UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 @Deathblade +30 kaç tane transfer yaptı ki bu yönetim bu kadar emin oluyorsun Keita yerine +30 bir adam alınıcağına? @Ledzeppelin Arda bu senenin geneline baktığında çok da başarısız sayılmaz yalnız hatta istatistik olarak en iyi sezonuydu galiba.Yine sezon sonunda Milli takımla gayet iyi performans sergiledi adam. Sakatlık geçirdi diye adamı yerden yere vurmanın alemi yok. Emin ol sakatlandığında yerine girip oynayacak bi Kewell olsa o da bilirdi kenarda oturmayı, ama bakınca sakat sakat oynasam da Caner öküzünden çok iş yaparım diyip fedakarlık yaptı adam işte. Demek ki hata yapmış ama bu onu kötü futbolcu yapmaz amatör ruhlu futbolcu yapar farklı konular. Keita'yı satan yönetim umarım çoktan daha iyisiyle anlaşmıştır yoksa bu sözlerimi geri alır milyonlarca hesap açıp bütün Galatasaray içerikli internet sitelerinde ağzıma gelen küfürü sayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rikkie said: niye abi televizyon gelirleri şampiyonluk primi falan daha fazla bu sene? Arkasokak said: oo güzelmiş. Fenerbahçem yine karına kar katıcak desenize. sana söylememişler sanırım bursa şampiyon oldu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Aziz Yıldırım İtalya'ya gitmiş forvet için. Birde FB'liler hazard için site yapmış, banka nosu istiyorlar bizde katkı yaparız alın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 www.hazardtofenerbahce.com sanırım o site, taraftar yardımıyla transfer nedir ya mersinidmanyurdu muyuz biz saçmalamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Niye ki müthiş para toplanır. Hem zaten en son 22 milyon euro teklif etmiş bir takım kabul etmemişler. FB 23ü nasıl vercek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 UniRoss said: @Deathblade +30 kaç tane transfer yaptı ki bu yönetim bu kadar emin oluyorsun Keita yerine +30 bir adam alınıcağına? @Ledzeppelin Arda bu senenin geneline baktığında çok da başarısız sayılmaz yalnız hatta istatistik olarak en iyi sezonuydu galiba.Yine sezon sonunda Milli takımla gayet iyi performans sergiledi adam. Sakatlık geçirdi diye adamı yerden yere vurmanın alemi yok. Emin ol sakatlandığında yerine girip oynayacak bi Kewell olsa o da bilirdi kenarda oturmayı, ama bakınca sakat sakat oynasam da Caner öküzünden çok iş yaparım diyip fedakarlık yaptı adam işte. Demek ki hata yapmış ama bu onu kötü futbolcu yapmaz amatör ruhlu futbolcu yapar farklı konular. Keita'yı satan yönetim umarım çoktan daha iyisiyle anlaşmıştır yoksa bu sözlerimi geri alır milyonlarca hesap açıp bütün Galatasaray içerikli internet sitelerinde ağzıma gelen küfürü sayıcam. İyi de adam bütün maç yürüyüp dolaşıp bi orta açıyodu asist oluyodu. İstatistiği öyle yaptı. Alex gibi takımına liderlik ederek yapsın canımı yesin. Alex de yürüyor zaten ama Arda gibi değil işte. Arda bu sene direk o kafadaydı iki haraket yaparım yeter, daha da kasmam modundaydı. İstatistikler yanıltıcı olabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "Tatar Ramazan" said: www.hazardtofenerbahce.com sanırım o site, taraftar yardımıyla transfer nedir ya mersinidmanyurdu muyuz biz saçmalamasınlar. niye ki?! hep söylerim yine söyliyim, Aziz Başkan çıksa dese Messi'yi getiriyoruz beyler, herkes ortaya 100 200 ne varsa atsın dese, 35 milyon Fenerbahçeli para olup yağar, yıkarlar tesisleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 robinho-->bjk diyor etrafımdaki insanlar ciddi bir şekilde ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keita çok iyiydi istatistik filan değil adam oynuyordu. Her maç pozisyona giriyordu o kıtlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 @kutulu Nevzat Demir de misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 CthuLhu said: robinho-->bjk diyor etrafımdaki insanlar ciddi bir şekilde ama bakalım ya bi kaç kişide kaynak sağlam diyip yazdılar öyle banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 robinhe kendi dedi gelmicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 içerden geliyor haberler, üyeleri gazlamıyorsa ciddiler yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 borsada dibe vurdu bjk. tutuşmuşlardır ondan yapıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Alexis Sanchez - Galatasaray hangi kafayla yazıyorlar bu haberi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yaw benim aklımın almadığı, bu adam niye Türkiyeye geliyor? yani 10 numara topçudur gözümde (forma değil kalite anlamında 10 numara) para için desek, adam "BEN FUTBOL OYNİCAM!" diyip Man City'i bıraktı kiralık Santosa gitti geçen sene. aklım almıyor gerçekten. ama BJK alırsa helal olsun hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Masquerade said: Alexis Sanchez - Galatasaray hangi kafayla yazıyorlar bu haberi? nerde yazılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 twitter'da ntv tayfası. kaynakları da; http://www.estrellanorte.cl/prontus4_nots/site/artic/20100706/pags/20100706115737.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Robinho BJK olayına pek inanasım gelmiyo benim. Quaresma'ya benzemez bu. Quaresma düşüşteydi, yedekti, oynama şansı yoktu, milli takımdan koptu vs, haliyle standartlarını düşürmesi gerekiyordu, baş takımlar ilgilenmiyordu kendisiyle. Türkiye'ye gelmesi mümkündü. Robinho daha yeni Brezilya milli takımıyla goller attı, ilk 11 oynadı. City'de kalmayacağı kesin gibi de, Türkiyeye Beşiktaşa gelene kadar 20 tane kulüp vardır arada kapısında bekleyen. Masquerade said: Alexis Sanchez - Galatasaray hangi kafayla yazıyorlar bu haberi? Adnan Polat açıklama yaptı bugün, "5 yıldızla anlaştık 2sini alıcaz kısa süre içinde" diye. İsim vermedi, ama tam bu muhabbetin üstüne "Gana ve Şili takımlarında müthiş yeni yetenekler var mesela" demiş işaret eder gibi (maraton öyle diyo en azından). E şiliden de GS'ye uygun özellikte adamları sıralıyolar şimdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sanchez müthiş bir oyuncu. Tr ligine de cuk oturur oyun tarzıyla vs. ama kolpadır büyük ihtimal bakmadım kaynaklara, ama umarım gelir tabi gs ye. Robinho artizin önde gideni abi, bırakın yazık paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 haber Unidenese declaró intransferible a Sánchez por menos de 20 millones de euros. 20M€'dan aşağı transfer edilemez diyor burda. nereye geliyor ya? bu ntvspora çevirmen lazım. yalnız adam 2 senedir kiralık oynuyormuş... gerçi 21 yaşında... gelir mi lan? yok. gelirse beyin concuklaması geçirecem bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ayrıca Alex Ferguson sanchez i bırakmaz hiçbir yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bu topice son mesajı attığımdan bu yana içimden bir ses mütemadiyen "Sanchez gelicek lan" diyip duruyor. bu hıyarı susturmanın bu yolu var mıdır? hayır gelemeyeceğini de biliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 20M ibaresi muhtemelen "20m getirene serbest kalır" tarzı sözleşme maddesidir. Ama sanmam bize bırakacaklarını o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 alexis sançez gelicek.neden mi. ben elanoyu milli takımda izlerken ulan ne iyi adam duran topları falanda negüzel kullanıyor paslar falan ne güzel dedim.keşke alsak dedim bu dunya kupasında aynısını alexis sançez için düşündüm maçlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar