xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Eve girmemizle elektrikler gider aga dememle goturdum. Mutluyum rusyada hic alektrik kesintisi gormemistim oysa ki bn goturdum.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Allahtan elektrikler seni goturmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mr. şom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rus salatasi bizim burdaki gibimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bizimkisi emin ol daha güzel. havyar yedim amma ha. :o o karalardan. iimiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi havyar ofs.. sabaha kadar rusya-türkiye gider gelirsin şimdi sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kazanda bulamadım ondan moskovada yemiştim turizm fuarı sağ olsun. :) tee 1 ay önce mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rusun oldugu yerde elektirğim suyum internetim olmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 nolur benim yerime gel. beni kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kızlar teklif etmiyo mu abi,ne elektriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 senin yerinde olsam üreteceğim elektriği gören tedaş ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 lütfen gelin ve kurtarın lan beni! -3'e düştü zaten yine hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rusyada nasıl üşür lan insan enteresan doğal ısınma olayı var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi topic adamın rusyada olması mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 xwhiplashx said: lütfen gelin ve kurtarın lan beni! -3'e düştü zaten yine hava. votka sarışın hatunlar falan beyaz ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 In Soviet Russia Electricity Cuts You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 beni bilen bilir aga. beyaz ten sarışın saç ilgi odağım değil. gara gaş gara göz olcak gardaş. ama var ya sırf şu turizmden para kazanmak için siz gibilere bi tur çıkarıcam hebele hübele istediinizi yapın. rusya benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 satamadan getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kız götürceğine elektrik götürmüşsün rusyada bide anlatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar