Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoTR: War in the North

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

en iyi oyun rtsleriydi aslında.

this. hala bfme serisini oynarız arkadaşlarla her hafta ki oyunun zıncığını cıncığını biliyoruz artık yani gayet akar.

birde rotk tabii ki. gerçi 3rd age'de zevkliydi konsolda bence
Mesaj tarihi:
arcane said:

Ya adam akıllı RPG yapsınlar ya da süper bir aksiyon oyunu. İkisi arasında kalmış ortalama bir oyun olmasın.

ikisi arasında kalmıyor dandik ve monoton bir aksiyon oyunu oluyor genelde sdf
Mesaj tarihi:
warner bros:

"As part of the continual review of our business operations and fluctuating market conditions, we have had to make reductions in our WB Games Seattle workforce," a spokesman told Kotaku. They didn't specify what types of jobs were lost.

lol birileri baltayı yemiş.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
of oyun iğrenç, inXile'ın yerin dibine sokulan oyunu Hunted bile 10 kat daha güzeldi bundan.

kardeşimle coop başladık british aksanlı kuşu kurtardık falan ama daha oynar mıyız bilmem
Mesaj tarihi:
abi oha çok kötü oyunmuş bu???
ya beklentim çok düşüktüde çok basit hatalar var ya, swap character yaptıgıma pişman etti falan
o ne intenvorty yonetımı
tabi ona gelene kadar daha neler var
Mesaj tarihi:
Coop oynayacaz diye para verdim aldım netekim coop oynayıp bitirdik. Hikaye olarak iyidi lotr lore unu seven biri olarak ancak mekanik olarak console çakması bir oyun ne kadar kotu olabilirse oyle idi. Skyrim alsaymışım keşke...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cemaat bi sorum var size

ranger ile oynuyorum skills kısmındna işaretlemeler yaptım ve bu büyüleri kullanmak istiyorum ama bi türlü büyüleri ana ekrandaki 1-5 arası tuşlara kısayol atayamadım var mı bilen nasıl yapılacağını?

oyunun controller menüsü de yok sanırım
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

O oyunda her class için topu topu 3 yetenek vardı diye biliyorum. Bir şeyi bir şeye ataman gerekeceği kadar bir numara olmaması lazım. O yüzdende sabittir her şey.

3 başlık altında her başlığa 6 yetenek gelecek şekilde toplam 18 skill var diye biliyorum mesela 1.ci başlığın altındakine bi puan verdik ana ekranda 1.başlığı aktive edecek büyü tuşuna bastığımda bütün alt skill'ler de mi aktive oluyor?
Mesaj tarihi:
Üşenmedim gömdüğüm yerden çıkartıp oyunu açtım.

Level up durumunda skill seçtiğin yerde altta çıkan yazıları okursan seçilen skillin 1,2,3 tuşlarından hangisiyle aktive edileceğini belirtiyor. Bunun dışında o özel yeteneğe ait upgradeler için bilgilendirme yazısında hangi yeteneğe aitse o yeteneği kırmızı yazıyla belirtiyor. Belirtmese bile hangi tuşa ait skille bağlı olduğunu söylüyor. Bunların dışında birkaç tane pasif buff veren skillde var.

Aktif skilller 3 tane. Kalanı upgrade.
Mesaj tarihi:
vay arkadaş çok mu dandik olmuş ne? yakışmıyor yahu lotr gibi bi filme ..:/

çok teşekkür ederim yardımından ötürü .. madem açtın bi soru daha soriyim:) benim elemanlara alet edavat veriyorum upgrade falan alıyolar oyundan komple çıkmadan karakterler arası geçiş var mı? bölüm atlayınca çıkıyo ama onu beklemek ölüm varmı bildiğin bişe?
Mesaj tarihi:
Bölüm arasında veya şehre döndüğünde değişiyor olması lazım. Oyun daha çok 3 kişi bir arada oynamak için yapılmış zaten. Tek oynarken bayağı sıkıldım o yüzden.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Bölüm arasında veya şehre döndüğünde değişiyor olması lazım. Oyun daha çok 3 kişi bir arada oynamak için yapılmış zaten. Tek oynarken bayağı sıkıldım o yüzden.

anladım teşekkür ederim tekrardan yardımların için
  • Yeni Oluştur...