nameless Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 haftaya zagreb'e gidiyorum. çoğu yerde euro kabul etmiyorlarmış, istanbul'da kuna bulabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ne kadar lazım, yüksek bir meblağ ise ben yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hava alanında dövizci yok muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi buradan euro'yla gidiyosun orada döviz bürosunda bozduruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 euroylada isini bitirebilirsin orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o ne ya kına diye okudum asknmfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Zagreb havaalanı kıç kadar bir yer afedersin,geliş gidiş aynı kapıdan... Bavulları alınca hemen sola gir,orada döviz bürosu var zaten,buradan ne gerek var kuna bulmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tenekeadam said: ne kadar lazım, yüksek bir meblağ ise ben yardımcı olurum. chaching. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dasaaa said: hava alanında dövizci yok muymuş? hava alanında iyi kazıklanırsınız didiler. Odeon said: euroylada isini bitirebilirsin orada çoğu yerde euro kabul etmiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Zagreb'de Euro kabul ediyor çoğu yer ama Euro ile bol kazık yersin. Onun yerine gidip oradaki herhangi bir bankamatik'ten para çek, direk onların parası olarak alıyorsun paranı. En makulu öyleydi ben gittiğimde, öyle yapmıştım. Ayrıca dönerken elinde bulundurmamaya dikkat et, Türkiye'ye döndükten sonra bozduracak yer arar durursun. Sonuç olarak, hatıra olarak kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar