Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulletstorm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mouse Bioshock multiplayerdan bile kötü konsol port mu yoksa bana mı öyle geliyor? Lan bildiğin dönmüyor bazen, deli etti. Objective için pauselamasından veya kamerayı kilitlemesinden de bahsetmiyorum ki onlar da inanılmaz spastik.
Mesaj tarihi:
act 3'teyim daha, ama asiri zevkli yahu! co-op ve multi daha zevklidir tahminen. bakalim bu aksam devam

en guzeli de sagolsun sevgili kiz arkadasim epic edition almis, gears of war 3 beta key cikti nisan'da geliyor bakalim :)
Mesaj tarihi:
Bendeki takılmalar harddiskin dolmuş olmasından kaynaklanıyormuş. Demek ki oyunda mouse hakikaten bir garip. Ancak çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Sadece 2 act oynadım ama öldürme olayı ve bunun üzerinden puan kazanmak, puanları harcamak keyifli olmuş. Atmosfer acayip iyi.
Mesaj tarihi:
hiç beklemediğim kadar eğlenceli çıktı oyun. sniper mermisinden kaçabilen düşman olayı şaşırttı :P

Keşke zıplama da oyuna konulsaymmış. havada çılgın killshotlar yapardık :P
Mesaj tarihi:
sniper sıkıyo belli bi zaman sora ama 130 küsür öldürme tekniginden 70'ini filan açmısım digerlerini nası açıcam acaba :P.
Breakdance ölümü filan var nası yapıyoz acaba.

mini-spoiler.

Bide ilerleyen zamanlarda matkap atan bi silah var, onun charge ile öldürünce şişkebab yazıyo :P
  • Yeni Oluştur...