Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

chambers

Öne çıkan mesajlar

Handheld games
Generation I (Game Boy)
Pocket Monsters: Red and Green (JPN 1996)
Pocket Monsters: Blue (JPN 1996)
Pokémon Red and Blue (US 1998)
Pokémon Yellow (JPN 1998)(US 1999)
Generation II (Game Boy Color)
Pokémon Gold and Silver (JPN 1999)(US 2000)
Pokémon Crystal (JPN 2000)(US 2001)
Pokémon Trading Card Game (JPN 1998)(US 2000)
Generation III
(Game Boy Advance)
Pokémon Ruby and Sapphire (JPN 2002)(US 2003)
Pokémon FireRed and LeafGreen (JPN 2004)(US 2004)
Pokémon Emerald (JPN 2004)(US 2005)
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (JPN 2005)(US 2006)
(Nintendo DS)
Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (JPN 2005)(US 2006)
Pokémon Dash (JPN 2004)(US 2005)
Pokémon Trozei! (JPN 2005)(US 2006)
Pokémon Ranger (JPN 2006)(US 2006)
Generation IV (Nintendo DS)
Pokémon Diamond and Pearl (JPN 2006)(US 2007)
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time and Explorers of Darkness (JPN 2007)(US 2008)
Pokémon Ranger: Shadows of Almia'' (JPN 2008)(US 2008)
Pokémon Platinum (JPN 2008)(US 2009)
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of the Sky (JPN 2009)(US 2009)
Pokémon HeartGold and SoulSilver (JPN 2009)(US 2010)
Pokémon Ranger: Path of Light (JPN 2010)
Generation V (Nintendo DS)
Pokémon Black and White (JPN 2010)

Console games
Generation I (Nintendo 64)
Pokémon Stadium (ポケモンスタジアム Pokemon Sutajiamu?) (JPN 1998)
Pokémon Stadium 2 (JPN 1999) – known as Pokémon Stadium in US and Europe (US 2000)
Pokémon Snap (JPN 1999)
Pokémon Puzzle League (US 2000)
Hey You, Pikachu! (US 2000)
Generation II (Nintendo 64)
Pokémon Stadium Kin Gin (JPN 2000) – known as Pokémon Stadium 2 in US and Europe (US 2001)
Generation III (Nintendo GameCube)
Pokémon Colosseum (JPN 2003)
Pokémon Box: Ruby and Sapphire (JPN 2003)
Pokémon Channel (JPN 2003)
Pokémon XD: Gale of Darkness (JPN 2005)
Generation IV (Wii)
Pokémon Battle Revolution (JPN 2006)
My Pokémon Ranch (JPN 2008)
Pokémon Rumble(JPN June 16, 2009)
Poképark Wii(JPN December 5, 2009)

Umarım yardımcı olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

nintendo 64 oyunu stadium
collesium gamecube, ki gzueldir iki collesiumda stadium gibi batlle park temasi yerine hikayesi filan olan RPG yaptilar saglam, sonra wii de battle revolutionla mahvettiler (online matchmaking olmasa cok kufur yerlerdide ordan krutardilar iste)

bir ara pokemon FAQ yazicam, patide dogru durust oyniyan bir ben varim sanirim ehuehu

pokemon oyunlarinin asil olayi multiplayer dir, etkilesimdir trade dir

ilk blue yu emulatorle oynayip gold cikinca gece gunduz, link, saat ve gun degisimleri hebe hube den patlayinca kosa kosa takoz gameboyuma blue almistim

zaten daha blue da emulatorle oynayinca hax gengar ve alakazham siz oyuna mahkum olmak vuruyordu ehuehu

bu arada renkli veya metal isimli gameboy/ds oyunlari ile collesium stadium battle arena lar ve wizards donemi TCG haric pokemonun tamami coptur, animede sux in kralidir, cocuklara oyunlari ve mechandise i tanitalim satislar artsin + moral faggotry (gerci hakkini yemiyelim bleach den daha cok olum oldu pokemonda lulz)

animede soyle gider

red blue cikti
kanto arc (su turkiyede oyniyan, normalde 52 bolum biticekti deli gibi tutup paraciklar aktigindan devam ettirdiler) +1 film (filmlerde malzeme yettikce o donem gecerli olan gameboy oyununun legenderyleri ile yapim asamasidna olan oyundan spoiler import edip tanitimi konseptindedir hep)

gold silver cikana kadar orange bilmemne filler

gold&silver cikti, pesinden johto arc

ruby&sapphire cikti, yeni oyunun hatun karakteri tanitimina dondu is, pesinden gene filmler

R&S ozel versiyon emerald ile red blue remakeler cikti, return to kanto frontier arc (fillervari diyemeyiz cunki animenin tamami filler ehueheu)

diamond pearl cikti hoop yeni seri, yeni karakter yeni movieler

simdi godl silver reamkeleri cikti iste, D&P de bitiyormus zaten anime, bir filler daha yaparlar sonra 5. jenerasyon geliyor

pokemon black
pokemon white

http://img688.imageshack.us/img688/589/28tum4x.jpg

duyurudan sonra ilk shopu ben yapmsitim, EBM vs embelamps nigga formatinda ama yeterli samefagging yapamadigimdan tutmadi :(
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben üzüldüm şimdi yeni farklıdır iyidir deniyim dedim..
IdeaS diye bir emülatöre torrentten buldugum küçük mü küçük pokemon platinum u koydum, calısmadı :( (intro yu gördüm ama).
torrentin içinden cıkan bir emu vardı ama.. o da bi saat update yapıp bana "itunes çakması" bi arayüz gsöterdi sildim direk. hata mı ettim?
Sosyal ağlarda paylaş

chambers said:

bi pokemon oyunu vardı 2 boyutlu eski bi oyun . pokemon diyince akla gelen versiyon . nerden bulabilirim onu ?

bi yerde cut alıyodunuz da bi ağaçla battle yapıyodunuz hani öyle bişeyler vardı

2. jenerasyon oyunları arıyorsun.

Pokemon Gold/Silver veya Crystal diye arat nette.

Bahsettiğin ağacın adı Sudowoodo. Kendisi CUT almayı akıl edemeyen nice gence şunu yaşatmıştır;

http://static.funnyjunk.com/pictures/1262232885605_1_.png
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

chambers said:

bi pokemon oyunu vardı 2 boyutlu eski bi oyun . pokemon diyince akla gelen versiyon . nerden bulabilirim onu ?

bi yerde cut alıyodunuz da bi ağaçla battle yapıyodunuz hani öyle bişeyler vardı

2. jenerasyon oyunları arıyorsun.

Pokemon Gold/Silver veya Crystal diye arat nette.

Bahsettiğin ağacın adı Sudowoodo. Kendisi CUT almayı akıl edemeyen nice gence şunu yaşatmıştır;

http://static.funnyjunk.com/pictures/1262232885605_1_.png

blue-red-yellow'da da vardı bu ağaç, üçüncü nişanı alıyorduk hatta
Sosyal ağlarda paylaş

heh benim yellow oynarken öyle garip bir hırsım vardı. Pokemon ligine girene kadar en az 4 pokemon'um 100 level olurdu.

Sonra mewtwo alırdım falan

İlk oynadığım zaman da da hatırlıyorum da bu 5. nişan için saffron city mi ne vardı. Giriş için güvenlik görevlisine içecek almak gerekiyormuş hehe

9 yaşındaydım işte yellow'u oynarken, ne dil var ne başka birşey körü körüne geçmeye çalışıyorum. Mapın her yerini gezmiştim, önüme gelen rakipler, pokemonla savaşmıştım falan derken daha 5. nişan bölümünde 2 tane 65 level pokemonum olmuştu 1 hafta günde 3 saat oynarak vs.

sonra yeter diyip okulun ingilizce öğretmemine gameboy'u götürmüştüm, adam böyle böyle yapacaksınız demişti de geçince hayvan gibi sevinmiştim sınıfta asdfsdds

sonrasında oyun feci kolaylaşmıştı. Lan acep gameboy nerde başlayayım tekrar ya
Sosyal ağlarda paylaş

ya birde bu şey geyiği vardı nette çok okudum da inanmıyorum

bu 150 pokemonu da tamamlayınca yeni map açılıyor falan diyorlardı o dönemlerde, sonradan nette arama yapmıştım geçen yıllarda yine aklıma gelince de paintle hazırlanmış gibi bir map çıkmıştı karşıma sadfsd var mıydı öyle birşey ? Varsa link cable hala duruyor kasalım babuşlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...