Revenant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 aquila said: okichukwu mu, o ne lan ratman mi. hahahah
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ha o zaten eski Uche'ymiş asdasd Okechukwu Uche
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yok ikechukwu uche var forvet hakkaten getafede mi ne bi yerlerde oynuyodu
numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 "lig tv" said: CSKA Moskovalı Caner Erkin Fenerbahçe ile anlaştı!.. Lig TV'nin verdiği son dakika haberine göre Caner'in imza töreni yarın saat 14.00'te!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi lütfen gs bunun altında kalmasın sonra şuursuz ve bilinçsiz saldırı transferleriyle kadroları balon olsun.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 La neyin altında kalacak Gs. Ay oldu nerdeyse Caner'i bırakalı biz, işimize yarayacak olsa alırdık.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 stoch var bir de gogo polat.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 napacaksak caner'i artık. santos gidecek diye önlem falan alıyolarsa caner'le yandık valla. dediğim forvet de ikechuwu ydu evet ama demek ki onla ilgilenmiyormuşuz. tüh.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ohh caneri biz alcaz diye çok korkuyordum.sevindirik oldum
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu sene biraz saçma transferler yapmıyormu bu gs fb valla elle tutulur bi battal var
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bence gayet yerinde transferler, battalda çok saçma bi transfer.. mutlu musun şimdi. illa herşeyin tersini yazıp, muhalefet mi olmak lazım körü körüne, caner gayet iyi bir oyuncudur, galatasaraydaykende bu söylendi, şimdide söylencek, tekniğinide çok beğeniyorum ayriyetten, galatasaraylıların bu çocuğu sevmemesinin tek nedeni, ardayla falan kavga etmesi ve bununda fenerbahçeli olmasına bağlanması falan.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 caner sinirlerine hakim olamayan bi adam
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 lol ardayla kavga dediğin sezonun sondan bilmem kaçıncı haftasında oldu canerse 2-3 maç dışında hiç sevilmedi. sevilecek bir yanı da yok zaten fenerde de yedek olur başka bir şey olamaz geçen seneki gibi oynayacaksa
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: okichukwu mu, o ne lan ratman mi. oha çok iyi
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Pembe arabalı adamı alıp napcaksınız yieaaa
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Caner gayet kötü bir oyuncu, GS alacak diye ben de korkuyordum iyi oldu almadığımız. Ardayla kavgası falan hikaye, adam bildiğin yetersiz bir oyuncu. Ve hani sadece teknik falan açıdan yetersiz olsa tamam dersin yaşı genç kapatır ileride. Adamın kafa yapısı da yetersiz. Bu adam "ben bek değilim kanat adamıyım" diyor yıllardır. Ee, 2 tane orta yaptığını görmedik 1 sene içerisinde. Her ortası kısa düşer, bildiğin gücü yetmiyor abuk subuk ortalar yapıyor. Gereksiz yere saçma sapan kırmızı kartlar görür. Hele bir avrupa maçında dk 80, önce sarı ardından kırmızı gördü 5 dk içinde. Kanser etti. Kafa yapısı olarak agresif sinirli bi adam. Ardayla kavgasını geçtim gördüğü kırmızılar, hakeme itirazlar falan. Hani boyundan büyük sesi var adamın. Bi Hagi olursun Bülent Korkmaz olursun bir ağırlığın karizman takıma kattığın bir şeyler olur da itiraz edersin yine eyvallah, ama dünkü velette çok yapmacık bunlar. Aklıma şeyi getirdi. Necati GS'ye yeni transfer olmuş devre arasında, GS'deki ikinci maçının sonunda ropörtaj yapıyolar adamın ilk cümlesi "ya bu hakemler hep bize karşı böyleler". Bek olarak kullanacaksanız zaten koridorundan vızır vızır adam kaçırıyor, ileri çıktı mı dönmek bilmiyor. Şut pas orta hep kısa düşüyor, güçsüz yetersiz. Teknik açıdan arada güzel çalımı var, aniden ceza sahasına girip tehlike yaratabiliyor, ama gol atma becerisi zaten yok, kaleciyle karşı karşıya olsun tek yaptığı şey dümdüz ileri abanmak, topu kalecinin kucağına atmak. Hani bir aşırtma, plaseyi falan geçtim sağa sola atarak kaleci için zor top bile yaratamıyor dümdüz ileri abanıyor. Neyi iyi yahu? Şunca senedir laf ettiğiniz yerden yere vurduğunuz (ki bence bu sene gayet iyi oynadı) Sabri'yi alsanız "aslında iyiydi de gsliler sevmiyodu" diyecekseniz utanmasanız.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Şu GS'de oynayan Caner'imi aldık. Hani GS'de defansta saç baş yolduran? Eğer bu Aykut Kocaman'ın işiyse sıçtık. BJK gibi çöplükleri toplayan bir takım oluyor. Tadı tudu kalmaz FB'nin. Hayır o Canerse oha yani. Denizi neden gönderdin Deniz'den bir farkı yok ki bunun. Gökhan Ünal şimdide Caner. Ne yapıyor yahu bunlar. Aziz Yıldırım iyice saçmalamaya başladı. Ya gider 30 milyon dolarlık adam alır sırf gol krali diye. Yada gider tam tersine beş para etmeyen oyuncuyu alır. Derdin nedir arkadaş normal transfer neden yapamıyorsun. Caner oynarsa bu sene FB maçları haram.
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 caneri almaz fener ya.herkes şahit oldu yaptıklarına :) adam fortiste 2 gol attı diye sevindik ama verdiği zarar cok daha fazlaydı caneri gol pozisyonu olarak geri dönen paralel yamuk paslarıyla hatırlıcaz
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya madrid maçı aklıma geldikçe delircek gibi oluyorum allahın dangalağı. alsın fener bunu alsın.
Öne çıkan mesajlar