barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hard mode wailing caverns de instance a girmek icin uzun yoldan dolasmamayı secip, sudan gecmekle basladı. ordaki gerzek balık yuzunden kac grup yattı. ama iste oyunun ilk zamanları daha hard mode mantıgını oturtamamıslar. loot aynı kalıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sayfa başına da geldi. ben kazanıdm benim dedigim dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Tamam, abartmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hard mode redridge mountains'dan lvl 18 iken burning steppers uzerinden ironforge'a gitmeye calismakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hardmode tirisfal'den wpl'ye geçip 543643 yarddan ?? ayının sizi agrolayıp one shotlaması idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hadrmode oyunu basliyan arkadaslar arasinda tek night elf olup stormwind e kosmaktir dusuk levellarda iki sekil yapilabilir bu kutsal yolculuk 1-STV den westfalla 2-menethil den loch modan- dun morogh a yolda 322434 kere geberirsin, STV yi secersen salak gibi birde ustune hort genkler teeey teeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HARDMODELAR KARAKTER YARATMA EKRANINDA PALADİN SEÇEREK BAŞLADI! Buff homogenization geliyor bu arada. 10man olayını sevdim ama bunu sevmedim pek. said: We really don't want the buffs and debuffs you bring to be the reason you get a spot in the raid. We hate the thought of kicking a good player for a bad player because the latter provides so much of a dps increase to everyone else. We hate the thought of not being able to raid with your friends because playing raid buff Tetris is more important to your success. Raid buffs and debuffs exist for two main reasons: 1) They encourage you to bring a diversity of classes and specs rather than stacking whatever is highest dps at the moment. 2) They make you feel more powerful in a group than when you're solo. For an MMO, WoW is pretty soloable, so we like for it to feel really awesome when you're in a group. Whenever we read "Without my buff, there is no reason for a group to take me," our typical response is: awesome. You'll have to figure out another reason why they should take you. Whenever we read that a particular buff is the driving decisions behind why you took one player over another, then we know we still have some work to do. There will be more buff / debuff consolidation in Cataclysm. I look forward to the day when the raid buff everyone brings dominates less of the forum discussion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tamamda shaman oynamak zorunda bırakılan sen değildin müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Viktor said: hadrmode oyunu basliyan arkadaslar arasinda tek night elf olup stormwind e kosmaktir dusuk levellarda iki sekil yapilabilir bu kutsal yolculuk 1-STV den westfalla 2-menethil den loch modan- dun morogh a yolda 322434 kere geberirsin, STV yi secersen salak gibi birde ustune hort genkler teeey teeeyne pri ile baladım 2005 haziranda 11-12 falandım cıktım menthile geldim ordan basladım kosmaya yolda bi yerde öldüm o Searing Gorge da ki mezarlıga attı ordan nasıl gectigimi bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 axedice said: HARDMODELAR KARAKTER YARATMA EKRANINDA PALADİN SEÇEREK BAŞLADI! cok kotu flame yicen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 rogue'a buff versinler ya da tot'un rage'i unlimited olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Şu 5 yıllık wow hayatımda gnomeregan heralde 10 kere filan ya yapmışımdır yada yapmamışımdır öle böle yer değil BRD yi hiç saymıyorum zaten biliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben 80de zevkine giriyim dedim bir. kayboldum içerde saatlerimi yedi. inat ettim hs basmıcam diye de. allah belasını versin öyle yerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Kurtuluyorsunuz yakında işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hardmode horde olup ilk kez badlands'e gitmeye çalışmaktı btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lvl 35-40 civarinda loch modandaki 10-20 arasi allylar felaket zorluyordur :p wetlands desen kervan gecmez kus ucmaz arathiden ciktinmi kaptirip gidiyordun ehuehu, tek sorun arathiden cikabilmek sagolsun su salak trolleri keserken bir ally paladin takildi pesime, herif loch modana giden tunellerin roaya kadar kovaladi arathiden, dedim bari buraya kadar geldim bi badlands FP aciyim ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hard mode olayı güzelde bi tıkla başlayan hardmodlar sux.ulduar tipi hardmode müthiş mesela keşke ulduarın başında başlayabilseydim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yeni sistemde guildlerde bi parçalanma olur mu ne dersiniz? 10-25man'in aynı zamanı paylaşması sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Olur. İyi oldu böyle. Bari kritik lootları (trinket vs) shared loot yapsınlarda pvp için girip alalım 25 pug uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 O "buff homojenizasyonu" hedesi var ya, eğer pvede dps balansı iyi oturtturamazlarsa o çok kötü patlayacak bazı classlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Viktor said: lvl 35-40 civarinda loch modandaki 10-20 arasi allylar felaket zorluyordur :p wetlands desen kervan gecmez kus ucmaz arathiden ciktinmi kaptirip gidiyordun ehuehu, tek sorun arathiden cikabilmek sagolsun su salak trolleri keserken bir ally paladin takildi pesime, herif loch modana giden tunellerin roaya kadar kovaladi arathiden, dedim bari buraya kadar geldim bi badlands FP aciyim ehueheu Sorun şu ki o yolu bilen pek kimse yoktu işte. Hani wetlands loch modan tünelini nerden bilcek ilk charını kasan guide kullanmamış horde. Ben ilk başta redridge'den çıkmaya çalışmıştım mesela, burning steppesde ölmekten çıldırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi ben o yolu ilk gittiğimde direk yetoydum 12 falan level gemiye bindim wetlands e geçtim, 3-4 nighelf toplanmışlar tepelerinde level 3X~ biri vardı topluca geçmiştik bizi korumuştu o level 3X asfjkhsdfhs IF nin girişe ilk geldiğimde fln ohaa fln oluşumu hatırlıorum misal :P gerçi ben o konuda sansliydim darnassus un girisini bile yüksek levelli biri götürmüştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 deadwoll said: Viktor said: lvl 35-40 civarinda loch modandaki 10-20 arasi allylar felaket zorluyordur :p wetlands desen kervan gecmez kus ucmaz arathiden ciktinmi kaptirip gidiyordun ehuehu, tek sorun arathiden cikabilmek sagolsun su salak trolleri keserken bir ally paladin takildi pesime, herif loch modana giden tunellerin roaya kadar kovaladi arathiden, dedim bari buraya kadar geldim bi badlands FP aciyim ehueheu Sorun şu ki o yolu bilen pek kimse yoktu işte. Hani wetlands loch modan tünelini nerden bilcek ilk charını kasan guide kullanmamış horde. Ben ilk başta redridge'den çıkmaya çalışmıştım mesela, burning steppesde ölmekten çıldırmıştım. ally icinde gecerli aynisi benide blackrock mountainda farm almislardi, mountaindan iniyorum dragonkin gelip kafama vuruyor oluyorum hatta dedim UO gibidir belki, azimle hayalet olarak stormwinde kostum, graveyardda reslendim hooop oldugum yerdkei graveyarda atti meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ghostcrawler'ın kovulması için imza toplamak lazım forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 deadwoll said: Hardmode horde olup ilk kez badlands'e gitmeye çalışmaktı btw. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar