asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Hep şöyle ucuz haber sitesi başlığı gibi bi başlık atmak istemişimdir. Geyiği yapılabilecek bir konu ama oturmuşlar araştırmışlar. Sonuç olarak erkeklerde güzel bir kadınla yalnız bırakıldığında kalp krizi riskini arttıran kortizol hormonunda yükselme gözlemlenmiş. Aynı etki erkeklerle yalnız bırakıldığında gözlemlenmemiş. Artışın özellikle "out-of-my-league" düşünülen kadınlarla yalnız bırakıldığında daha fazla olduğu da not edilmiş. bu da telegraphtaki haberi. daha detaylı incelemek isteyen olursa da bu orjinal paper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Bu çok bilinen bir gerçek ya, ruh sağlığına çok zararlılar en başta. True story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 araştırma yapmaya bile gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 BUG VAR! napalım.. bi patch çıkartmaya üşenenler utansın.. aslında şu "out-of-my-league" olayı olduğu anda "block content" sistemi devreye girse bak sorun kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 block content sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ahahahu block content iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sayfayı açtım, altıma ediyordum afedersiniz o kim lan angeline jolie'ymiş bu mu güzel şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 SAĞLIĞA ZARARLI GÜZEL KADINLAR FOTO ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ göremeyince kapattım siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 FIRST BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 oha cok dogru,güzel bi kadın gördügüm de(bana göre güzel :P ) vay .. diorum,bi de basbasa kaldıgımızda kalpten giderim herhalde ... hatun görmesin beni bosar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 türkiyede güzel kadın yok ondan sorun da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben fazla yasamam o zmaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hiç bir zaman bi kıza bakıp out-of-my-league diye düşünmedim bye Şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çirkin kızlara hiç tahammülüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 blazkowicz said: FIRST BLOOD öy öy bel düdeklim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 laa o kız mı güzel bırak allaaasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Torque said: laa o kız mı güzel bırak allaaasen +9879879987987987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Fistan said: hiç bir zaman bi kıza bakıp out-of-my-league diye düşünmedim bye Şair. o zaman hayatını rahat 20 sene uzatmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lezzetli olan tadı güzel olan herşey zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nefes alıyorsa hormonlarım coşuyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Law said: Lezzetli olan tadı güzel olan herşey zararlı. zehir porsiyonda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kalp krizi geçirtebilecek hatunlar listesi için tıkla göremedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yakisikli erkekler de kizlara zarar veriomu acaba? Veriosa ona gore mesafe koyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mightee said: yakisikli erkekler de kizlara zarar veriomu acaba? Veriosa ona gore mesafe koyayim cüzdan kısmın şişkinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hagii said: mightee said: yakisikli erkekler de kizlara zarar veriomu acaba? Veriosa ona gore mesafe koyayim cüzdan kısmın şişkinmi eğer soyu tükenmekte olan gerçek kızlardan bahsediyorsanız ikinci soru çok saçma. yok ikinci soruya bağlı olarak cevap verilen kişilerden bahsediyorsak onlara da kız denilmiyor zaten (en azından kızlar arasında). ve evet yakışıklılık da güzellik gibi insanı etkileyen bir unsur olmakla beraber, kızlar üzerinde sanıldığı kadar büyük etkiye sahip değil. "erkekler görsel, kadınlar işitseldir" teorisi çoğunlukla doğru yani. dolayısıyla dünyanın en yakışıklı erkeği bile bi kıza sevdiği erkeğin kötü söz ve tavırlarından daha fazla zarar veremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar