Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 orta bacak olarakta nonda'yı alsalardı keşke, oynadığı sürece GS'nin en iyilerindendi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Evet 5 hafta en basit golleri kaçırıp, Mustafa Sarp'ın yada Sabri'nin atacağı şaka gibi golleri kaçırıp sonra 6. hafta kolpa bir takıma karşı şanslı bir hat-trick yaparak kendini takımda tutuyordu. Reis geldi azıcık oynadı yine hep attı hep attı. Nonda'nın kumaşı gayet iyi ama çok istikrarsız, artık abartı olmuştu son dönemlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Fener Volkan Şenle Mehmet Yildizi alsin :) su anda ligde alinabilicek en iyi oyuncular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 balon gerçeğe dönüşuyor galiba... fossa said: 2010 - 2011 | Semih Şentürk FCN Blog 21 May 2010 19:58 - Orijinal öğeyi göster Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üç (3) kez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor. Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın.. NOT: Mustafa Pektemek transferi bitti. DHA'nın yaptığı haberin doğru olup olmadığı şüpheli.. Bize göre bu transfer 2.5 milyon euro + devre arasında gönderdiğimiz iki oyuncunun bonservisleri karşılığında transfer tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Batdal-Pektemek-Semih ne bu ya? Ne de olsa sakatlık olur diye takım forvet mi dolacak? asdasd çift forvete dönmezsek gg. Semih gelmesin zaten, Baros'u mu kesecek? İlk onbirde çıkınca da oynayamıyor adamda bir şey var.. Anca hırs yaparsa kendini kanıtlamak için belki iş yapar ki çift forvet oynamamız lazım, Rijkaard yapmaz. Pektemek tam Baros tipi golcü, Baros yedeği de Pektemek, mecbur kalınırsa Batdal gayet yeterli olacaktır. Hiç gerek yok Semih'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 semih gs transferi yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 semih gitsede ilk 11 oynayamicak. cok mantıksız bi hareket olur kendi için. ama kendine yakıştırıosa gitsin. bizim takıma koycak bi kayıp olmaz. ama yazık yani gitsin avrupaya orda isteyen takım falan varsa 11 oynayabilceği falan bi takım varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Abi yazık adamın kaderi nereye gitse iyi yedek olur deniyo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 pektemek'e 4 lira çekince cavcav yattı o transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Semih giderse yeni bir forvet transferi farz olur. gerçi bu yaz geçirilecek hazırlık ve kamp süreci sonrası gelecek sezon gökhan ünal'dan sağlam bir patlama bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Remus said: Fener Volkan Şenle Mehmet Yildizi alsin :) su anda ligde alinabilicek en iyi oyuncular :) Mehmet Yıldız ya da onun tipinde bir forvet on numara olur Fenerbahçe'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Arkasokak said: Semih giderse yeni bir forvet transferi farz olur. gerçi bu yaz geçirilecek hazırlık ve kamp süreci sonrası gelecek sezon gökhan ünal'dan sağlam bir patlama bekliyorum. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 batdal ve pektemek ikiside çok iyi oyuncular altaydan aldığımız orta sahada tam bize lazım olan tipte bir oyuncu.geriye kaldı bi zenci bide sol bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Arkasokak said: Remus said: Fener Volkan Şenle Mehmet Yildizi alsin :) su anda ligde alinabilicek en iyi oyuncular :) Mehmet Yıldız ya da onun tipinde bir forvet on numara olur Fenerbahçe'ye. guiza'yı mehmet yıldıza tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Arkasokak said: Semih giderse yeni bir forvet transferi farz olur. gerçi bu yaz geçirilecek hazırlık ve kamp süreci sonrası gelecek sezon gökhan ünal'dan sağlam bir patlama bekliyorum. AHAHHA abi kusura bakmada sesli guldum.hala patlamami bekliycez ya bizim klup anlamiyo futbolcudan bu kadar basit yani guiza geldi ha patladi ha patliycak derken icimizde patladi baroni geldi patladi patladi dedik adamin sadece uzaktan bi golu var elle tutulacak zaten aziz yildirimda bunu farketti heralde 350trilyonluk butceye ragmen bankalara borclanma yetkisi istedi.Ben patlama degilde buyuk transferler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bizim kulüplerimizin transfer politikaları inanılmaz saçma özellikle Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Galatasaray son 2 senedir çok güzel bir politika izliyor başarılı olamasada tebrik etmek lazım. Yurt dışındaki başarılı ekiplerin transfer politikalarına benzer şekilde işliyor işler Galatasaray'da. Ancak Beşiktaş ve Fenerbahçe bir sidik yarışıdır almış başını gidiyor özellikle geçen sene gizli transfer yapıcaz diye kasılmalar saçma sapan adamlara saçma sapan paralar verilmesi v.s. Mehmet Topuz vakaasını söylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gerçekten galatasaray muhteşem bi transfer politikası izliyo. geçen sene 4. bu senede 3. oldular. gerçekten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 nalaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Semih'i rakibe veren eller kırılır, amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ben galatasarayin suandaki transfer politikasindan memnunum,mumkun oldugu kadar genc ve basariya ac adamlari toplasinlar bana yeter.Herkes at gibi kossun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 khalad said: Bizim kulüplerimizin transfer politikaları inanılmaz saçma özellikle Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Galatasaray son 2 senedir çok güzel bir politika izliyor başarılı olamasada tebrik etmek lazım. Yurt dışındaki başarılı ekiplerin transfer politikalarına benzer şekilde işliyor işler Galatasaray'da. Ancak Beşiktaş ve Fenerbahçe bir sidik yarışıdır almış başını gidiyor özellikle geçen sene gizli transfer yapıcaz diye kasılmalar saçma sapan adamlara saçma sapan paralar verilmesi v.s. Mehmet Topuz vakaasını söylemiyorum bile. Galatasarayin son sene ve birka anadolu klubu haric zaten butun transferler gizlilik icinde yapiliyor Turkiyede?Ayrica Mehmet Topuz iyi adam bence 12 milyon etmez belki ancak Fenerbahce o parayi sadece Mehmet Topuz oynasin diye vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Semih'i rakibe veren eller kırılır, amin Semih gitmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Haldun Abi duy sesimizi. Taraftar zenci istiyor. ZENCİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bursa necatiyle anlaşmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 dunya kupasından once gs nin yabancı transfer pek yapcagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar