DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oyun zevkli oynatıyo kendinide, yeni adam öldürme taktikleri bulamıyosun sorun o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mouse Bioshock multiplayerdan bile kötü konsol port mu yoksa bana mı öyle geliyor? Lan bildiğin dönmüyor bazen, deli etti. Objective için pauselamasından veya kamerayı kilitlemesinden de bahsetmiyorum ki onlar da inanılmaz spastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sacma sapan bi acclerationı var sanırım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Acceleration değil de deceleration var bildiğin, aniden el frenini çekiyor gibi. Acaba grafiklerle mi alakalı çünkü açık alanlarda tekliyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 act 3'teyim daha, ama asiri zevkli yahu! co-op ve multi daha zevklidir tahminen. bakalim bu aksam devam en guzeli de sagolsun sevgili kiz arkadasim epic edition almis, gears of war 3 beta key cikti nisan'da geliyor bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ilke bana xbox alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bendeki takılmalar harddiskin dolmuş olmasından kaynaklanıyormuş. Demek ki oyunda mouse hakikaten bir garip. Ancak çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Sadece 2 act oynadım ama öldürme olayı ve bunun üzerinden puan kazanmak, puanları harcamak keyifli olmuş. Atmosfer acayip iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hiç beklemediğim kadar eğlenceli çıktı oyun. sniper mermisinden kaçabilen düşman olayı şaşırttı :P Keşke zıplama da oyuna konulsaymmış. havada çılgın killshotlar yapardık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sniper sıkıyo belli bi zaman sora ama 130 küsür öldürme tekniginden 70'ini filan açmısım digerlerini nası açıcam acaba :P. Breakdance ölümü filan var nası yapıyoz acaba. mini-spoiler. Bide ilerleyen zamanlarda matkap atan bi silah var, onun charge ile öldürünce şişkebab yazıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aşırı eğlenceli bir oyun ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pc'de mi oynuyorsunuz xbox mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pc'den oynadım ben. sensitivity ayarlamada zorlandım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 snopy pad takılmış pc işte xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben de oynamak istiyorum ama steam satmıyor. illa ea store mu almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 satiyor steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tabii bir Duke değil safasf. Yine de süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aquila said: satiyor steam. "This item is currently unavailable in your region" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 PS3'te denedim, hiç sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Şimdi bitti güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aynen şimdi bitirdim. çoooook iyi oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bone said: aquila said: satiyor steam. "This item is currently unavailable in your region" diyor. o senin regioninin ayibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen hangi regiondasın ki aki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bende şimdi bitirdim çok keyifli vakit geçirdim üzüldüm bitince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 demoyu bile oynayamadık region sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar