Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Shabani Nonda > Manisaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gs 2 transfer acklıcakmıs yarın öyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 haha. 31 agustosdan once kimse gelmez. son gün gelir saçma sapan isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 transferler akıl ve fikir olmadıkça fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 - mustafa kemal atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Alcadras said: Shabani Nonda > Manisaspor oha kesin mi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gourcuff -> o.lyon 22 m € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 marco aurelio > beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zalayeta -> kayseri gorüşmeler için kayseriye gelmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 zalayeta kayseride sanırım anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 zalayeta süper ligde akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 zalayeta ve aurello çok güzel transferler.. bizimkiler hala yatıyor birader ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Zalayeta kesin bitmiş mi?...Giremiyorum şu an hiçbir spor sitesine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Valla Aurelio da Zalayeta da çok iyi transferler. Aurelio Betis'te 58 maça çıkmış iki senede üstelik de bayağı uzun sakatlığı olmasına rağmen. Demek ki vazgeçilmeyecek türden bi adam olmuş orada da. Keşke BJK'dan önce biz alsaydık bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne sakatlığı vardı mehmetin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Valla ne olduğunu hatırlamıyorum da bayağı aylarca top oynayamadı evvelki sene, hatta artık tükendi adam bitti bu saatten sonra falan diyoladı milli takımdan falan da kesmiştik. geçen sene bayağı oynamış ama istatistiklere bakarsak. Milli takıma da tekrar çağrıldığına göre toparlamış demek ki. Ben GS alsın isterdim bu adamı, gayet güzel toparlardı bizim şu saçma ortasahayı kötü oldu kaptırdığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bence ednanların farklı bir düşüncesi var. Durup durup kakayı alıyorlarmış hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: Valla ne olduğunu hatırlamıyorum da bayağı aylarca top oynayamadı evvelki sene, hatta artık tükendi adam bitti bu saatten sonra falan diyoladı milli takımdan falan da kesmiştik. geçen sene bayağı oynamış ama istatistiklere bakarsak. Milli takıma da tekrar çağrıldığına göre toparlamış demek ki. Ben GS alsın isterdim bu adamı, gayet güzel toparlardı bizim şu saçma ortasahayı kötü oldu kaptırdığımız. Aynen katılıyorum,çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 08/09 24.04.2009 20.09.09 Knieprobleme Mart-Eylül arası 5 ay diz sakatlığı geçirmiş. Bala çoğu da tatil dönemine denk gelmiş de milli maçlar falan vardı oradan hatırlıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kaka sakat, olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bizdeki sessiz bekleyiş,çok büyük hüsran olacak muhtemelen..Ben Ledesma'yı alırlar diye ümitlenmiştim,ama kötü oldu... Bu saatten sonra az paraya hangi iyi adamı alabilirler ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aceto'da bi yorum var çok hoşuma gitti: "5 milyon euro paramız var galiba toplam, kimle ilgilensek 5 milyon teklif ediyoruz" demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Emana için 8 milyon euro istiyor Real Betis. Cümle alem farkında Galatasaray'ın berbat başladığının ve transfere ihtiyacı olduğunun. İnce eleyip sık dokuyan yönetimin müthiş başarısı işte. Hiç kimse gelmez bu saatten sonra. Saçma sapan bir adam getirirler, geleceğin yıldızı çok ince dokuduk aradık bulduk derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 HÜRRİYET said: Zalayeta bombası Uzun süredir peşinde koştuğu eski futbolcusu Ariza Makukula’nın transferini yüksek maliyeti yüzünden gerçekleştiremeyen Kayserispor, Uruguaylı Marcelo Zalayeta ile anlaştı. Dün gece Kayseri’ye getirilen golcü futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak. 32 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Zalayeta, kariyerindeki en büyük patlamayı Juventus’ta yaptı. 1997’de İtalyan ekibine gelen Uruguaylı futbolcu, burada fazla forma şansı bulamadı ve Empoli, Sevilla, Perugia takımlarına kiralandı. 2007’de Napoli’ye giden Zalayeta, bir yıl sonra bu kez Bologna’ya kiralandı. Tecrübeli futbolcu geçen yıl Bologna’da oynadığı 29 maçta 4 gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 vay anasını be zalayeta. Vallahi aurelio yu ben çok çok severim, keşke galatasaraya gelseydi cidden. Ama yaşı da biraz ilerledi, nolur bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar