Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hatırladınız mı bu oyunu :) 9 sene oldu son oynayışımdan bu yana, bir ara indirip tekrar oynamayı düşünüyorum. Hayatımda Duke Nuk'em le beraber en eğlendiğim FPS, bir oyun bu kadar güzel olabilir. P.S. I M L tuşlarına aynı anda basınca taramalı + 100 health veriyodu :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hatırlamaz olur muyum.Arkadaşlarla oynardık ne güzel...Sora ortaya yeni oyunlar çıkınca unutuldu gitti...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Deliler gibi oynardım süper oyundur :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 duke nukem daha bi manyaktı(tabi daha yeniydi) bu wolf3d nin 2. si berbattı yalnız o kadarda hevesle beklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 başı güzeldi ama mumyalar çıkınca soğumuştum[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 her duvarda gizli gecit aramaktan 141231 senede bitirmistim oyunu . wolfenstein ismini duyunca burnum aciyor . duvarlara surtunuyorduk ya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 rtcw bul içinde windows installer'lı hali geliyor.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uykusuz geçelerde şöyle bi geyiğimiz vardı: OĞLUM MIL LA MIL OLM MIL![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 harbi ha o gizli geçit olayı manyaktı gizli geçit bulacam diye adamları vurduktan sonra her odanın duvarına sürtünüp öyle gidiyodum diğerine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 04 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: başı güzeldi ama mumyalar çıkınca soğumuştum Wolf 3d ve mumya?Başka oyunla karıştırıyor olmayasın?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: EagleEye, 04 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: duke nukem daha bi manyaktı(tabi daha yeniydi) bu wolf3d nin 2. si berbattı yalnız o kadarda hevesle beklemiştim said: Bonecrusher, 04 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: başı güzeldi ama mumyalar çıkınca soğumuştum Wolf3d 2 = return to castle wolfenstein.. umarım anlamışsındır.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 deliler gibi oynardım.birçok defa bitirdim ufak yaşıma rağmen. en çok labirentli bi bölüm vardı ora kasardı sanırım episode 4 lvl5 falan.o labirentin haritasını çıkarmıştım hehe. mükemmel bi oyundur, fps nin atasıdır.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 return to castle wolfeindstein and report to Himmler : we have found him . eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 rtcw'nin konusu o zombiler olabilir, birşey demiyorum ona. oyunun başındaki havayı çok sevmiştim. zombieler çıkınca da o hava pek bozulmamıştı, idare ettim sonra oyunda tuzaklar, mumyalar vs.. sanki heretic 2 veya tomb raider oynuyormuşum gibi geldi bana..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: BOccOB, 04 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Valla İlki de 2. si de mükkemeldir... Return to Castle Wolfenstien in ana konusu zaten o zombiler, o yüzden zombiler çıktı bıraktım demek mantıksız. Sonuçta RTCW MoH gibi realistik bir 2. dünya savaşı oyunu olarak çıkmadı piyasaya... İşte ben eski oyunun devamı olaraktan böyle bi oyun beklemiyordum, o yüzden hayal kırıklığına uğradım.Zombili mombili oyunlardan pek hoşlanmam Yani wolf3d nin devam oyunu olaraktan yakışmadı bence return to castle... call of duty gibi bi oyun daha güzel olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 neden yakışmasın ki? zaten wolf 3d'de de zombiler, robot haline getirilmiş generaller, hitlerin hayaleti gibisinden (vallaha ilkokuldaydım böyle şeyler kalmış aklımda) şeyler gelmezmiydi? RTCW'de ilk oyuna rağmen konu oturtulmuştu 1. heinrich'in canlandırılması vs.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Wolfeinstein 3d × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uykusuz geçelerde şöyle bi geyiğimiz vardı: OĞLUM MIL LA MIL OLM MIL![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 harbi ha o gizli geçit olayı manyaktı gizli geçit bulacam diye adamları vurduktan sonra her odanın duvarına sürtünüp öyle gidiyodum diğerine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 04 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: başı güzeldi ama mumyalar çıkınca soğumuştum Wolf 3d ve mumya?Başka oyunla karıştırıyor olmayasın?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: EagleEye, 04 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: duke nukem daha bi manyaktı(tabi daha yeniydi) bu wolf3d nin 2. si berbattı yalnız o kadarda hevesle beklemiştim said: Bonecrusher, 04 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: başı güzeldi ama mumyalar çıkınca soğumuştum Wolf3d 2 = return to castle wolfenstein.. umarım anlamışsındır.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 deliler gibi oynardım.birçok defa bitirdim ufak yaşıma rağmen. en çok labirentli bi bölüm vardı ora kasardı sanırım episode 4 lvl5 falan.o labirentin haritasını çıkarmıştım hehe. mükemmel bi oyundur, fps nin atasıdır.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 return to castle wolfeindstein and report to Himmler : we have found him . eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 rtcw'nin konusu o zombiler olabilir, birşey demiyorum ona. oyunun başındaki havayı çok sevmiştim. zombieler çıkınca da o hava pek bozulmamıştı, idare ettim sonra oyunda tuzaklar, mumyalar vs.. sanki heretic 2 veya tomb raider oynuyormuşum gibi geldi bana..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: BOccOB, 04 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Valla İlki de 2. si de mükkemeldir... Return to Castle Wolfenstien in ana konusu zaten o zombiler, o yüzden zombiler çıktı bıraktım demek mantıksız. Sonuçta RTCW MoH gibi realistik bir 2. dünya savaşı oyunu olarak çıkmadı piyasaya... İşte ben eski oyunun devamı olaraktan böyle bi oyun beklemiyordum, o yüzden hayal kırıklığına uğradım.Zombili mombili oyunlardan pek hoşlanmam Yani wolf3d nin devam oyunu olaraktan yakışmadı bence return to castle... call of duty gibi bi oyun daha güzel olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 neden yakışmasın ki? zaten wolf 3d'de de zombiler, robot haline getirilmiş generaller, hitlerin hayaleti gibisinden (vallaha ilkokuldaydım böyle şeyler kalmış aklımda) şeyler gelmezmiydi? RTCW'de ilk oyuna rağmen konu oturtulmuştu 1. heinrich'in canlandırılması vs.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar