Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul Belediye - Galatasaray 01.05.10 @ 20.00

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

O dönemde yığınla adam aldık zaten. de boer, xavier, cristian yine biraz isimli olanlarıydı. Ben cristianın bi tek gümüş renk forma giydiğimiz maçta Trabzonspor'a golünü hatırlıyorum, başka da hatırlamıyorum. Sanırım o bize hat trick yapmıştı da öyle almıştık onu :D

Bi de gelip oynamadan giden adını kimsenin bilemediği yabancılar falan var. Bi tane meksikalı varmış ya mesela, kulüp tarihinin ilk meksikalısı. 3-4 maç oynayıp gitmiş sanırım

Çok paramız çöpe gitti UEFA'dan sonra.

Ayrıca buradan Baros'u kucaklamak istiyorum, çok seviyorum reisi
Sosyal ağlarda paylaş

niculescu iyi adamdı ya :)

benimde aklıma olimpiyakosa attı diye kalmıştı :).kafayla attıydı da kime attıgnı hatırlamadım

bratu vardı.uzaktan çok iyi şut çekiyor diye ünlüydü.hep attı atıcak vurdu vurucak diye heycanlanırdık.bi cacık olmadı ondan da
Sosyal ağlarda paylaş

Niculescu'nun 2 golü var işte ikisi de birbirinden kritik...
Liverpool'a attı Sami Yen'de,gerçi sonra Heskey attı 1-1 bitti maç,6 maçın 5'inde berabere kaldığımız grup...Gerçi 2.gruplardı onlar,ŞL sistemi bi garipti zordu,Barça'ya son maç yenildik içeride çeyrek final kapısından döndük...
Bir de Samsun'a 85'te attığı gol var şampiyonluğu getiren goldür..
Sosyal ağlarda paylaş

abi niculesku bombaydı ahah zaten ne olursa rumenlerle oluyor galatasarayda. O samsuna attığı şampiyonluk golünde top kaleye girer girmez herif bir 90 metre geriye depar atıp bizim kalenin arkasında taraftarlarla kucaklaştıydı. 6-7 aydır oynadığı takımda bu kadar candan hale gelen, takımda bir seneyi bile doldurmadan bu kadar takımla bütünleşen bir adam daha gelmemiştir türkiyeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki bütünleşecek. Adam nolursa olsun GS kapasitesinin altında bir adamdı Niculescu, bunun da farkındaydı, haliyle kendine 2 gömlek büyük bir takımda gol atınca üstelik de bu kadar kritik bir gol atınca böyle sevinmesi normal. Ha, inanılmaz katısı olan 2 gol attı takıma ama 2 gol için kadroda tutlacak adam değildi. Rumenlerden bahsederken Petre ve Bratu'yu da es geçmemek lazım, resmen doğu avrupadan soğuttular beni :D

Bi de Adrian Knup vardı böyle büyük umutlarla alınıp elde patlayan, hatırlayan var mı? Yine geldiği süre boyunca sadece tek olumlu hareketi vardı o da avrupa maçında herkes napacağını bilmez bakarken top isteyip aldığı pası şıkça kontrol edip tak diye gol atmsıydı, o gol hala aklımda ama başka hiçbir yararı olmamıştı takıma :D Zaten 5-10 maç oynayıp sonra devre arasında gönderildi
Sosyal ağlarda paylaş

Oha Knup'u fifa99dan hatırlayorum ahah.

Bir de şey vardı, neydi bize geldiğinde gençti, defansta oynuyordu, biz cacık olmaz diye gönderdiydik herif şimdi romanya milli takımında.

Defans deyince şu takımın orta bloğu neill-servet ya da ilk yarıdaki gibi servet-cam yerine sezon boyunca song-neill olsaydı hiç abartısız şu an en kötü hala şampiyonluk potasında olurduk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...