Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Machete (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Çok anlamsız ama izleten salak bir film. Yani ilk sahneden belli nelerinolacağı ama insan bırakamıyor izemeyi. Zombieland tadında bir film bence.
Bu arada kadro mükemmel tek kelime ile herif bildiğimiz kahraman oyuncuların yarısını kesti resmen hehehe.

Seagal abimiz son sahnede istesem yenerim ama olsun demesi bence çok hoştu ve elbette harakiri :P

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20416100

fakat şu da bir gerçek:
machete'nin sahte bir fragmandan yola çıkılarak "öylesine" çekilmiş olması, eski exploitation filmlerine gönderme yapmak için bazı noktaları taklit etmesi, yönetmenin filmi herkese beğendirmek gibi bir zorunluluk hissetmemesi, bazı noktaların bilerek abartılması, politikanın yozlaşmışlığına değinmesi, eğlenceli birkaç sahne içermesi malesef filmi bir bütün olarak iyi kılmıyor. filmin bilerek absürdleştirilmesi her seyirci için geçerli bir bahane olamaz diye düşünüyorum. gidin sorun, robert rodriguez sevenler bayılmışlardır. hatta imdb'de yüksek oylara abanmışlardır. ya da benim gibi robert rodriguez'e bayılmadan içindeki birkaç noktayı takdir etmiş de olabilirsiniz. fakat bu, filmin geniş bir kitleye hitap eden tamamıyla iyi bir yapıt olduğunu göstermiyor. güzel noktaları var fakat fazlasıyla abartılı, yer yer klişe, şiddet ve kan dolu. dediğim gibi; şiddet, kan, cinsellik, abartı, göndermeler, vs. bir stil olsa bile bu herkesin beklentilerini karşılamaz.

yine de "çok saçmaydı abi ya. o neydi öyle bağırsaklar, kesilen kafalar falan. çok abartılı. yok artık." diyerek tek boyuta indirgenmemesi gereken bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
simdi seyrettim mukemmelle yakin olmus, tum o gondermeler zekice ince espriler harikaydi.
muziklerin hemen hemen hepsi yine rodrigez abimizin, yine efsane. hem bu filmin hem de planet terror'un OSTleri ciksa keske
gorsel efeklerde rodrigezin elinden cikma, zaten buram buram robert rodrigez imzasi tasiyorlar.

en onemli sey ise filmde LINDSEY LOHAN ILE JESSICA ABLA CIPLAK!!!
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

simdi seyrettim mukemmelle yakin olmus, tum o gondermeler zekice ince espriler harikaydi.
muziklerin hemen hemen hepsi yine rodrigez abimizin, yine efsane. hem bu filmin hem de planet terror'un OSTleri ciksa keske
gorsel efeklerde rodrigezin elinden cikma, zaten buram buram robert rodrigez imzasi tasiyorlar.

en onemli sey ise filmde LINDSEY LOHAN ILE JESSICA ABLA CIPLAK!!!

Planet Terror'un OST si çıktıda bu filminkini bende bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...