dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Başlıktan da anlaşılabileceği gibi bir cep telefonu alınacak. Aranan üç özellik var, pahalı olmasın, internete girebilsin ve en önemlisi mesaj yazımı çok rahat olsun, buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Simdi arkadasla konusuyoduk. N96 ve ya n95 buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 5800 xpress music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 e71 al hayati yaşa sfsagsasd 5800 cok dandik alma sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sparkcaster said: 5800 xpress music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Czentovic said: 5800 cok dandik alma sakin lol neye hangi telefona göre dandik? ltfn benzer fiyat olan telefonlara bak ve "xxxx e göre dandik olm aynı fiyata bunu al" diyiver bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tuşlu telefon alma ne yaparsan yap, 5 senedir nokianın ilk touchscreen li telefonlarıdan birini kullanıyorum dolma gibi parmaklarla son derece rahat asla öbür telefonlara dönmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sparkcaster said: 5800 xpress music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 5800 xpress music it is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mesaj yazmak = klavyeli alet adam gibi klavyeli alet = berry tour, e71 felan. E72 aldim sirf yeni diye, pili de uber goturuyo. ama E71 den cok da farkli degil, hatta komplike IMAP lerde sacmaliyomu$, allahtan sadece gmail senkronlu. yani 500 lira civarina klavyeli hatice felan da var sanirim winmo lu. onlar da tercih edilebilir. benim 5800dan cayma nedenlerimden biri de dokunmatik klavyenin cok iyi calismamasi. N97ye n900e felan cikamiyosan E71 felan alacan. sadece mesaj ve mail ise olayin E serisi ya da berry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 n97 ile yazmak o kadar ama o kadar rahat ki, telefonun en guzel yani bu mesele. klavyeye alismak cok kisa suruyor ve alisinca resmen pc klavyesi gibi akici yaziosun. internete falan da giriyor zaten dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bak n97 falan diyorlar aman guzum etme eyleme. e71,e73 güzel makine karizmatikte. ama dediğim gibi bulursan n95-n96 iyidir. gerisine karışma boşver. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 üstüne tanımam... blackberry 9700 süper cihaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Esh said: mesaj yazmak = klavyeli alet değilmiş bunu anladım ben 5800da çok rahat yazıyorum, tuşlu kullandığım zamanlardan daha hızlı (stylus falan kullanmadan BARNAKla direk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 5800, e71 ve e72 e bakacak eşim, hangisini beğenirse o artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu arada e71 de kitlenme sorunu varmış, düzeltildi mi o 72 de? Birde 71x gibi bir şey var mı, varsa nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 PrudenT said: Esh said: mesaj yazmak = klavyeli alet değilmiş bunu anladım ben 5800da çok rahat yazıyorum, tuşlu kullandığım zamanlardan daha hızlı (stylus falan kullanmadan BARNAKla direk). o zaman ben ozurluymusum =) dokanmatikte yazmak zor baska ekran aciliyo ya, android gibi klavyesi olmasini tercih ederdim. 5800dan terfi edince E72 ye baya baya hizli geldi. ki herkes telefon yava$ diyor nedense. E71de kilitlenmeyi gormedim de, E72de herhangi bir sorun yok 1 haftadir. inanilmaz bir $arj suresi var abi. 1 hafta oldu ya hala $arj etmedim. asdf droid iki ciksin, nexus two ciksin geri donerim dokanmatige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ya esh gidip hafıza kartını araya sokup kırdın sora telefona bok atıosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lan kimsede yokken bende vardi 5800 asdf. emekleme zamanlarini biliyorum bunun. acikcasi biraz baymi$tim zaten. bok atmiyorum. 450 liraya alinacak en iyi telefon. otesi yok i$te =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 n900 um geldi elime dun sarji bitti o kadar saattir oynuyorum gps gprs felan herseyi actinca eauheaea ama baya tatli alet hafif buyuk ve agir ama yane beim elimde absurb olmadida az daha buyuk olsa netbook diye satilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 e72 oldu son karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 E72 nin bakir rengine bakin haci, baya guzel sevebilir e$in =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O kadar karışamam, anca para çıkar benden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Esh said: E72 nin bakir rengine bakin haci, baya guzel sevebilir e$in =) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 e 72 için iyi denmiş, bende yeni konu açmadan şöyle bir soru sorayım dedim, e63 nasıldır iyi midir hoş mudur? ona göre bende e63 alıcam sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar