BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 "sunderland taraftarı" said: It makes sense since Galatasaray play in yellow and red - his favourite colours. Read more: http://www.readytogo.net/smb/showthread.php?t=506111&page=21#ixzz0t6zs25aV AHAHSDHASDHASHDHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o değil de adamlar isyanda haklı, uruguaydaki keltoşu almışlar Cana yerine, hani şu GS'nin listesinde diye spikerin bas bas bağırdığı takımdaki tek kötü adamı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o adam hakkatne kötü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 BulletRide said: "sunderland taraftarı" said: It makes sense since Galatasaray play in yellow and red - his favourite colours. Read more: http://www.readytogo.net/smb/showthread.php?t=506111&page=21#ixzz0t6zs25aV AHAHSDHASDHASHDHASD yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Abi bu adam baya kasap gözüküyor. Abuk subuk bir sürü kart görürse deliririm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 31 maçta 10 sarı kartı varmış adamın son sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 daha önce de söyledim bu adam net 7-8 maç kırmızı kart cezalısı olur 4-5 maç da sarı kart cezalısı olur ama iyi adam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kartsız bitiricekmiş sezonu, size inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cavanagh said: daha önce de söyledim bu adam net 7-8 maç kırmızı kart cezalısı olur 4-5 maç da sarı kart cezalısı olur ama iyi adam=) senede 50 civarı maç oynuyoruz 11 maç da olmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 26 yaşında adam, nerden baksan 8-10 senedir futbol oynuyor yani, toplamda 5 tane kırmızı kartı varmış kariyerinde. Videoda abartıldığı kadar değil yani sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 burası türkiye, hakemler takarsa kariyerinde görmediği kadar kart görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya bi kere adam geçen yıl küme düşmemeye oynıyan sunderland'de 31 maç oynayıp 1 tane kırmızı görmüş sezon boyunca. 8-10 kırmızı görür demek çok çok abartı bence. aynı şeyi song geldiğinde de yazıp çizmişti medya, adam gs kariyeri boyunca kırmızı kart görmedi(ya da ben yanlış hatırlıyorum 1 tane falan görmüş olabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Guzel oldu guzel.. Cana eritir, Neill ve Servet de yutarlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 guernica said: ya bi kere adam geçen yıl küme düşmemeye oynıyan sunderland'de 31 maç oynayıp 1 tane kırmızı görmüş sezon boyunca. 8-10 kırmızı görür demek çok çok abartı bence. aynı şeyi song geldiğinde de yazıp çizmişti medya, adam gs kariyeri boyunca kırmızı kart görmedi(ya da ben yanlış hatırlıyorum 1 tane falan görmüş olabilir).sunderland küme düşmemeye oynamadı gayet iyiydi yamulmuyorsam.sonradan bozdular.yanlış hatırlamıyorsam 12. bitirmişlerdi ayriyetten premier ligde oynamış bir orta saha aldık ne olursa olsun çok büyük bir başarı.umarım bi sakatlığı felan çıkmaz linderoth gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gs'de premier lig maçların çöp toplamıs adam olsa alıcak ha. hani cana iyi falan adamda bi yere kadar. neill mesela iyiydi ama cana'dan cok fazla bişi beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 haklısın 35 yaşına gelmiş.giderken takımına küfür eden adamları almak daha mantıklı yok yani premier ligden aldığımız hangi adam kötü çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 laflarımı götünüzden başınızdan anlamak için bu kadar kasmayın pls. neyse takılın siz kendi kendinize. evet cana dunya yıldızı. adeta patrick viera'nın gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fenerbahçelilerle tartışmayın arkadaşlar, gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kimse dünya yıldızı dememiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Esnaf said: haklısın 35 yaşına gelmiş.giderken takımına küfür eden adamları almak daha mantıklı yok yani premier ligden aldığımız hangi adam kötü çıktı ki? inamoto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bune siddet bu celal. tamam stochu caldiniz iste yetmiyor mu buda bize kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fsdfsdfs adam her galatasaray topicini trolleme questi almış. neyse. AMANTANRIMBURSADANGOLHABERİMİVARİKİİKİMİ bi de tek büyük fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cana under-rated bir adam, sertliğinden bahsetmiş herkes ama Marsilya'nın kaptanıydı bu adam genç yaşına, Sunderland'de Cattermole ile canavar orta saha ikilisi oldular, sermayeyi iyi kullanıp kanatlara takviye yapsa Sunderland sezon ortasındaki düşüşü gerçekleştirmez ve en az UEFA seviyesinde bitirirdi EPL'yi. Geçen sezon sırf hücum hattımızın değeri ligdeki 3-4 takımın toplam değerinden fazlaydı. Defans desen Neill'ın gelişiyle toparlandı fakat orta sahamız kadar konuştuk, Arda düşüş göstermese Baros sakatlanmasa vs vs. konuşuluyor ama maksimum geçen sene ikinci bitirirdik. Bu sezon Sarp-Ayhan-Barış üçlüsü direk dağıtılmalı, Cana'nın yanına bir adam daha alınırsa. Musa da bu elemanları yedeklerse direk şampiyonluğun en büyük adayıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cana'nın dizinden uzun süreli sakatlığı olduğunu bunu farketmeden transfer edip bu yüzden elden çıkardıklarını yazmışlar sunderland forumunda, ama nette araştırdığımda öyle bir bilgiye rastlayamadım. Bir tek Marsilya'dayken 10 günlük bir diz sakatlığı olmuş (ki her futbolcunun başına gelebilecek bir şey). Heralde giden adamın arkasından kendini rahatlatma üzüntüyü azaltma amaçlı bir uydurma ama yine de var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Adam maç sektirmedi diye biliyorum ben de, account açmıştır Türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar