Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Roman Polanski'nin 2002 yapımı mükemmel filmi bu akşam Trt-1'de..Piyanist diyince Adrien Brody'i unutmak da mümkün değil tabi..Oscarlık performansı filme çok şey katmış, hepimiz tarafından da övgü, beğeni kazanmıştı..((Ayrıca Oscar heykelciğini Halle Barry'i dudaktan öperek kutlaması da güsel bi ayrıntı)) Bu arada TRT-1'e de burdan hep birlikte sevgilerimizi yollayalım..Saving Private Ryan, Godfather Trilogy, Tarantino'nun Jackie Brown'ı ve Pulp Fiction'ı ve şimdi de Pianist..Film TRT'de izlenir..;) Bu arada bu akşam TRT'de "Çakal" olduğu topici açılmış ama TRT'nin sitesinde Piyanist gösteriyo..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 izleyememiştim bir türlü piyanist varsa çok güzel olcak oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kacırmayn derım cok guzel bır fılmdı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 MUTLAKA MUTLAKA izleyin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İnsanın içini yakar baştan sona..Tabi Schindler'in Listesi de mükemmel ötesi bir filmdir..Aslında Piyanist'in ardından bi de onu izlerseniz bayağı bi göçersiniz diyebilirim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çok iyi bi film II. Dünya Savaş ' ında yapılan zalimlikleri en iyi anlatan filmlerden birisi[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne oldu şimdi? dün hangi film vardı, hangisini kaçırdık? :hmm:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 piyanist vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Offf kaçırdım, dvd'sini de bulamıyorum.. :(([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Adamın parmaklarının boyutu bi piyanist için feci sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… komurk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 her seferinde yahudi sempatizanlığı yapan nazi filmlerini bir daha izlemiyeceğim diyorum ama senaryo ve oyunculuk beni yine bu filmlere çekiyor ilk izlediğimde müzikler beni etkilemişti izlemeyenlere şiddetle öneririm[signature][hline]RUTUBETTEN ŞİŞMİŞ KALBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Piyanist Bu Akşam 21:25'de TRT-1'de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 piyanist vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Offf kaçırdım, dvd'sini de bulamıyorum.. :(([signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Adamın parmaklarının boyutu bi piyanist için feci sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komurk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 her seferinde yahudi sempatizanlığı yapan nazi filmlerini bir daha izlemiyeceğim diyorum ama senaryo ve oyunculuk beni yine bu filmlere çekiyor ilk izlediğimde müzikler beni etkilemişti izlemeyenlere şiddetle öneririm[signature][hline]RUTUBETTEN ŞİŞMİŞ KALBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar