UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Sözleşmesi bittiğinde de kaptanıydı Uruguay'ın, aynı Lugano idi. Lugano'nun pahalı tarafı bonservisinden çok aldığı wage zaten. Daha iyisini veren çıkmadığı için kaldı FB'de. Zannediyorum o 3.5m de yıllık maaşı daha iyi bir takımdan talip çıkarsa kolayca transfer olmak için öyle yapmıştır sözleşmeyi.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Krasic haberleride yalan olmazsa iyi. Sanki Juventus'a gitmek istiyordu.
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 açıkçası bi fenerli olarak çokta krasic gelsin taraftarı değilim. neden mi, çünkü hangi haberi okusam, kulüple anlaşıldı ama krasic gelmek istemiyor denmiş, arkadaş burda zorla oynayan dünya yıldızı yerine burayı seven standart bi oyuncuyu tercih ederim.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 juve fb den az teklif yapıyor cska ya, o yuzden tıkanıyor juve olayı. krasic gelsin ya iyidir, bu arada lugano olayı kotu baya, kaptırmayız umarım.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Víctor Ismael Sosa.. Argentino Juniors ----> GAZİANTEP Helal valla :D
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 o 3.5 milyondan Lugano'yu kaptırma olayı ancak cm/fm'de olur. gerçek hayatta adamın aklını alırlar kamil aklını.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Lorik Cana ve Juan Pablo Pino Galatasaray'da. Hayırlı olsun.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GIRLC-rOY4E&feature=player_embedded
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şu vidyodaki lorik canay'sa, galatasaray'ın orta sahası baya güçlendi demektir, biraz emek hırsızı gibi gözüktü ama defansif orta saha olmasına veriyorum onu, haklıdır o mevkiide öyle oynamakda. (lugano'ya benzemiyo değil hani, aynı hırsı gördüm adamda ). edit. bide eklemeden geçemiycem bu adam çok can yakar tsl'ye gelirse, ama canıda çok yanar kartlardan. edit2. bu adamın yaptıklarından sonra "anti bilica" 'cıların yorumlarını 4 gözle bekleyeceğim.
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lorik cana efsane gencidir sunderland in fm lerde öğrenmiştim ilk.of kıskandım resmen transferi efsane bi adam.
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Abi nasıl iyi diyebiliyosunuz ya. futbolu böyle oynasalar karşınızda ? şok oldum şaka filan yapıyosunuz sanırım iyi diyerek. Bu adamın lisanslı futbolcu olarak hayatına devam etmesi bile şok edici bana göre. Futbol sahasına değil arenaya salmaları lazım bunu.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oha cana mı geliyor? harbi kıskandım şimdi. adam marsilyada filan çok iyiydi. yırtıcı, dağıtıcı bir orta saha. aboow
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adamın adını hiç duymadım, iyidir kötüdür bilemiyorum. ama bir futbolcunun tanıtımı için oluşturulan videoda yalnız tekmeler varsa "iyi" derken bir düşünmek lazım.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Materazzi de iyi bir futbolcu ama bana göre. Kasap, ama iyi.
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu adam videoya göre 34 maçın en az 8-9 maçında kırmızı kart cezalısı bi 2-3 maç da sarı kart cezalısı olur ama iyi adam=p
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu sene fener maçında kimin kırmızı göreceği belli oldu neyse ki.
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 loric cana hırsıyla tam gsnin orta sahaya aradığı adam. pinoyu ise bilmiyorum ama baya gençmiş. fransadan gelmesi + bonus. fransadan gelen futbolcular türkiye ligine pek yabancılık çekmiyor oyun anlayışı bakımından. pino için şöyle bir yazı çıkıyor googleayınca 2009 tarihli. http://lefoot.wordpress.com/2009/04/22/fransada-bir-kolombiyali-juan-pablo-pino/ keitanın yerini doldurur mu bilemiyorum ama en azından genç, izlemeden bir şey söylemek güç ama yazılanlara göre geleceğide olan bir futbolcu. hayrılısı olur inş. bir de kallström gelse efsane olur cidden.
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 31 maç oynayıp 1 kırmızı kart görmüş geçen yıl sunderland de. bende gayet makul.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 transfer bu değil.. yada geçen senede böyle bir adam gelecekti ve ben dejavu yaşamış gibi oldum.. sanki bu videoyu daha önce izlemiştim.. bilemedim.. ama gelirse sonunda bizim de bir "kasap"ımız olur.. bjk da alpay vardı fb de jhonson e artık bizim de bir kasabımız olsun lütfen ya
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Lorik ilaç olur da, Keita'dan sonra şu Kolombistanlı genç ne yapar kapalı kutu.
Öne çıkan mesajlar