Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende de inanılmaz güzel ellerim. bazen diyorum lan diyorum aras lan diyorum şu ellerle başkasına ihtiyacın yok dostum diyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vingthor said: bende de inanılmaz güzel ellerim. bazen diyorum lan diyorum aras lan diyorum şu ellerle başkasına ihtiyacın yok dostum diyorum bazen o zaman sana gelsin.. yıldırım gürses söylüyor.. eller eller eller.. http://www.youtube.com/watch?v=hKuljINsDKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yaşına göre değişir. 14-16 yaşlarında zaten ilişki dediğin zaten komedi genelde, ne ciddiyeti var ne bişi 18lerinde kız zaten asabi oluyo, 3-4 günden fazla yanında durmaya tahammül etmek zor :D sonrasında da kaşar değil de ayran gönüllü diyelim. kültür işi biraz da. Bizde herkes pek bir romantik, serbest takılan bekar gezen kızı erkeği yok, herkes acaip meraklı hemen birini bulup yapışmaya. Çift olmamayı daha aşağı olarak görüyorlar, hayatta olmazsa olmaz sevgili gibi bişi. E üstüne bi de romantik karakter geliyor, herkes fırtınalı ilişki yaşıyo, herkes dünyanın en büyük tutkusunu en büyük alevini içinde taşıyo karşısındakiyle dağları delecek aşklar yaşayıp fırtınalı denizlere taş çıkaran kavgalar yapıyorlar, gözlerinde büyüttüçke büyütüyolar, öylesine takılan, hani emin olamayıp acaba yürütür müyüz diye bekleten yok herkes romeo herkes jülyet. sora ayrılınca ama o acaip gözlerinde büyüttükleri şey umursanmaz bişi oluyo sıradaki gelsin. Ha ama ayrılıkları da yalan rüzgarına taş çıkartacak senaryo içermeli mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aquila said: birbiriyle yiyisen lezbiyenin bana ne faydasi var arkadas. ahahahahah ayrıca rewendor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kaşardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 vivavale said: rewendor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sipeyskeyk said: learn to play. Don't hate the player Hate the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 3 ayda bir erkek sevgili değiştiriyorsa, piçtir. 3 ayda bir kız sevgili değiştiryiorsa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bütün genellemeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kaşar açılımı istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Her kadının içinde bi o..spu ruhu vardır. Bu yüzden insanları yaftalayarak, içinde bulundukları ruh halinden soğutmayın. Bırakınız kaşar kalsınlar, bırakınız ergen kalsınlar. Evet hepinize laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sipeyskeyk said: learn to play. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sizi sok edecek bisi soyleyecem ama hazir misiniz bilmiyorum... neyse soyleyeyim bari... kadinlar da insan beyler, onlar da erkek arkadas, sevgili degistirebilir. belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Fistan said: balon said: Şey gibi olmuş bu da. Derbi maçı izliyoruz da noluyor, bana para mı veriyorlar. Seyir zevkine nolducavusu mu tokatlicaksin ne seyir zevki.. pardon gay misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Azmodai said: sizi sok edecek bisi soyleyecem ama hazir misiniz bilmiyorum... neyse soyleyeyim bari... kadinlar da insan beyler, onlar da erkek arkadas, sevgili degistirebilir. belirtmek istedim. oh snap = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BloodyBeast said: kaşar açılımı istiyoruz! +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çift kaşarlı tost olsa da yesek şimdi. bi de hafif biber salçası olcak içinde mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Azmodai said: sizi sok edecek bisi soyleyecem ama hazir misiniz bilmiyorum... neyse soyleyeyim bari... kadinlar da insan beyler, onlar da erkek arkadas, sevgili degistirebilir. belirtmek istedim. türk halkının %99 hazır degil bu lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adamınbiri said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 3 ay cok uzun bi sure lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar