Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl yaptılar bunları?!?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Düşünüyordum. Karnım acıktı düşünmekten. Gittim börek aldım mutfaktan. Yerken aklıma takıldı: Bu un taş ile ezilmiş tohumdan yapılıyor. Belki de 8000 yıldır ortalıkta. Nasıl ya?!?!?!?! Uzaylılar mı gelip atalarımıza alın bu tohumu, ezin şu taşla, yumurta kırın içine, şu hayvanın sütünü sağıp dökün, sonrada bir kap yapıp toprakta içinde de bu karışımı koyun pişirin dedi????

Sonra cigara var. Alın bu otu, yakın, dumanını çekin???

Ya pişirmek? Etraftaki herşey herşeyi çiğ çiğ yerken pişirmek nasıl bir delinin kafasından çıkmıştır ki? Hem balık çiğ daha güzel oluyor...

Ya Platypus? Tanrı neden yarattı bunu?

Hiç birşey bilmiyoruz. Ahahahah...
Mesaj tarihi:
Abi kimbilir ne kadar zibilyon tane şeyi deniyor insanlar. Her tür otu her tür mantarı her tür hayvanı vs yemeyi denemiştir insanlar değişik şekillerde deneye deneye buluyor işte insan işine yarar bir şeyler.

Range weapon lazım ama yay yapabilecek ağaç yok adam gidiyor boru yapıyor üflüyorsun dart fırlıyor içinden yani ortama göre insan her şeyi uyduruyor ihtiyacına göre.
Mesaj tarihi:
aç olunca ne bulsalar yemişlerdir heralde.
yenemeyecek şeyleri yemeye kalkanlar ölmüştür falan... zaiyat vere vere ne yenilebilir ne yenemez öğrenmişlerdir. sonra tüketilebilir gıdaları daha yenilebilir hale getirmiş olabilirler, işte ne biliyim eti pişirmek, sebzelerin kabuğunu soymak filan. ekmeği de bulmuşlardır bi ara işte lan kurcalama orasını.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ilk sevisenler nasil yapmis acaba, cocuk olunca sasirmislar midir.

hayır sevişmeyi geçtim
öpersin koklarsında
onu oraya sokacağını nerden biliyosun lan.
Mesaj tarihi:
kermit said:

aquila said:

ilk sevisenler nasil yapmis acaba, cocuk olunca sasirmislar midir.

hayır sevişmeyi geçtim
öpersin koklarsında
onu oraya sokacağını nerden biliyosun lan.

abi kulağı bile zorlamıştır adam yani neden büyüttün ki bu kadar.

edit: bide büyüdüğünde adamın tepkiside var bu işin içinde
  • Yeni Oluştur...