fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 10 birayı 10 dakkada 10 fondple içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 evrim teorisi kadar mümkün bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: 72 arkadaştık tabi. 1 tanesi ben kamyonu kullanıcam siz için dedi. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rewendor said: 18 dk da 1 bira ediyo, rahat içilir. Ama yanında fıstık cips falan bişi olmazsa tatsız olur biyerden sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Icki icmek niye marifetten sayilir lan, merak ettim bak. Hayir bakiyorum deyvide, cenifira hic ictigini sayan insanlar degiller. Bi bizmi boyleyiz lan agalatorler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ne işsiz güçsüz adamlarsınız yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: bende alkole dayaniksizim diyebilirim ama bi keresinde 5 votka redbull 4 bira 3 tekila 1 mojito icmistim bisey olmamisti. o gun yediklerin ictiklerinle alakali heralde ya da psikoloji falan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var. 2-3 birada kafa olmuyosa normal. zevk değil kafa olmak için içilir biraz da. Yoksa dünyada kaç kişi sırf "tadını sevdiği" için bira içiyor ki? Gerçi alkolsüz bira diye bişey de var da onu kim alır neden alır hiçbi zaman çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 midemde problem var bira içemiyorum size de kızgınım kıskandım fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rewendor said: QueenofSpades said: İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var. 2-3 birada kafa olmuyosa normal. zevk değil kafa olmak için içilir biraz da. Yoksa dünyada kaç kişi sırf "tadını sevdiği" için bira içiyor ki? Gerçi alkolsüz bira diye bişey de var da onu kim alır neden alır hiçbi zaman çözemedim evet hızlı içmekten zevk alıyodur su gibi içiyodur dokunmuyodur mesela.(düzenli içen insan profili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 @Rewendor Valla ben "kafa olmak" için değil cidden sevdiğim için içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: @Rewendor Valla ben "kafa olmak" için değil cidden sevdiğim için içiyorum. Türünde nadirsindir ece afsd ben başka içkilerin yanına cila die içiorum artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 her akşam bi şişe vodka içerim bazı günler sarhoş olurum bazen hiçbişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bence patide yasaklanmalı alkol topici kıskankıyorum böyle dün akşam 1 tane birayla sarhoş olmuş evde tatsızlık çıkarmışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 wastyrx said: QueenofSpades said: @Rewendor Valla ben "kafa olmak" için değil cidden sevdiğim için içiyorum. Türünde nadirsindir ece afsd ben başka içkilerin yanına cila die içiorum artık :P Öleyimdir Hako'cum. ^^ Ya ne yapayım, benim için alkol sohbeti tatlandırsın diye veya yemeğe eşlik etsin diye, zevk için içilen bir şey. Öteki türlü litrelerce içip de bas ağrısı, mide bulantısı o iğrenç akşamdan kalmışlık halini çekmenin ne manası var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bizde beni neden terkettin aynur yangınım sana diye gidip içmiyoruz yahu ahaha. Mesela arkadaşımın felsefesi; madem günaha girdik değsin bari gidip sarhoş olalım hesabı afsad Böyle insanlarla gidince tabi nadir tadında kalıo afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aynur kim ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sıktım abi afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 azıcık içince günaha girilmiyo yalnız. kendini kaybetmeye başlayınca giriliyo. bence öyle bilmiyorum yani. benim fetvam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fede said: azıcık içince günaha girilmiyo yalnız. kendini kaybetmeye başlayınca giriliyo. bence öyle bilmiyorum yani. benim fetvam bu kendini kaybedip kötü bişi yaparsan günaha girer benimkide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rewendor said: QueenofSpades said: İçki zevk için içilir ya, sidik yarıştırmak için değil. Anlamıyorum böyle bokunu çıkartana kadar içenleri. İç işte 2-3 bira, çerezlerini al, sohbetini et yeter işte. Bok var. 2-3 birada kafa olmuyosa normal. zevk değil kafa olmak için içilir biraz da. Yoksa dünyada kaç kişi sırf "tadını sevdiği" için bira içiyor ki? Gerçi alkolsüz bira diye bişey de var da onu kim alır neden alır hiçbi zaman çözemedim oha lan ben mayası güzel biranın tadını bildiğin seviyorum.. bir kere tadı koladan kat kat daha güzel ama oturup her akşam içemiyorum.. bünye ufak kaldıramıyor ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Abi müftüyle rakı sofrasında ki muhabbeti söyliim amcamın dediği 'bunu içmek günah deil.. üzümün suyu bu. Bunu içip kendini kaybedersen asıl o zaman günahtır..' müftü bile dio yani bunu fasdaf kermite katılıyorum ama ben afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sarhoş olmak istesem kolonyayı sulandırıp içerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar