Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vallaha benim duyduğuma göre bu yakalanan adam o değil toplumu rahatlatmak adına yapılmış bir hareket diyorlar. (Emniyet müdürlüğünde görevli bir arkadaş geldi bugun ziyarete bizzat o söyledi ne kadar doğru bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Götleri yemez öyle birsey yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Gavur izmir 1 milyon kişiyle yıkar emniyet binasını, bi kadın daha böyle öldürülürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bilmiyorum artık umarım öyle değildirde söyleyen insanda öyle boş beleş bi adam değildi. Türk milleti bu belki bi dedikodudur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seri katil modamız eksikti şimdi o başlar bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nileppezdel said: Gavur izmir 1 milyon kişiyle yıkar emniyet binasını, bi kadın daha böyle öldürülürse buda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Olmaz da cidden katili yakalamayıp böyle halkı uyutma hedesi yapmışlarsa olsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Adamı katil bu diye lanse edip pardon ya degilmiş demezler yani illaki itiraf falan almışlardır. Cinayetler devam ederse bu yenisi derler en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 seri katillee salak katil arasinda fark var. Bu bildiigin salak. Seri katil gormedi daha turkiye, insallah gormeyecek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seri katil filan değilmiş adam . adam ya herru ya merru diyen malum çok coçuklu aile coçuğuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Pyro said: Nil evimi bas. Suphelin olarak göz altına al beni. ben müsait degilim anacim, hilmi abiyi yolliyim istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Karag8z said: Seri katil filan değilmiş adam . adam ya herru ya merru diyen malum çok coçuklu aile coçuğuymuş. hatta para çalmak için yaptım demiş herif lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 PrudenT said: Karag8z said: Seri katil filan değilmiş adam . adam ya herru ya merru diyen malum çok coçuklu aile coçuğuymuş. hatta para çalmak için yaptım demiş herif lol 4000€ cıkmış adamın üstünden abi.Nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 600 tl 200 dolar çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dolarlar travestiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Esh said: seri katillee salak katil arasinda fark var. Bu bildiigin salak. Seri katil gormedi daha turkiye, insallah gormeyecek de. 3-5 tane görmüş bundan önce. hatta bi tanesi sağlam 20 kusur kişi öldürmüş. tanıklar 40 falan diomuş falan polis delil bulamamış gibi gibi geyikler vardı. milliyette okudum bugun ne kadar dogru bılemıcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 okulumun şenliği iptal edildi bu hıyar yüzünden yaa... getirsinler ağzını burnunu kırıcam. öldürdüğü kızcağızın da intikamını alırım hem. böyle tiplere durup durup işkence yapıcan aklı başına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 4 e giderken yakalanmış. bodruma eski sevgilisini öldürmeye gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar