Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Demek ki neymiş, polis olmadıktan sonra, Taksim açıldıktan sonra kimse durup dururken vandalizm yapmıyormuş, hiçbir yer savaş alanına dönmüyormuş. Yılların şiddetinin sorumluluğunu "üniversiteli anarşik bebeler"e maledenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nasıl polis yok yahu 36k polis var taksimde, 33k polis istanbuldan + 3500 polis çevre illerden yardım istemiş valilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Polisler bariyerlerin dışındalar. Son 30 küsür senedir benim bildiğim kadarıyla 1 Mayıs için bu tür bir uygulama yapılmadı. Bariyerlerin iç tarafında sendika görevlileri güvenliği sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bir yanda gerçekten de izin verilmiş olmasının başarısı var (izin verildi / izin alındı tartışmasına girmiyorum bile), gerçekten önemli, çok güzel bir gün yaşıyoruz. Diğer yanda ise insanlara sinirlerini boşaltabilecekleri ufak bir taviz verip gerginliği / rahatsızlığı azaltma politikası var. Milletin "gazı alınırsa" daha fazlasının o kadar rahat gelmeme ihtimali var; çünkü en büyük hedeflerden biri 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamaktı zaten. Bunu elde ettikten sonra aynı momentumla tepki gösterilebilir mi gösterilemez mi bunu da zaman içinde göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yok zaten 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasının tamamen seçim döneminin yaklaşmasıyla ilgili bir durum olduğu apaçık ortada. Açıkçası Zaugna'cığım bana sorarsan Türkiye'deki işçiler açısından bir zafer de değil bugün. Hele ki Tekel işçileri vs olaylarından sonra tamamen iktidarca uzatılmış bir zeytin dalından ibaret. Gel gelelim işte polis müdahale etmeyince, herhangi başka bir miting/eylemde olduğu gibi ufak tefek olaylar dışında ciddi bir vandalizm olayı yaşanmıyor. Bunu gördük bugün senelerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 zay zay zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Seele said: Tüm isci ve emekcilerin 1 Mayısini kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 KUTLU OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hepimizin bayramı kutlu olsun, kürsünün isgal edilmesien izin vermek kadar acemice bisey nasıl oldu hala anlamıyorum. timur selcuğun hödüklüklerine girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Az önce geldim eve ve inanılmaz kalabalıktı Taksim ve çevresi. Beyoğlu tarafından yaklaşmaya çalıştım ama mümkün değildi meydana girmek. Git gel 3.5 saat sürdü ama değdi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kutlu olsun hepimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ben de fotoğraf çekmek için gittim Taksim'e ve size şunu söyleyebilirimki o kalıplaşmış bıyıklı, kara kuru solcu kız olayını aklınızdan silin. Tkp lilerin hepsi concondu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Taksimdeydim. Ne büyük çapta bir kavga yaşandı ne de bir olay çıktı. Çıkan tek tatsızlık Türk İş başkanının konuşmasına başladığında yuhalanması üzerine konuşmayı bırakması ve bir grub hariç kalan grupların da konuşma yapmaması. Aslında pek te evcil olmayan bazı cins hayvanların katılımının yüksekliği düşünülürse olay cıkmaması cidden büyük bir başarı. Fotoğraf makinamdaki fotoları düzenleyebilirsem sizlerle de paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Meydan Karışık ve tabiki ... Çarşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 said: Temizlik işçileri, atıkları toplamaya ve yolları araçlarla temizlemeye başladı. ya bu adamların da bayramı değil miydi? :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pöf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Oranın daha çok fotoğrafı var ve kesinlikle "pöf"ü haketmiyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Göz önüne alınmaya değimeyecek küçük olayları saymazsak kusursuz bi 1 mayıs olmuş. Hükümetin izni bi yana, sendikaların aldıkları sorumluluğu yerine getirmesi takdiri hakediyor. Keşke daha öncekiler de böyle olsaydı. Tüm emekçilerin 1 mayısı kutlu olsun, yakıştığı gibi oldu herşey ne mutlu şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ne oldu lan? zıbtıtıtnızmı. "abi 1 mayısda cıkıp cam cerceve indiriyolar bitek polis olmada kimbilir neler olur!" neyse buda icimde kalmamıs oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kavga olmayınca pati ahalisini pek ilgilendirmemiş bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cuce said: ne oldu lan? zıbtıtıtnızmı. "abi 1 mayısda cıkıp cam cerceve indiriyolar bitek polis olmada kimbilir neler olur!" neyse buda icimde kalmamıs oldu Cam ve çerçeve indirmek polisin saldırmasıyla devlete verilen bir tepki. Yanlış bir tepki olduğundan, tartışamay bile gerek yok. Polis saldırmadığından insanlar da cam çerçeve indirmektense yürüyüşlerini yapıp slogan atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 in 4857 we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 e tamam ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 1 mayıslar dövüşlü daha eğlenceli oluyo biliyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar