Reksa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 insua 18:00'de resmi sözleşme imzalayacak.
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 İnsua İmzalıyor Bugün saat 18:30`da yeni transferimiz Federico İnsua ile resmi sözleşme imzalanacaktır. Özlüce Tesisleri antrenman sahasında yapılacak olan imza törenine tüm taraftarlarımız davetlidir. Bursaspor Kulübü 17.06.2010 14:24:39
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Rikkie said: HALDUN GOGOGO! Maratonda, hürriyette falan çıkacak haber yazılarını düşünemiyorum Toni galatasaraya gelirse ahaha. 1 sene önceki mesajdan alıntı. http://forum.paticik.com/read.php?29,4091644,4093125#msg-4093125 BiTcH_oFBaT said: "Tatar Ramazan" said: maraton said: Bu iki isim Haldun Üstünel'in asıl gözdesinin kalkanı oldu. Rijkaard üç gündür unutuldu gitti. Oysa Üstünel hiç unutmamış ve Hollandalı teknik adam ile bağları hiç koparmamıştı. Haldun Üstünel, Hollandalı teknik adam ile ilk teması kurdu. Rijkaard ise hemen evet demedi. Ama ağzından hayır kelimesi de çıkmadı. Haldun Üstünel, Rijkaard ile 20 gün önce Madrid'de ikinci kez buluştu. Surinam asıllı Hollandalı hoca, uzun boylu uzun saçlı Türk yöneticisini çok sevdi. Aralarında önce samimi bir arkadaşlık kuruldu. Bir daha görüşmek üzere dostça vedalaştılar. Ama Üstünel bir kez daha Paris'te Rijkard ile üçüncü kez biraraya geldi. Rijkard ile görüşmenin uzaması üzerine perşembe akşamı İstanbul'a kalkacak uçağa yetişemeyeceklerini anladılar. Görüşme perşembe gecesi geç saatlere kadar sürdü ve gece ortasında bitti. Ayıp lan bir de övüne övüne yazmışlar şunları püüüü!! birbirlerine aşık olan bu 2 genç hayatlarını mutlu mesut geçirdiler Toni gelmesin Galatasaray'a ya. Rijkaard 4-3-3'ten 4-4-2'ye dönmez, e tek forvet Toni de kabus olur. Zaten olamaz Baros varken. Oldu olacak 6+2+2'den tribünde oturtmak için alırız Toni'yi :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 toni gelse de akamaz tsl ye falan.kimler geldi de hiçbir yere akamadı.bu medya oldugu sürece türkiyede kimse öyle biyerlere akamaz kolay kolay.gerçek şu ki bizden daha iyi futbolcu harcayan bi lig yoktur ki toni zaten gelmiş 33 yaşına harcanmaya en meyilli oldugu donem.1 sene oynasa yeter gibisinden alınır onu da oynamaz geçer gider yani.
Mille Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur. Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir. Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır. Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir. Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır. Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ya ne aptal adamsin sen daum, istenmedigin yerde asil basari sagliycaksin belli yonetim daraltcak bunaltcak istifaya zorliycak seni, hala paranin pesindesin tabi bunlarin yaninda adam 1 yillik sozlesme istemesine karsilik 3yillik sozlesmede direnen uber spor adami aziz yildirim'in, aziz yildirimin hatalarina karsin onu desteklemekten (saksakci) ali koc'un katkilarindan dolayi tebrik ediyorum. Sebebini anliyabiliyorum; 6milyon avro. Bu paranin klube yuklenmek istenmemesinide anliyorumda anlamadigim tek sey; sampiyonlugun kactigi mactan sonra "herseyin sorumlusu benim." diyen bi adam vardi, bu diyen adam neden gorevi birakmadi hadi birakmadi neden "herseyin sorumlusu" halde 6milyon avro vermiyor cebinden, neden butun aptalliklarin faturasi hep Fenerbahceye kesiliyor. Dahada gitmem Kadikoye daum gorevi birakana kadar Not; cocugu alinmis gorevden ZAAAAAAAAAAAA DAUM
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 "Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani" abi şu gerizekalı gitsin de takımdan kim kalırsa kalsın.çok kılım adama.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Lorrotar said: fm de güiza da çok iyi iş cıkarıyo.. abi dünya kupasının bitimi bkeleniyomus henry için falan haberler iyice kızıştı mynet milliyet star falan cok yerde gordum de linkle ugrasamicam kusra bakmayın sdfsdf 33 yaşında değil mi Henry?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 lol gs uğur uçar'ı satıyormuş. Biz alsak ya sağ da adama ihtiyaç var zaten
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yapcak birşey yok.sakatlandıktan sora o performansı yakalayamadı bir türlü.işte bir federasyon hatası.o zeminde top oynatırsan böyle genç adamı bitirirsn
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Oha nan Bucaspor Jerko Leko'yu almış
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gs diarra ve poulsen'in peşindeymişmiş.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 poulsen gelirse linderoth olur heralde, onu salla da Diarra tam aranan zenci işte.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Diarra'yı ilettim Aziz başkana, yarın imzayı attırır ;)
fizban Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 şöyle mi ilettin ? "bşknm drryı alrmsn gs ilgleniyorms bn optum."
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 öyle ilettiyse iyi ya, plan işliyo demektir. Niye Diarra'ya yöneldik sanıyosunuz? Hedef şaşırtmak için. 50 tane Diarra var futbolcu, Aziz hangisi bizimki çözene kadar alacaz işte. Hatta üstüne bi de yanlış diarrayı kakalarız fenere tam olur. 2. Ilie vakası :D
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fizban said: hepsini alırız. ahah kaydetmelik bi mesaj atmışsın fizban. kötü niyetli insanların eline düşmesin bu mesaj=)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 FB defoe için harekete geçti tarzı bir haber gördüm de... hahah yazan kişi bile inanmamıştır heralde buna.
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hatta defoe gelirse bende tottenhama transfer olcakmışım, o kadar yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 habettürk said: Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan ve Kamerun Milli Takımı’nda da yer alan Mohammadou Idrissou ile prensip anlaşmasına varıldı. 1.91 boyundaki dev golcü, Dünya Kupası’ndaki karşılaşmaları bittikten sonra Bursa’ya gelerek resmi sözleşme imzalayacak ve gelecek sezon takımın golcü Timsah’ı olacak servet'ide alcakmış bursa emre güngör--> gaziantep. habertürk de okudum. noluo lan gs ye
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 emre güngör baya iyiydi ya ben beğeniyordum adamı hatta geleceğin bülent korkmazı olarak görüyordum yazık olmuş :(.en azından çok iyi bir yedekti keşke göndermeselerdi
Öne çıkan mesajlar