yapabilen yetnekli sürücü yapınca sorun olmaz ama yapamayan lavuklar da deniyor.. herifin altında modifiye doğan var makasa giriyor.. çünkü lavuk bunu söyleyena dam da geçen gün el freniyle dönme denemesi yaptı boş yolda.. sopnra omadığını gördü.. üzüldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Fistan said: insanları bu kadar korumayın dünya nufusu olmus 7 milyar bugun ben ölürüm yarın sen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yazda geldı hormanlar azdı butun abazalar araba kullanırken pıskolojık olarak gaza basıyor cok sakat dıkkat etmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Xenocide said: Türkiye'de NFS underground bu kadar meşhur olursa olacağı bu. Zannediyolarki büle makaslar yapınca nfs 'deki gibi hatunlar yarışlarımızı başlatıcak, hergün sevişicez onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şimdi düşündümde kanun çıkacak hız limiti olmadan trafiğe çıkamayacak insanlar. tmm eyvallah ferrarisin mustang sin ama ibreyi 320 ye koyarsan adam o hıza çıkıp lavuk lavuk kullanmayacak aracı. koy 120 ye 140 a limiti en azından daha fazla hayvanlaşamasın hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1412817232790 407 km/sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ya adamların yapmasının tehlikesinde değilim, adamlara karışacak değilim. ama ben giderken benimle beraber aynı yolda yapmasın. O ZAMAN BENCİLLİK, VURDUMDUYMAZLIK OLUYOR ONU DİYORUM. anası babası belirsiz hareketler bunlar. kaldı ki kaçtane de kaza haberi duyuyoruz. onların altındaki yorumlar da şöyle -makası becerememiş, ben olsam iki teker üstünde geçerdim -o araba bende olacak var yaa.... -AILELER DIKKAT EDELIM 15 YASINDAKI COCUGA MERSEDES VERIRSEN OLACAGI BU (sanki tek sebep arabanın lüks olması) burada birisi şey demiş, "şahinle makasa giriyolar, olmuyo." hem haklı hem haksızsın sana laflar hazırladım. öncelikle ben de ucuz, yol tutuşundan önce benzin ekonomisi şu bu düşünülerek yapılmış araçlarla makasa girilmesine kıçımla gülmekteyim. hatta bu konuda ülkemizde yılanın başı HYUNDAI ACCENT makasçılarıdır. yanlış anlamayın, kimsenin arabasına lafım yok. ben de ucuz kız arabası kullanıyorum. ama altımızdakiler pro araç değil. gelelim pro araçlara, bunlar da direkt STREET RAĞCİNG aracı olmasa da makasa palio'dan daha elverişli, daha güçlü, yere sağlam basan araçlar olsun (misal M6). kardeşim bunu alan adamın makas skalası daha geniş belki, ancak olay sürücüde bitiyor yine. adam yine arabasının sınırlarını zorlayan hareketler yaparsa, veya trafiği zorlayan hareketler yaparsa, veya daracık beynindeki bir hesabı er geç yanlış yaparsa mutlaka kaza yapacak. yarın yapmasa da 20 yıllık bir serseri sürüş süresi içinde ciddi kaza yapma ihtimali, kuzu kuzu giden adama göre çok daha fazla. bir diğer boyut ise özellikle bu videodaki adamların, ve yutubda izlediğim TiKi MeMo MaQaS ŞhoW gibi videoların ortak noktası, adamlar bunu EYLENCE amacıyla gezintiye çıkarak yapmaktalar. yani işten eve dönerken aceleden ve bencillikten zamanla kaşarlanan sürücülerimiz yol boşken durduk yere makaslamazlar. ancak bu arkadaşlar egolarını tatmin etmek için durduk yere daha tehlikeli hareketlere girişiyorlar. sorsan da profesyonelim hata yapmam der. bence bir işten para kazanamdığınız sürece HOBİden öteye gitmez, ne kadar usta olursanız olun. yoksa çinli sahte karbon fiber kaput üreticisini zengin etmekten başka bir işe yaramaz. misal adam getz alıyor. sonra eline biraz daha para geçince jant seti alıyor. biraz daha geçince egzoz alıyor. biraz daha geçince arabayı alçaltıyor. onun yerine git 30 milyara daha kalburüstü bişey al onla makas at bari. ÖZET eğlence bölümünde amaçsız uzun bir hate speech oldu, makasçı patiler alınmasın. ama makasa girmeden erekte olamıyosunuz diye eşeğin şeyine de su kaçırmayın, yolda garibanları korkutmayın. bu da koyacaklar için kolaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 rahatsiz said: hiçte zor değil anlamak, böyle bi bok beceriyorlarmış havalarına sokmanın alemi yok. gerçekten yetenekleri varsa bunu gösterebilecekleri yerler var. bu embesiller hızlıca geberip gitsinler mümkünse. hiç de yetenek gerektiren bişey değil, bala göte dalıyolar zaten baktıkları da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bu angutların hepsini temizlemek lazım yollardan, her gün tem'de bir sürüsünü görüyorum. Umarım geberir giderler zaten de, geberirken birine çarpıp suçsuz birini de götürmesinler. Şöyle birkaç ay boyunca yoğun bakımdan çıkamayacak bütün kemikleri unufak oluncaya kadar dövmek lazım odunla bunları da bunları savunanları da. Ya da koyacan kamerayı iyice, takip ediceksin evine yollayacan cezayı 150 tane hatalı sollamadan, ceza eline ulaşana kadar 3 gün yapsa 450 tane hatalı sollama, her birinden tek tek alıcan cezasını arabasını da satacak hayatını da karartacak o borcu ödeyene kadar it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Hayır neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Yıllardır insanlar tartıştı, karar verildi, yapılması yasak. İnsanlar bu yıllar sonucu değişti mi? Değişmedi. Araçlar değişti mi? Değişmedi, aksine hızlandı. O zaman yolda yarışmak hala yassaah. karşı çıkan varsa düşüncelerini destekleyen kanıtlarla protestolarını yapsınlar devletlere, legal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Makasa girilmesi çok yanlış bir şey o konuda kesinlikle katılıyorum ama makasa giren adamları izlemek çok hoşuma gidiyor, içim kıpır kıpır oluyor. Makas atan bir arabanın içinde olmak apayrı bir keyif zaten. Ama her keyifli şeyi kafamıza estiği gibi yapamıyoruz. O yüzden bu da yapılmamalı.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 forgiver said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1412817232790 407 km/sa CAPTAIN SLOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hayır ben de olayın adrenalininden anlamayan adam değilim ki bu kadar köpüreyim, ama başkası o an o ardinali istemeyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 lpg li fakirler daha cok kiziyor bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Oha çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 aquila said: nitrojenle oksijen birlesince faydali bisey cikiyo mu ki lan. ozon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hergün görüyoruz böyle tipleri np. aslında olay makastaki arabaların sürücülerinde biraz da. herifin arkadan haldır haldır geldiğini görüp mesafeyi korursa adam gelir makaslar. success. ya da benim gibi arayı kaparsınız, sayın makasçı eşşekler gibi arkanızda fren+selektör spame başlar. onu failıyla başbaşa bırakıp trollface şeklinde yolunuza devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sonra öndeki fren yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben de bazen inatlaşıyorum soysuzlarla da, hangi biriyle mücadele edicen, onlardan birine dönüşüyosun sonunda adamın önünü kapatcam diye :) benzinime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hep şey isterdim polis araçlarındaki gibi habire görüntü çeken bi kamera olsa ön camın arkasında, hiç bi işe yaramaz mı yasal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Şöyle bir güzel yanı var olayın, "ahah ne güzel makastan makasa koştum" diye kameraya falan çeken mal bir adamımız var, o kadar mal ve hırslıymış ki o makas atılırken çok büyük kaza olmasını bile göze alarak hiç frene dokunmuyor falan. Bu adam böyle olunca, diğerinin bu derece bir posta koyması içine evlat acısı gibi oturmuştur, ondan çok zevk aldım ben şahsen :p edik: Gerçi bu üç gazlayan arkadaş tayfası da olabilir, bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 biliyorsun, okumadım. Ama içimden geldi, nitrocenlenoksiceninbirleşmişigibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 goldbären said: ben de bazen inatlaşıyorum soysuzlarla da, hangi biriyle mücadele edicen, onlardan birine dönüşüyosun sonunda adamın önünü kapatcam diye :) benzinime yazık. aynen resmen sinir yapıyorum geçirtmiyorum herifleri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar