Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 dasaaa said: mithat abi kundura. en içten fiyatlar ve en güzel ayakkabılar mithat abi kundura ayakkabılarda vazgeçilmez isim mithat abi kundura deri, süet ve spor ayakkabı çeşitleri ile mithat abi kundura düzce girişi kervansarayı geçtikten 4km sonra kaynaşlı mevkiinde mithat abi kundura giderken sağda dönerken solda mithat abi kundura mithat abi kundura ahahha uzağa doğru "fade" oluyor son iki satırda sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 salı pazarı collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sanırım bu ayakkabıyı alcam. Adidas nizza alcaktım 48'i yokmuş. nası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 igrenc + cok dayaniksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Off başlıkta bütün ayakkabı resimleri iğrençmiş ne zevksiz patilersiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ShadowFax said: sanırım bu ayakkabıyı alcam. Adidas nizza alcaktım 48'i yokmuş. nası bu? 48 nedir ya ? maşallah. ayakkabı çok kötü bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aldigimda cok guzel lacivert bi rengi vardi simdi grimsi her tarafinda yama var nerdeyse ama vazgecemiyorum cooook rahat ve sık bir ayakkabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 off içi ne kokuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tahmin edildigi gibi kokmuyor cunku cibil ayakla hic giymedim ve her giyisimde temiz corap kullandim ama yillarin verdigi bayik bir koku da yok degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 puma koleksiyonuma bunu da katicam. tr'de her yerde bu ayakkabiyi ariyorum. ebay'de black/white var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Etnies denmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 throine said: puma koleksiyonuma bunu da katicam. tr'de her yerde bu ayakkabiyi ariyorum. ebay'de black/white var sadece. iyiymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi nası bi teenage ruhudur sizdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Dc falan giyin bari. Hiç sevmem bu tarz ayakkabı ama çok rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 adamınbiri said: gore tex Goretex teknoloji marka değil. Bildireyim dedim ;) http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/content/fabric-technologies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 throine said: puma koleksiyonuma bunu da katicam. tr'de her yerde bu ayakkabiyi ariyorum. ebay'de black/white var sadece. mesela şunu giymem için baya büyük para vermeleri lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rotweiler said: adamınbiri said: gore tex Goretex teknoloji marka değil. Bildireyim dedim ;) http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/content/fabric-technologies ayakkabının üstünde yazan markadır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paticik - Moda bölümü şart oldu, nasıl zevkler allahım yerebbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 fakirlikten hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adidas çok kötü bence ya, inanılmaz koku yapan bir ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 benim adidaslar hiç kokmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar