screwy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 baslıktan da anlasılcagı gibi bi dk sartharion sololamıs.. video: aramaya inandım eger daha once acıldıysa baslık kendini patlatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam kasmıs guzel yapmıs videoyu. ayrıca cidden oha. hani cok rahat solo tamam kabul ama bu da abartmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 O nasıl bir self healdir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi her bossda hep bole sololoyan birileri olcak elbet zamaninda 2 man onyx felan kesiyolardi oeeeh diyoduk ama cidden iyiymis yane bi tek seyi anamadim o elementaller enrage olup agiz yuz kiriyodu onnar noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o elementaller sadece lava girerse enrage oluyo hepsi dknın üstünde oldugu için girmiyolar adama helal olsun video baya iyi almanmış zaten adam ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mulgear6 said: o elementaller sadece lava girerse enrage oluyo hepsi dknın üstünde oldugu için girmiyolar adama helal olsun video baya iyi almanmış zaten adam ehah bende ole biliyorumda iste way anasini hic kacirmamis demek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Self heal hakkaten abartmış herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi SS'i vardi bende, Sartharion 25 fightinda bastan sona 11k dmg almis DK tank heallamistim ben tee Ulduar zamani, daha izlemedim ama inanirim o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oha abi. Videonun ortasına geldim, şimdiye kadar da dikkat etmedim ama death strike mı spamliyo napıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 diseaseleri up tutup death strike spamlıyo talent buildi improved rune tap var, unholy'den de ebon plaguebringer açmış işte en son. 28/0/43 sırf solo tanking build olmuş güzel bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Maşallahı var. Biz de Attumen sololadık diye sevinelim sjdhfbksjdhfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 10.000 naytelfi yoğeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bu nerflenmis hali bide... koskoca uldarda aglaron haric tek healer ile mt lik yapmistim hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar