Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 misimovic gelmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 "Ersin Düzen twitter" said: galatasaray'ın liverpool'dan arjantinli sol kanat oyuncusu insua'yı 1 yıl için kiraladığı iddia ediliyor... insua, twitter ve facebook'dan transferini duyurmuş... istanbul'a geldiğini söylüyor... ne alaka insua ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 emiliano insua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Road to Istanbul in search of continuity, I hope everything goes well! gerçe acc onaylanmış değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 iyidir bu adam arjantin umit milli. ama alisana kadar lig biter :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 güzel haberler insua + misimovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ersinduzen ispanyol as gazetesi'nin haberine göre galatasaray, espanyol kalecisi kameni ile ilgileniyor.. -------------------------------------------------------------- fm stari kameni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 transfermarkt'da 1 aydır falan var kameni dedikodusu da iş çıkmaz ondan. Hakanı sildiler uefa golü sonrası anlaşılan. Insua iyidir, satış bedelli kiraladıysak daha da iyidir hatta. En kötü o bölgeye canlılık getirir. Rikardın istediği tarz hücumcu bek işte. Ama göbek hala çok sırıtıyor. Misimovic de gelirse Cana - Sarp Elano - Misi - Arda olacak heralde o bölge. Sarp yeter mi oraya görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 artık son gün, ak koyun kara koyun belli olacak sonunda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi sarpta 0.001 gibi bi gelişme görüyorum ben. ardaya asisti filan çok şaşırttı beni. arada uzun pasla oyunu açtı filan. balına mı yaptı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 emana da gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 barnacle said: abi sarpta 0.001 gibi bi gelişme görüyorum ben. ardaya asisti filan çok şaşırttı beni. arada uzun pasla oyunu açtı filan. balına mı yaptı bilmiyorum. yok yok, tek maçlık o merak etme, bi soraki maça döner eski haline. uefadan elenince onun hırsıyla bi haftalık gaza geldiler düzgün oynadılar işte genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ibrahimovic - Milan Boriello - Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ntvspor canlı yayınlıyor, misimovic istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 anaa gelmiş adam. yanında da bizim hıyar tercüman var, o karşılamış safds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 oha ne çabuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ersin Düzen yazmıştı zaten süpriz var diye tahmin etmiştim :) Kral transfer oldu 1 ortasaha 1 solbek daha alırlarsa baya toparlanır takım,avrupa gitse de eğer sonucunda şampiyonluk+şampiyonlar ligi bileti gelicekse değer beklediğimize diyelim ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sol bek geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bide Annan iyi gider şuan çünkü bu takımı anca 4-2-3-1 paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 knox said: oha ne çabuk geldi ne çabuk dediğin transferin son günü uefadan elendikten lige 2 yenilgiyle başladıktan sonra, o kadar da çabuk sayılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bişi dicem transferleri 1 ay önce falan yapamazlar mıydı ? yani ben anlamıyorum aklım almıyor.yani ligdeki o giden 6 puan belki bizi şampiyonluktan edicek.uefada gitti. ne saçma şeyler lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yetebilseler yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 AS gazetesinin haberine göre espanyol kalecisi Kameni geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Red said: bişi dicem transferleri 1 ay önce falan yapamazlar mıydı ? yani ben anlamıyorum aklım almıyor.yani ligdeki o giden 6 puan belki bizi şampiyonluktan edicek.uefada gitti. ne saçma şeyler lan bunlar 1 ay önce haldun transferleri bekliyolardı, çok daha ucuza daha iyisini alacaklardı, kapı kapı dolaştılar. ama unuttukları şey haldun transferini haldun olmadan yapamıyosun işte. sonuçta da boşa vakit kaybedip sonunda böyle patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aslantepe olmasaydı muhtemelen bunlarıda yapmazlardı sırf o stad dolsun diye yapıyorlar yoksa uefadan elenmesek ligde 6 puan gitmese transfer yapmıcaklardı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar