BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Şu Pino iyi çıksa bari, zaten kadroda sıkıntı yok orta saha da transfer edildiği takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geçen senenin şampiyonluğa en buyuk adayı, transfer şampiyonu, uefa kupası finali oynicak kadrosu(size göre yine tabi) 2. nin 10 puan gerisinde 3. olmus siz hala geçen seneyle aynı muabbetlerini yapıosunuz. biraz gerçekçi olun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mokoko said: geçen senenin şampiyonluğa en buyuk adayı, transfer şampiyonu, uefa kupası finali oynicak kadrosu(size göre yine tabi) 2. nin 10 puan gerisinde 3. olmus siz hala geçen seneyle aynı muabbetlerini yapıosunuz. biraz gerçekçi olun yahu.geçen yıl kewell,baros ve hakan balta sakattı.onun dışında 2. yarıda salaklık yapıp nonda gönderildi.forvetsiz oynadık sezon boyunca (jo adam değil).onun dışında artıdan mustafa sarp vardı ki bu senede var eğer transfer yapılmazsa bu senede pek umudum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 /ignore Zaten biz 4-3-3 değil 4-2-3-1 oynuyoruz aslında. 3 forvet değil ki galatasaray. 3 ofansif ortasaha tek forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 biz 4-1-3-1 oynuyoruz mustafa sarpı saymaya gerek yok.birde bazı maçlarda ardayıda saymaz isek 4-1-2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ne kadar çok mustafa sarp dedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Arsene Wenger taktiği lazım bize Kale Ali Turan-Neill-Servet-Balta Cana Kallstöm-Elano Pino-Baros-Arda Şeklinde bir kadro oluşturulursa, çok isabetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 amaç o zaten.topal geride tek yapamıyordu sarp ta ne ileri nede geriye yardım edemiyordu o yüzden elano sürekli geri dönmek zorunda kalıyordu.cana iyi transfer ama yanınada hem ileriye hemde geriye yardım edebilcek bir orta saha almamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 grella gs ye her an gelebilirmiş :( b.rovers ile anlaşılmak üzereymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Telekom Arena'da boş tribünlere oynamasını istiyorlar heralde takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hayatımda ilk kez bir fanatik haberinin gerçek olmasını umuyorum. O kadar beğeniyorum ki adamı fanatik haberine bile inanmak istiyorum o derece. Altidore Galatasaray'a demişler :D Bir de FCN ki baya yakınlar sanırım yönetime,Polak veya Grella tarzı bir adam alınsa bile kesin yanında birisi daha alınacak diyorlar. Ama yani gereksiz bence yedek olarak Sarp-Barış-Ayhan-Musa idare eder orda. Bize gereken harbici futbolcu. Kadro yapısı olarak da kendi sahamızda Cana'yı tek ön libero kullansak, deplasmanlarda derbilerde de yanına bi tane daha çaksak olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 altidore bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://media1.ntvspor.net//C/I/53/raul3_WUTT0.jpg hiç olmamış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Grella nereden çıktı ki yine zaten?..Vazgeçmişlerdi diye sevinmiştik,keşke Bradley'i alsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Keşke.. Sınıf atlar takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geçen sene 28 maçta 1 gol atmış adam için gs ve bjk'nın kapışması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hangi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 altidore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Altidore kötü mü yani sana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 altidore bence de overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 geleceğe yönelik düşünülüyor zaten, adam daha 20 yaşında. Yoksa şu anda süper adam olmasını bekleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 adamı tanımıyorum ama forvet oynayan birinin 28 maçta 1 gol atması beni korkuttu Batuhan 28 maçta oynasa en az 8 gol atar yalan mı? Yada Battal kaç atar heralde 12 civarı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 geçen hafta uplanan ribery topiğindeki ribery istatistikleri ve yorumlarının aynısı yazılmış, öyleyse alalım bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 altidore overrated diyorsunuz da altidore ne zaman böyle adından çok söz ettirdi veya peşine takımlar düştü ki zaten ortalama bir futbolcu şuan da, sadece gelecek vaat eden bir yetenek ki adı adam gibi sadece bu dünya kupası'nda anıldı. FM'ciler hariç adamı tanıyan kimse yoktu desek abartmışta olmayız, adamı hemen overrated ilan ettiniz. Bursa peşindeydi aslında diyecem de Turgay var o tip futbolcu, daha iyi bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 "ersin düzen twitter" said: resmi bilgi olmamakla birlikte fenerbahçe, marsilyalı mamadou niang'ın transferini bitirmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar