Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi'nde yatmakta olan hastamız için AB rh+ kan aramaktayız. gönüllü arkadaşlar için 1-2 önbilgi vermeliyim: - son 72 saat içerisinde alkollü içecek tüketmemiş olmak lazım - kan vermeden önce 1,5 saat kadar süren bir tahlil için kan alınıyor hastalık ve trombosit seviyesi ölçümü için - uygunsa gene 1-2 saat kadar süren bir kan alımı süreci var, uzun sürmesinin nedeni ise trombositlerin kandan ayrıştırılması ve kanın geri kalan kısmının donöre geri verilmesi. kandan ziyade trombosit alınmış olacak sadece kişiden hastamız halen tedavi sürecinde olduğundan bu ihtiyacımız önümüzdeki gün ve haftalarda devam edecek. ilgili olan arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşır ve temas bilgisi paylaşabilirse (cep tel vs) ben kendilerini ihtiyaç durumlarında gerek duyulursa arayacağım. bugün şu esnada ihtiyacımız olduğundan hemen gönüllü olmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ab rh+ im ama izmirdeyim umarım bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 0 pozitif im ben kan verebilir miyim lan bilmiyorum genel verici genel alıcı olaylarını_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 istanbulda olsam verirdim, ne yazık değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 buna bir de hangi gruplar verebilir yazarsan. 0rh + genel vericidir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 her ne kadar ABrh+ tüm kan gruplarından alıyor olsada, artık sadece kendi grubundan veriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 genel verici değil, direk AB+ isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o kan verme kan alma olayları teorik malesef sadece aynı kan grubu isteniyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Anladım. Bizim bi arkadaşımız ameliyat olduğunda liste vermişlerdi de. 15 donör lazım 8 tane aynı kan grubu 7 tane genel verici diye. Ondan sordum. Neyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 alkol maddesinden kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 evet fiz'in dediği gibi genel alıcı olayları maalesef geçerli değil, tam yazdığım grup gerekli. o nedenle eş-dost-akraba-iş çevresinden insan bulmakta güçlük çektik ve çekmeye devam ediyoruz. kerim, dediğim gibi ihtiyacımız önümüdeki günlerde de olacak. (tedavi ve hastalık devamlı trombosit üretimini de baskılıyor vücuttaki) şayet ilgiliysen bana öm ile temas bilgini yollayabilirsin. diğer kişilere ulaşamadığımız bir zamanda sana ulaşırım ben. aynı kişiden 15 günde bir alınabiliyor sadece, hastamıza haftada 2-3 defa takviye gerektiğinden ulaşabileceğimiz mümkün olduğunca çok insan olması önemli. aradığımda müsait olmayabilirsiniz elbette, bu nedenle bir liste oluşturmaya çalışıyorum elimizdeki mevcuda ekleyebileceğim. o bakımdan gönüllü herkesin bugün olmasa da önümüzdeki günlerde yardımcı olma fırsatı var. hepinizin ilgisine ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Yarın erken çıkayım Cerrahpaşa'ya geleyim o zaman. Alkolsüzümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 O değilde aklıma geldi şimdi. Kandaki CRP değeri kan vermeyi etkiliyor mu? Zira kronik bir hasta olduğumdan dolayı benim kanımda antikorlar 24 saat halay çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Maalesef uygun değilmiş, yine de sağol. :) ilgili arkadaslar bana mesaj atabilir bu konuyla alakalı olarak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ab rh+ en zor bulunan kan türü, anladığım kadarıyla kan bankasından aldığınız kanda isinizi görmüyor. Umarım bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kanin kendisi degil kullanilan, o yuzden taze alinip yapilmasi gerekiyo, alet kani alirken ayristiriyo, gerekeni aliyo, gerekmeyeni geri veriyo, sonra gereken kismi alip hemen hastaya veriyolar, zira bekleyince bi degeri kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Desene verecek bir kanımız var onu da bağışlayamıyoruz (a...k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Aynen aquila'nin anlattığı gibi durum. Donör açısından da mesakatli bir durum maalesef. Yuco yine de sağol, burax sana da om attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o diğer grupların kan verme olayı..çok çok acil durumlarda kullanılır.. çünkü bi agregasyon oluşur az miktarda olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Hala lazımsa kanım ab rh+ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 up abi. yukarı ve ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 genel verici denmiş geldim 0 Rh + im. Allah analı babalı büyütsün. survival of the fittest. düşenle düşülmez. bence kan vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 izmirde olsa çevremde dört kişi var ama işte =/ bi de o genel verici olayları savaş durumunda falan anca en çaresiz kalınınca falan kullanılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Su anda çok acil ihtiyacımız var, ab rh+ ve dediğim kriterlere ek olarak hasta olmayan gönüllü arkadaslar lütfen bana özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar