Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 youtubeda 13+m kişi izlemiş zaten süper güney kore = awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 önce incirliği tartışalım sonra koreleri tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kaede said: yyyyyyyyyeeeeaaaaaaaahhhhhhhhhhh http://www.youtube.com/watch?v=U7mPqycQ0tQ NEDEN BU KADAR İYİLER ABİ... şaka bir yana amerika japonya gibi bunların da kültürünü elden geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 alayı mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 RRa said: Demokrasi güzel tabi de komünist ve devletçi ülkelerin askeri ve maddi olarak bu kadar güçlü olması ve demokrasi ile milletin iradesinin söz hakkının hakim olduğu rejimi barındıran ülkenin bu kadar aciz kalması insanın aklına soru getiriyor... Güçlü devlet ile kendini ezdirmeyen bir ülke mi yoksa eşitlik ve demokrasinin olduğu kendini ezdiren güçsüz bir ülke mi ister insanoğlu? k. kore ezik ötesi ama ezildiğini kabul etmiyor bir türlü. abd'den, g. kore'den buğday yardımı alan bir ülke netekim. yağmur yağmaz, sel olur, böcek dadanır, hastalık yayılır vs anlarız, senelerdir bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kuzey kore bir 4chan gibi bir incisözlükgibi troll yuvası leş bir yer. Oysa güney kore bir paticik gibi güzide insanlarla dolu. Canlarım benim.. cidden çok çok kötü bir ülke kuzey kore, her şeyiyle yani. Demokrasi götürsünler valla güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ciya'nın oyunları onlar. ciya: C.I.A'nin komünik jargonda okunuşu. tamam ben konuya olan troll haddimi doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mariana trench'İ kuzey koreye taşıma planım var.. daha faydalı ekosisteme falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ascraeus said: tam kdrama olmuş. ayrıca hangisini mi seçer insanoğlu?? :/kuzeygüney güney yensin direk yani gönül öyle ister fln. ha ben karışmam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://www.occidentalism.org/pic/realkji.jpg bu akşam hangisini götürsem diye düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Cevap hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 topic başlıgı ve konu kuzey kore aleyhine açılmış tam aksi şekilde açsaydı Viktor bunu kuzey'de böle böle nükleer kasıyolar, böle süper bi devlet tüm dünyaya karsı koyuyolar falan filan deseydi herkes hoop kuzeyci olucaktı güneydekiler güzel ama MAL falan denilecekti büyük ihtimal. ne fikriniz var ne görüşünüz lan dalga nereye giderse üstüne çıkıyorsunuz sörfle yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Yeter lan her ay yeni bir Kuzey Kore konusu, Viktor yakında tez aşamasına gelecek valla. Bir aksilik olmazsa ve izin koparabilirsem bu sene bitmeden gidiyorum buraya. Sonra Gezdim Gördüm bölümünde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kore'de bugün açlık var evet, ama bu Güney tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 uzakdogulu kızlara düşkün olan herkes aslında potansiyel bi pedodur. çocuk gibi lan hepsinin suratı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Sanırım beni boğacaksınız ama başıma birşey gelmeyecekse Kuzey Kore'yi seviyorum. Ve ayrıca umarım orası hakkında yapılan haberlerin çoğunun taraflı organlarca yapıldığının da farkındasınızdır. edit: ulan yalnız şarkı çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hepsi dış mihrakların haberleri zaten, birleşmiş milletlerin amerikanın yardım yolladığı da sorospu çocuğu ermeni lobisinin uydurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Son lafı etmeyecektin dostum, uzun bir wota hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 pekaziz said: Bir aksilik olmazsa ve izin koparabilirsem bu sene bitmeden gidiyorum buraya. Sonra Gezdim Gördüm bölümünde yazarım. Seni alıp safları kandırmak için kurdukları örnek köylerden ikisini gezdirirler, sen de anlatırsın şöyle mutlular böyle güzeller falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yalniz pekaziz'in kuzey kore konularindaki mesajlarinin cogunu okumusumdur kendi bilgisi ve mantigiyla adam duzgunce fikirlerini savunurken siz gelip bokunu cikariyorsunuz ayip be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 CIA gemiyi batırıp, suçu Kuzey Koreye atmıştır, tek amaçlar 2 kardeş devletin arasını bozmak. Üstelik Kuzey Kore cennet gibi biryer kimse ayrılmıyor, o kadar güzel yani. Füze rampalarınıda havai fişek fırlatmak için koymuşlardır, hepsi CIA oyunu. cık cık cık. Eskiden Muhalefet olurdu oda bile yok, bari ben olayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oh god,cold war again :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yine kuzey kore konusu yine pekazize argümanı olmadan hahaha hihihi diye saldıran insanlar. adam çok tutarlı şekilde konuşuyor umarım en kısa sürede kuzey koreye gidip görür bazı şeyleri ve bize aktarır.. ama güney daha yaşanılabilir bir yer karma ekonomiyi en iyi şekilde uygulayıp günümüzdeki bir çok markayı kattı ama o markalar şu anda "kapitalist" sürecin halkalarından bir kaçı, kuzeyin şanssızlığı bazı dayatmaları reddetmesi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o bayıldığınız güney, amerikanın yardımıyla ve vietnam savaşında elde ettiği gelirlerle (orospu çocukluğundan farksız değil haliyle) bu hale geldi, kuzeye sallarken bunu da gözönünde bulundurursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 BabacumMostors said: yine kuzey kore konusu yine pekazize argümanı olmadan hahaha hihihi diye saldıran insanlar. adam çok tutarlı şekilde konuşuyor umarım en kısa sürede kuzey koreye gidip görür bazı şeyleri ve bize aktarır.. ama güney daha yaşanılabilir bir yer karma ekonomiyi en iyi şekilde uygulayıp günümüzdeki bir çok markayı kattı ama o markalar şu anda "kapitalist" sürecin halkalarından bir kaçı, kuzeyin şanssızlığı bazı dayatmaları reddetmesi oldu O markalar tabi ki kapitalist sürecin halkası olacak, dünya komunizmle savaş derneği tarzı birşey var onun bile merkezi Güney Kore'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar