Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Baktım da Aykut iyi duruyo kalede, kendine güvenli yani aslında seneye Manisa'dan gelen elemanla idare ederler bence nasılsa ŞL falan da yok yabancı harcanmamış olur kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 belediye ezmiş golde ofsayt var belediyenin girdiği pozisyonda gsnin kalecisinin düşürdüğü pozisyon penaltı. elanodan bi cacık olmaz. arda çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Rewendor said: Şu ana kadar Fransa'dan kimi aldıysak inanılmaz adamlar çıktı hepsi. Mondragon,Song, Ribery, Keita... Bi ön libero/orta saha bi forvet kapıp gelelim işte yine. Ali Lukunku ??? bu klasmana dahil mi ? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gsliler ofsayttan gelen golden sonra ve ibbnin ezişi karşısında pek bişi diyememişler. şaşırdım. genelde kuyruklarına basılmış gibi bağırırlardı burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Lukunku fransadan mı geldiydi yaw, onu afrikanın bağrından getirdik gibi hatırlıyorum ben. yok şimdi baktım belçikadan getirmişiz Standart Liege'den, ben de yanılmışım ama yine de fransa uğurunu bozmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ali lukunkuya gereken şans verilmedi ahahah o diilde anelkanın kankası cristian geldiydi.fifada falan yanyana oynardık onlarla. o adama üzülürüm bi harcadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 O da çok bişi yapamadı ki? Lukunku koşsun yürüyerek geçerim onu ya, hala böyle gözümün önünde bi maçta görüntüsü, topa koşmaya çalışırken olduğu yerde patinaj çekiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kaç maç oynadıki ztn :) o ara çok adam geldi gitti ya.xavier fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 post kasmayın len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 O dönemde yığınla adam aldık zaten. de boer, xavier, cristian yine biraz isimli olanlarıydı. Ben cristianın bi tek gümüş renk forma giydiğimiz maçta Trabzonspor'a golünü hatırlıyorum, başka da hatırlamıyorum. Sanırım o bize hat trick yapmıştı da öyle almıştık onu :D Bi de gelip oynamadan giden adını kimsenin bilemediği yabancılar falan var. Bi tane meksikalı varmış ya mesela, kulüp tarihinin ilk meksikalısı. 3-4 maç oynayıp gitmiş sanırım Çok paramız çöpe gitti UEFA'dan sonra. Ayrıca buradan Baros'u kucaklamak istiyorum, çok seviyorum reisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Xavier kiralık gelmişti zaten liverpooldan, kiralama süresi dolunca gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha ben onu da hatırlamıyorum cristianla ilgili ama uefadan sonra çok para saçtığımız doğru. Evet reis büyük adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Serkan Aykut'u hatırlayan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 50 bin liraya oynayan radu vardı cl'de gol atmıştı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Liverpool'a attı sanırım o. O maçtan önce Liverpool kadrosuyla Ocean's Eleven izlemiştim onların kaldığı otelde. Çok güzel bi gündü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 niculescu iyi adamdı ya :) benimde aklıma olimpiyakosa attı diye kalmıştı :).kafayla attıydı da kime attıgnı hatırlamadım bratu vardı.uzaktan çok iyi şut çekiyor diye ünlüydü.hep attı atıcak vurdu vurucak diye heycanlanırdık.bi cacık olmadı ondan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Liverpool'unİstanbulda golünü Heskey attı diye hatırlıyorum ben snaki. Bizimkini de Radu gibi. Aman önemli mi, geçmişte kaldı o günler artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Niculescu'nun 2 golü var işte ikisi de birbirinden kritik... Liverpool'a attı Sami Yen'de,gerçi sonra Heskey attı 1-1 bitti maç,6 maçın 5'inde berabere kaldığımız grup...Gerçi 2.gruplardı onlar,ŞL sistemi bi garipti zordu,Barça'ya son maç yenildik içeride çeyrek final kapısından döndük... Bir de Samsun'a 85'te attığı gol var şampiyonluğu getiren goldür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi niculesku bombaydı ahah zaten ne olursa rumenlerle oluyor galatasarayda. O samsuna attığı şampiyonluk golünde top kaleye girer girmez herif bir 90 metre geriye depar atıp bizim kalenin arkasında taraftarlarla kucaklaştıydı. 6-7 aydır oynadığı takımda bu kadar candan hale gelen, takımda bir seneyi bile doldurmadan bu kadar takımla bütünleşen bir adam daha gelmemiştir türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Tabii ki bütünleşecek. Adam nolursa olsun GS kapasitesinin altında bir adamdı Niculescu, bunun da farkındaydı, haliyle kendine 2 gömlek büyük bir takımda gol atınca üstelik de bu kadar kritik bir gol atınca böyle sevinmesi normal. Ha, inanılmaz katısı olan 2 gol attı takıma ama 2 gol için kadroda tutlacak adam değildi. Rumenlerden bahsederken Petre ve Bratu'yu da es geçmemek lazım, resmen doğu avrupadan soğuttular beni :D Bi de Adrian Knup vardı böyle büyük umutlarla alınıp elde patlayan, hatırlayan var mı? Yine geldiği süre boyunca sadece tek olumlu hareketi vardı o da avrupa maçında herkes napacağını bilmez bakarken top isteyip aldığı pası şıkça kontrol edip tak diye gol atmsıydı, o gol hala aklımda ama başka hiçbir yararı olmamıştı takıma :D Zaten 5-10 maç oynayıp sonra devre arasında gönderildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bize gelmeden önce gol makinasıymış adam. Türkiye'ye gelince bi bozuluyo forvetler genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 romenlerin parladığı dönem 95 dan 2004e kadardı şu aralar pek hayırlı oyuncular yetiştiremiyolar niyeyse. ülkenizden hagi gibi bi adam çıkmış utanmaz herifler biraz örnek alıp futbolunuzu geliştirin. sonunuz türkiyeye benzeyecek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yabancı değil frank de boer ahhaha ulan koskoca frank de boer ya.ne hallare düştüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Adamı Barcelona kaptanı diye aldık bi de. Hayrettin'in defans versiyonuna dönmüştü yaştan mı artık neyden bilemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Oha Knup'u fifa99dan hatırlayorum ahah. Bir de şey vardı, neydi bize geldiğinde gençti, defansta oynuyordu, biz cacık olmaz diye gönderdiydik herif şimdi romanya milli takımında. Defans deyince şu takımın orta bloğu neill-servet ya da ilk yarıdaki gibi servet-cam yerine sezon boyunca song-neill olsaydı hiç abartısız şu an en kötü hala şampiyonluk potasında olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar