Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB RH+ kan aranıyor (İstanbul)

Sam

Öne çıkan mesajlar

cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi'nde yatmakta olan hastamız için AB rh+ kan aramaktayız. gönüllü arkadaşlar için 1-2 önbilgi vermeliyim:

- son 72 saat içerisinde alkollü içecek tüketmemiş olmak lazım
- kan vermeden önce 1,5 saat kadar süren bir tahlil için kan alınıyor hastalık ve trombosit seviyesi ölçümü için
- uygunsa gene 1-2 saat kadar süren bir kan alımı süreci var, uzun sürmesinin nedeni ise trombositlerin kandan ayrıştırılması ve kanın geri kalan kısmının donöre geri verilmesi. kandan ziyade trombosit alınmış olacak sadece kişiden

hastamız halen tedavi sürecinde olduğundan bu ihtiyacımız önümüzdeki gün ve haftalarda devam edecek. ilgili olan arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşır ve temas bilgisi paylaşabilirse (cep tel vs) ben kendilerini ihtiyaç durumlarında gerek duyulursa arayacağım. bugün şu esnada ihtiyacımız olduğundan hemen gönüllü olmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum.

ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet fiz'in dediği gibi genel alıcı olayları maalesef geçerli değil, tam yazdığım grup gerekli. o nedenle eş-dost-akraba-iş çevresinden insan bulmakta güçlük çektik ve çekmeye devam ediyoruz.

kerim, dediğim gibi ihtiyacımız önümüdeki günlerde de olacak. (tedavi ve hastalık devamlı trombosit üretimini de baskılıyor vücuttaki) şayet ilgiliysen bana öm ile temas bilgini yollayabilirsin. diğer kişilere ulaşamadığımız bir zamanda sana ulaşırım ben.

aynı kişiden 15 günde bir alınabiliyor sadece, hastamıza haftada 2-3 defa takviye gerektiğinden ulaşabileceğimiz mümkün olduğunca çok insan olması önemli. aradığımda müsait olmayabilirsiniz elbette, bu nedenle bir liste oluşturmaya çalışıyorum elimizdeki mevcuda ekleyebileceğim. o bakımdan gönüllü herkesin bugün olmasa da önümüzdeki günlerde yardımcı olma fırsatı var.

hepinizin ilgisine ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...