Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 saate 10 bira

Loxias

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var.

2-3 birada kafa olmuyosa normal.

zevk değil kafa olmak için içilir biraz da.

Yoksa dünyada kaç kişi sırf "tadını sevdiği" için bira içiyor ki? Gerçi alkolsüz bira diye bişey de var da onu kim alır neden alır hiçbi zaman çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

QueenofSpades said:

İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var.

Yoksa dünyada kaç kişi sırf "tadını sevdiği" için bira içiyor ki? Gerçi alkolsüz bira diye bişey de var da onu kim alır neden alır hiçbi zaman çözemedim

evet hızlı içmekten zevk alıyodur su gibi içiyodur dokunmuyodur mesela.(düzenli içen insan profili)
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

QueenofSpades said:

@Rewendor

Valla ben "kafa olmak" için değil cidden sevdiğim için içiyorum.

Türünde nadirsindir ece afsd ben başka içkilerin yanına cila die içiorum artık :P

Öleyimdir Hako'cum. ^^
Ya ne yapayım, benim için alkol sohbeti tatlandırsın diye veya yemeğe eşlik etsin diye, zevk için içilen bir şey.
Öteki türlü litrelerce içip de bas ağrısı, mide bulantısı o iğrenç akşamdan kalmışlık halini çekmenin ne manası var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

QueenofSpades said:

oha lan ben mayası güzel biranın tadını bildiğin seviyorum.. bir kere tadı koladan kat kat daha güzel ama oturup her akşam içemiyorum.. bünye ufak kaldıramıyor ehe..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...