LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 RamsesII said: Abi bjk alsın bu guizayı bi daha bi 5 sene maç falan izlemem herhalde. Loic Remy güzel oyuncu 1-2 kez izledim,guizadan faydalı olacağı kesin. Gyan kesinlikle şişirdikleri kadar iyi bi oyuncu değil yapmayın etmeyin yani ona verilecek paraya çok daha klas oyuncular alınır.Adamda bitiricilik yok sırf fizik.gol atma isteği var ama adamın yeteneği yetmiyor resmenabi ben bile guizadan faydalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 güiza --> bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 fener pic etti yepisyeni golcüyü. beşiktaşta kalpleri kırar kanatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nobre ile kafa kafaya takas go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nobre-güiza çift forvet oynasın bence bi takım da, eğlencemizi bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 türkiye öyle bir forveti kaldıramaz henüz hazır değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bjk'da yabancı sorunu varken ferrari'yi alsakta lugano-ferrari defans hattını oluştursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 adnan başkanım eğer loic remy'i transfer ederse sadece türkiye değil dünya sallanır ! fenere ayarı vermiş oluruz, fenerliler ister gs liler alırrr. adama uefa kupasının bi fotosunu yolladık mı tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yaya toure united'dan gelen teklifi reddetip city'ninkini kabul etmiş. Allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 allah akıl fikir verir mi bilmem ama city bolca para verecegi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ben olsam ben de city ye giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Millet paranın köpeği olmuş yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 baskı yok stress yok para ç..ok uzun hayatın sırrı M. City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 m.city nin başarılı olamayacağı ne malum argadaşım, paranın köpeği olmakla alakası yok. M.city de başarılı olabilir, hem de iyi para veriyolarsa, daha nolsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BiTcH_oFBaT said: yaya toure united'dan gelen teklifi reddetip city'ninkini kabul etmiş. Allah akıl fikir versin. kardeşiyle beraber oynuycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Çocukken hiç mi kapışmamış bunlar? Kardeş dediğin tatlı bi rekabet yapar, sen city'de kal ben united'a gideyim bakalım hangimiz daha başarılı olacak der falan (:P) Gelseydi United'a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bir insanın united yerine city'e gitmesi için ne kadar para gerekiyorsa, ondan fazlasını vermiştir city. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 city güzel kadro kurdu tercih etmesinin sebebi paradan ziyade oda olabilir bu sezon başarılı olabilir city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nedir bu united sempatizanlığı onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 manchester bu sene daha iyi bir oyun sergileyebilir gerekli yerlere transfer yapmaya basladılar öle eskisi gibi önümüze gelen yıldızı alalım demiyorlar gerekli yerlerdeki yıldızlara para yagdırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Eralp said: nedir bu united sempatizanlığı onu anlamadım ben Biri kaç yıllık tarihi olan, köklü bir kulüp. Avrupa'nın en başarılılarından. Dünyada en çok taraftara sahip olan kulüp, diğeri şehrin ikinci takımı ve bir kendi döner sermayesi ve kümülatif gelirleriyle yetemezken bir anda zengin birinin takıma para basmasıyla rekabet etmeye başlayan "sonradan görme" takım. O yüzden United sempatizanlığı olabilir.. Ha ben yıllardır tutarım United'ı, formalarımı falan da alırım orjinal olarak, o ayrı konu :D cCc Giggs reyis cCc: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cantona vardı bir zamanlar hey gidi günler be. Liseliler hatırlamaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar