reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 milliyet said: Aksaray’da marketten alınan bir krem çikolatanın içinden ameliyat eldiveni çıktı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde görevli öğretmen Rahmi Yeşilyurt, bir marketten alışveriş yaptı. Alınan krem çikolatanın ambalajını açarak yemeye başlayan Rahmi Yeşilyurt’un çocukları, çikolatanın içinde ameliyat eldiveni olduğunu fark etti. Yeşilyurt, alışveriş yaptığı markete giderek durumu yetkililere anlattı. Yetkililerin, ürünün kendi marketlerinden alınmadığını öne sürdüğünü belirten Yeşilyurt, mahkemeye başvuracağını söyledi. Krem çikolatanın içindeki ameliyat eldivenini gazetecilere gösteren Yeşilyurt, hiç kimsenin insanların sağlığıyla oynamaya hakkı olmadığını, bu işin peşini bırakmayacağını sözlerine ekledi. http://www.milliyet.com.tr/cikolatadan-ameliyat-eldiveni-cikti/turkiye/sondakika/05.05.2010/1233993/default.htm aha buda pic or didnot happen seysi; http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/05/cikolatadan-ameliyat-eldiveni-cikti-632527.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 said: Alınan krem çikolatanın ambalajını açarak yemeye başlayan Rahmi Yeşilyurt’un çocukları, çikolatanın içinde ameliyat eldiveni olduğunu fark etti. said: dunyasi basina yikildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 steril lan işte aha bakın kullanıyoruz, kullanmasak çıkar mıydı demiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nerden almış ya bimden mi marka neymiş ahahah ya midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nutella olmaıgı kesin abi gerisi bos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 prezervatife benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 çikolatanın tipinden belli zaten ucuz sersefil bir marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ulan bende çikolatadan yapılma ameliyat eldiveni piyasaya çıktı sandım ne işe yarayacak acaba diyordum...neyse ben yatayım artık bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Aslında el degmeden hazırlandı konusu için guzel ornek yani kimse eldivenle hazırlamıyor onlar pis elleri ile hazırlıyor diyemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 off ürünü satan iş yerinin "biz satmadık" diyerek postalaması ayıp olmuş.. bu arada adam gerçekten mahkemeye verse kazanır.. acaba hangi firmanın ürünü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi ben bide adamin cikolatayi kasiklama stiline hayran kaldim, herif direk eldivene dogru detektor gibi tunel kazmis, ben genelde ustten asagida esit seviyede kasiklarim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 reyou said: abi ben bide adamin cikolatayi kasiklama stiline hayran kaldim, herif direk eldivene dogru detektor gibi tunel kazmis, ben genelde ustten asagida esit seviyede kasiklarim lan :D her yiğidin nutella yiyişi... neyse vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 eldiven ameliyata girmediyse sorun yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ameilyatl eldiveni ne lan, bildign plastik eldiven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 latex eldiven işte. kullan at. adamlar da atmışlar sxvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Adamlar steril üretim yapıyormuş, daha ne isteniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Midem bulandı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ne ki bu peripella falan mı şokokodur ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 buna benziyo gerçi ülker faillamaz bu kadar. çakma markalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 En güzeli ev yapımı tahin arkadaşlar, herkese tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kendi koymuş içine.cin fikirli amcam.tazminat davası ile trilyon kaldırırım diye düşündü herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar