benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 michelle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şimdi geldim de ÇOOOOOOOKKK İYİ bir filmdi 8/10 çalışır benden, harika göndermeler, harika tipler ve harika bir soundtrack :D özellikle sevişme sahnelerinde çalan o müziği kesinlikle istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 arabaların zıplaması anlamsız anlamsız çok iyiydi ya. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 crank'ten beri seyir keyfi crank'e yaklaşan ilk film oldu benim için. muhteşem ötesi kadro inanılmaz keyifli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Çok anlamsız ama izleten salak bir film. Yani ilk sahneden belli nelerinolacağı ama insan bırakamıyor izemeyi. Zombieland tadında bir film bence. Bu arada kadro mükemmel tek kelime ile herif bildiğimiz kahraman oyuncuların yarısını kesti resmen hehehe. Seagal abimiz son sahnede istesem yenerim ama olsun demesi bence çok hoştu ve elbette harakiri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Absolut said: salak bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cokzel bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 zombieland çıtırlık iyi filmdi. gideri var ozmn bi de izleyenlerden duydum, galiba güzel muhabbetler dönüyomuş filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20416100 fakat şu da bir gerçek: machete'nin sahte bir fragmandan yola çıkılarak "öylesine" çekilmiş olması, eski exploitation filmlerine gönderme yapmak için bazı noktaları taklit etmesi, yönetmenin filmi herkese beğendirmek gibi bir zorunluluk hissetmemesi, bazı noktaların bilerek abartılması, politikanın yozlaşmışlığına değinmesi, eğlenceli birkaç sahne içermesi malesef filmi bir bütün olarak iyi kılmıyor. filmin bilerek absürdleştirilmesi her seyirci için geçerli bir bahane olamaz diye düşünüyorum. gidin sorun, robert rodriguez sevenler bayılmışlardır. hatta imdb'de yüksek oylara abanmışlardır. ya da benim gibi robert rodriguez'e bayılmadan içindeki birkaç noktayı takdir etmiş de olabilirsiniz. fakat bu, filmin geniş bir kitleye hitap eden tamamıyla iyi bir yapıt olduğunu göstermiyor. güzel noktaları var fakat fazlasıyla abartılı, yer yer klişe, şiddet ve kan dolu. dediğim gibi; şiddet, kan, cinsellik, abartı, göndermeler, vs. bir stil olsa bile bu herkesin beklentilerini karşılamaz. yine de "çok saçmaydı abi ya. o neydi öyle bağırsaklar, kesilen kafalar falan. çok abartılı. yok artık." diyerek tek boyuta indirgenmemesi gereken bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu filmden zevk al(a)mayan adamda bozukluk vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!111!!birbir abi adamın barsağıyla alt kata sallanması epicmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 :) Izlemek için izlemiyor ki millet.Ay bu neden böyle YUH adam mermiyi eliyle itti yok şöyle böyle sonra Fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Demin izledim, gayet eğlenceli bir film idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 film akar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Aket-Atum said: Bu filmden zevk al(a)mayan adamda bozukluk vardır bence. testisi olmayanın beğenmeyeceği bir film çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Nomak said: :) Izlemek için izlemiyor ki millet.Ay bu neden böyle YUH adam mermiyi eliyle itti yok şöyle böyle sonra Fail... abi şu tarz filmleri sezercik küçük mücahit falan izler gibi izleyin gitsin işte. eğlencelik filmler bunlar eğlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ahahah şahaneydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 MACHETE KILLS Çok başarılı bir filmdi, baya eğlenerek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 beğendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok iyi filmdii herifin karısı ve kızıyla havuzdaki sahneye bittim. Oo machetemachetemachete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 benden 10 üzerinden 6,5 çalışır öyle höylöylöy bir film de deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 simdi seyrettim mukemmelle yakin olmus, tum o gondermeler zekice ince espriler harikaydi. muziklerin hemen hemen hepsi yine rodrigez abimizin, yine efsane. hem bu filmin hem de planet terror'un OSTleri ciksa keske gorsel efeklerde rodrigezin elinden cikma, zaten buram buram robert rodrigez imzasi tasiyorlar. en onemli sey ise filmde LINDSEY LOHAN ILE JESSICA ABLA CIPLAK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 senko said: simdi seyrettim mukemmelle yakin olmus, tum o gondermeler zekice ince espriler harikaydi. muziklerin hemen hemen hepsi yine rodrigez abimizin, yine efsane. hem bu filmin hem de planet terror'un OSTleri ciksa keske gorsel efeklerde rodrigezin elinden cikma, zaten buram buram robert rodrigez imzasi tasiyorlar. en onemli sey ise filmde LINDSEY LOHAN ILE JESSICA ABLA CIPLAK!!! Planet Terror'un OST si çıktıda bu filminkini bende bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 machete dont text ! çok eğlendim ben izlerken. tam beklediğim gibiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar