Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Topal Elano Arda kalsın zaten. Elano'nun arkasına çift yönlü bi adam koyup bu adamı kendi mevkisi forvet arkasına çek bak neler yapıyor. Topal'ın üstüne çok gidiliyor sezonun yarısı sakattı hele bekleyin bir toparlansın. Arda kendi iyiliği için gitmeli ama GS çıkarı açısından kalması daha iyi olur.

Sarp yedek olacaksa kalsın ona ilk 11 görevi vereceklerse gitsin. Servet gidebilir, Ali Turan geldi artık zaten.

Kewell'a parası neyse verilsin 1 sezon daha kadroda durmalı.

Baros-Keita-Kewell-Neill dursun, yanlarına 1 orta saha çift yönlü, zenci ya da zenci ruhlu (Gattuso stili) 1 de kaleci, kaleci yerli olsun deniyorsa bir tane daha orta saha. Kalan +2 de 1 defans 1 forvet olarak yedek alınsın. Baros'a alternatif biri, defans olanı da sakatlık vs durumu ve avrupa için.

Ufuk/kaleci

sabri neill güngör balta

orta saha - topal

keita - elano - arda

baros

fıstık gibi kadro.

kewell - yeniforvet ve kalanlar da yedek işte. zaman zaman elanoyla ya da ardayla kewell değişir

Barış kafası çalışmayan ama sürekli koşan basan bi adam, özellikle güçlü rakiplere karşı dirençli ortasaha kurulurken şu adama biraz nasıl dah düzgün basılır öğretilip ortaya salınabilir deli dumrul misali, koşa koşa rakibi yorar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nın gitmesini istiyorum be söylemek zor da olsa. Kendi iyiliği için değil GS iyiliği çin de. Çünkü çok düştü performansı, isteksiz oynuyor, koşmuyor alemin kralı modunda tavırları var saha içindeyken. Hasan Şaş olma yolnda lerliyor. Bu sezon ondan kazanacağımız parayı bir daha asla kazanamayız. Eğer eski Arda gibi oynamayacak ve böyle isteksiz futbol oynayacaksa acilen satılmalı. Hem takıma hem kendisine zararlı olur bu futboluna devam ederse GS'de kalıp. Geri kalanına tamamen katılıyorum yazında rew
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor senden o kadroyu beklemezdim :)

emre güngör iyi bir yedek oldugunu kanıtladı.bana sorarsan hakan balta stoper gayet başarılı.sol bekte caner bizi kanser eder ona gerek yok.ama o tarz hızlı bir sol bek alınabilir

arda bence gitmeli

ufuk/kaleci

sabri-neil-hakanbalta-transfer

mehmet topal-zenci veya guti-elano

keita-santos veya başka bir transfer

baros/ve kesinlikle yedeği lzm baros gidince bitiyoruz

sabrinin ne kadar güven vermediğini biliyoruz.hakan balta sol bekte fazla defansiz.caner ise hiç bir ayarı yok.bence sol bek lazım bize

ardanın gerçekten gitmesini istiyorum.ortasahaya ise bizi mustafa sarptan ayhandan kurtarıcak transfer laazım

santos kalmalı bence.dün oyuna girince bile gördük hareketlendi takım.ama 80 de girdi anasını satim

galatasarayın onceliği ortasaha ve defans.defansa reykardın tercihine göre sol bek yada stoper kesin lzm

neil gibi bi adam daha bulsak tamamdır.adam gelmeseydi 7. zor bitirirdik ligi

hakan baltayı mehmet topalı bulup getiren bi tanede hakan ünsalımsı sol bek bulsun bize.

bana kalsa sabriyi hakkaten keser önce defans derim sağ ve sola 2 yabancı alırım.cunku bu işler artık sabriyle falan olmuyr

koca sezon iki tane orta bi tane isabetli şut çekecek diye acı çekiyoruz yeter yani.dünde caner ve sabri silkti attı takımı.neil ve hakan balta tek başına savunma yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

Sol bek bence de önemli ama Hakan'la idare eder.

Hakan kaliteli adam, ama göbekte oynadım mı fazla hantal kalıyor. Yani hantal derken, hız olarak yavaş anlamında değil, tepkisini geç veriyo adam, TSL'de falan çok farketmez de Avrupa'da bi tane güçlü forvet darmadağın eder gibi geliyor bana Hakan'ı.

Sol bekte defansif, ama defansif adama ofans öğretilir, ben bu adamı bize gelmeden önce de hatırlıyorum, ne zaman baksam ileri çıkıp gol arıyodu gol atıyodu falan. GS'ye geldikten sonra böle defansif oldu eski haline gelir kassak. Eski Manisa maçlarına bakarsan Hakan'ın sürekli gol aradığını falan görürsün ileri çıkıp çıkıp.

Emre'nin üstüne çok gidiliyor TS maçında yaptığı hata yüzünden. O maçta tek hata yaptı ki o da yetenek ya da kazmalık hatası değildi, bildiğin tecrübesizlikti onun dışında mükemmel oynadı resmen. E yaşı genç, tecrübe kazanır kısa sürede. O bakımdan geleceği çok parlak bence.

Orta sahaya bi tane zencimsi adam lazım işte, bir de forvete alternatif, hatta 2 alternatif 1 yerli 1 yabancı.

Kewell bu takım için çok önemli adam, sakatlık makatlık olmasa neler yapardı, daha da oynar 1 sene.

Santos kalabiliyorsa kalsın ama transfer paramızı sömürmesin ona yatırmayalım tamamını.
Sosyal ağlarda paylaş

reykard kalitesizlikten yenildik demiş.ama onumuzdeki sene hiçbirşeye bahanemiz olamaz demiş

onumuzdeki sene 2. yarı seyrantepedeyiz.takımın başında reykard var ve yine transfer yapılcaktır.

onumuzdeki sene uefada biraz daha ilerleyemez isek ve ligde de yine 3. 4. olursak işimiz zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünkü maçta atağa çıkıyoruz. Orta yuvarlakta ayağına top geldi. Yüzü kaleye dönük. Önü boşsağdan soldan basan kimse yok. İleri dripling yapması yada pas atması için ideal. Adam topa basıt, arkasını döndü. Sonra bi daha döndü yana pas verdi. Böyle bir adam bu sistemde oynayamaz. Önün boş ya git ileri yada dikine pas ver koşamam diyosan niye topa basıp geri dönüp atağı öldürüyosun?! Deli eder adamı
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı yok mu seyrantepe? Gazetede dünkü maç için "Sami Yen'deki tarihteki son maç kötü bitti" falan diyodu da?

Euro 2008'e kadar ve o dönemde gayet büyük bir çıkış yakaladı Topal, sonrasında zaten 2 senedir sakatlıklarla boğuşuyor çok fazla gelişmemesi normal. Ama hala var daha potansyeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekniğinin gelişmemesi bir şey dğeil abi sakatlıktan dersin geçersin ama burun kırılınca beyin hücreleri de mi öldü yani? Önü boşken takım atağa çıkıyorken topa basıp hücum yönüne sırtını döndü adam. İleri pas atmaya korkuyo resmen, hep yanına yada geriye. Dün 2-3 tane ileri pas attı dedim acaba ama ondan sonra dediğim hareketi yaptı küfrü yedi
Sosyal ağlarda paylaş

Rew ve Red size laflar hazırladım:)
Abi Balta sol bekte gayet idare ediyor niye stopere çekiyorsun ya da Kewell'dan Elano'dan daha ne fayda bekliyorsunuz ki.
Bence;
Ufuk/Aykut
Sabri-Neill-Süpürücü hızlı zenci veya Toraman-Balta
Sarp/X ön libero
Appiah tarzı ara eleman-Guti
Keita-Baros-X sol açık/Kewell

hem Reykard'ın sistemi cuk oturmuş olur hem de Elano-Arda-Topal-Servet güzel paralara değerlendirilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yalnız bu rijkaarddan dolayı da olabilir, orta üçlüyü bir garip oynatıyo, Topal'a sen ileri pas atmican yanındakine verecen o kuracak oyunu die tembih etmişse mecbur atamıyodur. Elano'yu nasıl ileri çıkma diye diye köreltti öyle.

Sanmıyorum öyle olduğunu. Yani o pozisyonda dur diyecek adam değil Rijkaard bence :) Ki Topal pas atabiliyor olsa Elano daha fazla ofansif görev alırdı. Topal ve Sarp adam geçirmemek dışında bir işe yaramıyorlar. Pozisyon almayı da bilmiyorlar Noat Saisa'da dün çıkan yazı çok güzel anlatıyor herşeyi ekran görüntüleriyle. Elano mecburiyetten geride oynuyor çünkü Rijkaard'ın sisteminde ortasahada pas yapabilen oyuncular bulunmalı bir de 4 yerine 3 ortasahayla oynayınca rakibin sayı üstünlüğüne karşı iyi pozisyon alınmalı. Topal ve Sarp bunları yapamıyorlar. Topal tabii ki daha iyi yine ama sonuçta Elano'ya yük oluyor. nedanko'ya bağlıyor Elano (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Sisteme uygun ön libero değil yoksa iyi ön libero.

Ha ayrıca futbol zekası olarak yine çok iyi değil. Valencia ekonomik krizde olmasaydı Topal'ı almazdı içiniz rahat olsun :)

Türk statüsünde en iyi ön libero olabilir şu anda ama bize daha çok Emre gibi çift yönlü ortasaha oyuncusu lazım. Topu kolay kaptırmayacak, mücadele edebilecek ve iyi pas atabilecek. İleri pas atmaya korkan adamın bu takımda yerini geçtim yatacak yeri olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Nilep, Barca'da bile defansın önünde bu tarz bir adam oynuyor zenci biliyorsun, Sarp-Topal veya fizikli bir X ön libero illa orada oynayacak sonuçta.

Emre ön libero değil zaten, Türk olarak az bulunan midfield general denen çok yönlü orta saha oyuncusu.

Reykard'ın istediği ön liberonun hemen önünde Emre-Appiah tarzı çift yönlü adam ama bu sene yoktu sizde işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaya Toure ofansif olarak Topal'ın kaç katı adam abi :) İleri pas atmaktan korkan biri değil sonuçta. Sorun Topal'ın korkması. Taraftar baskısından belki bilemiyorum. Ama çift yönlü ortasaha oyuncusu şart. Topal para eder diye gitsin diyorum yoksa dursun Türk olarak ondan iyi ön libero bulamayız ama ayaklarına hakim bir ön libero bulursak efsane olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...