Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 DarKRideR said: Cemil said: Federico İnsua ----> Bursaspor. şu olursa ciddi anlamda şimdiye kadar ki yılın en başarılı transferi olacak sanırım star haberde gördüm şimdi insua kesin bursa'da falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İyiymiş. Defans da lazım bursaya, bir siyahi alsalar kadroyu da korursa üstüne cillop gibi takım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 iş renkte olsa siyahileri gördük japonlar ezdi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ezmediler be abi, çok bayıktı maç, sadece daha şanslıydı japonlar :p Bir de o Honda gerçekten japon standartlarının üstünde bir futbolcu, şampiyonlar liginde cska'nın sevillayı elediği turu seyrettikten sonra adamın %100 pure japon olduğunu duyunca oha demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 insua ahahah yıllardır gs ye geliyor.gallardo ve insua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kluivert ve overmars'ıda alırsa gs bjk fb hayal triosunu tamamlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Fener Ronaldinho haberleri pörtlemeye başlamış yine sağda solda :) bi transfer sezonuna daha hızlı giriş yaptık eheh, allahtan Adriano Roma'ya geçti daha yeni yoksa bi bu kadar da Adriano haberi dinleyecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Rikkie said: Ezmediler be abi, çok bayıktı maç, sadece daha şanslıydı japonlar :p Bir de o Honda gerçekten japon standartlarının üstünde bir futbolcu, şampiyonlar liginde cska'nın sevillayı elediği turu seyrettikten sonra adamın %100 pure japon olduğunu duyunca oha demiştim. üstün japon teknolojisi kazandı honda için robot diyolar zaten gnfpıspksdfsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Alcadras said: DarKRideR said: Cemil said: Federico İnsua ----> Bursaspor. şu olursa ciddi anlamda şimdiye kadar ki yılın en başarılı transferi olacak sanırım star haberde gördüm şimdi insua kesin bursa'da falan diyorlar. lan yalnız ben hangi kafayı yaşamışsam o an, emiliano insua sanıp yılın transferi demiştim afsdsfdfsd şimdi görünce fark ettim federico olduğunu olsun o da çok çok iyi adamda asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 manchester united mesut özil ve elia'yı izlemeye almış. mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rewendor said: Fener Ronaldinho haberleri pörtlemeye başlamış yine sağda solda :) bi transfer sezonuna daha hızlı giriş yaptık eheh, allahtan Adriano Roma'ya geçti daha yeni yoksa bi bu kadar da Adriano haberi dinleyecektik Ronaldinho ve Alex iyi arkadaşlar, Alex'le brezilyada oynadığında iyi anlaşıyordu da eski Alex kalmadı :) Garibim bir Semihle o seri verkaçları yapabiliyordu uzun süredir de ilk geldiği zamanlardan faklı oynuyor. O değilde Selçuk ve Blica yada Deniz Ronaldinho ile mi oynuyacak valla ayıptır Ortega Ceyhun'dan sonra kaldıramayız dünya kaldıramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 transfer palavralarını gerçek olarak kabul etsek bile Deniz oynamicak, Antalyaspora gitti, içiniz rahat olsun, ama Selçuk'a bişi diyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fotomaç henry diyodu bi ara yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ABD'ye gitmio mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Diamor said: manchester united mesut özil ve elia'yı izlemeye almış. mesut Sen ben gibi adamlar sanırım onlar, kulüple bağlantıları fanzone üyesi olmaları sanırım. Dikkat edersen direk scout ismi yazmıyor, nikler yazıyor. Orada fanzone scoutlarımıdan nileppezdel bunu önerdi de diyebilir dfsdf bi de kulübün izlemeye aldığı oyuncuyu duyurması "hadi elimden kapın bu adamı" demekle aynı şey. Orası taraftar bölümü kısaca :) en azından ben öle biliyorum Ha konuya dönersek elia biraz daha pişebilir ama scholes yerine mesut düşünülebilir gayet, o ışığı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Elia one-match wonder da çıkabilir, alex ferguson öyle transfer yapıcak adam değil de mesut kendini kanıtlayacağı kadar kanıtladı aslında bundeligada, almanyayla iyi bir turnuva da geçirirse belki direk alırlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 galatasaray mahmoudoouou diarra deniyor realli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Estel_Anorien said: galatasaray mahmoudoouou diarra deniyor realli. Bi an Lass sandım Diarra diyince yok artık basın sallıyo diyecektim, ama bu diarra olabilir bak, üstelik nokta atışı süper transfer olur. Realli diyince çok da spesifikleştirmiyo Diarra ismini, orada bile iki tane var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Diarra müthiş olur hakkaten ya.. Keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 zenci dmc lafının vücüt bulmuş hali bu adam. cidden, keşke alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rikkie said: Elia one-match wonder da çıkabilir, alex ferguson öyle transfer yapıcak adam değil de mesut kendini kanıtlayacağı kadar kanıtladı aslında bundeligada, almanyayla iyi bir turnuva da geçirirse belki direk alırlar :p Elia one-match wonder değil yalnız, çok iyi performans sergiledi hollanda liginde ordan Hamburg'a transfer oldu. Süperstar adayı Stoch'u Elia'nın boşluğunu kapatır belki diye kiralamıştılar. Man kalitesinde olup olmadığına da muhtemelen bu dünya kupasından sonra karar verilir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 lassana olsa allah derim ben de ama mahmoudououou ya da çohşükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Elano'yu takımda tutalım da, arkasında adam gibi ön libero olunca neler yapıyo görüyoruz milli takımda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 robinhoyu da alsın beşiktaşım da ezip geçelim ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar