Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sauron şili'de görüntülenmiş: http://l.yimg.com/os/152/2011/10/27/01_222806.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Cuce said: en iyi oyun rtsleriydi aslında. this. hala bfme serisini oynarız arkadaşlarla her hafta ki oyunun zıncığını cıncığını biliyoruz artık yani gayet akar. birde rotk tabii ki. gerçi 3rd age'de zevkliydi konsolda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 arcane said: Ya adam akıllı RPG yapsınlar ya da süper bir aksiyon oyunu. İkisi arasında kalmış ortalama bir oyun olmasın. ikisi arasında kalmıyor dandik ve monoton bir aksiyon oyunu oluyor genelde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Viktor said: Lotr sirf isminden sattigi icin adam gibi oyun yapmaya kasmiyor herifler, oyun diye bok cikarsa yiginla alicisi oluyor zaten dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 return of the kingin neresi güzeldi lan. orclara kombolu vurup kafasından puan çıkardığın oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Cuce said: en iyi oyun rtsleriydi aslında. Evet gerçekten de öyle. Özellikle BFME 1 çok iyi bir oyundu. EA servarları kapatana kadar oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ardeth said: return of the kingin neresi güzeldi lan. orclara kombolu vurup kafasından puan çıkardığın oyun oha. rotk'da her karakterim level 20'di ki level 10 oluyordu en fazla hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Oynayan oldu mu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 warner bros: "As part of the continual review of our business operations and fluctuating market conditions, we have had to make reductions in our WB Games Seattle workforce," a spokesman told Kotaku. They didn't specify what types of jobs were lost. lol birileri baltayı yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yer tabi abi fail fail de nasıl fail tam tahmin ettiğim gibi konsol kırması çok kötü bir oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 of oyun iğrenç, inXile'ın yerin dibine sokulan oyunu Hunted bile 10 kat daha güzeldi bundan. kardeşimle coop başladık british aksanlı kuşu kurtardık falan ama daha oynar mıyız bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi oha çok kötü oyunmuş bu??? ya beklentim çok düşüktüde çok basit hatalar var ya, swap character yaptıgıma pişman etti falan o ne intenvorty yonetımı tabi ona gelene kadar daha neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 videolaradan belliydi zaten, boşverin skyrim oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Coop oynayacaz diye para verdim aldım netekim coop oynayıp bitirdik. Hikaye olarak iyidi lotr lore unu seven biri olarak ancak mekanik olarak console çakması bir oyun ne kadar kotu olabilirse oyle idi. Skyrim alsaymışım keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cemaat bi sorum var size ranger ile oynuyorum skills kısmındna işaretlemeler yaptım ve bu büyüleri kullanmak istiyorum ama bi türlü büyüleri ana ekrandaki 1-5 arası tuşlara kısayol atayamadım var mı bilen nasıl yapılacağını? oyunun controller menüsü de yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 O oyunda her class için topu topu 3 yetenek vardı diye biliyorum. Bir şeyi bir şeye ataman gerekeceği kadar bir numara olmaması lazım. O yüzdende sabittir her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Redeagle said: O oyunda her class için topu topu 3 yetenek vardı diye biliyorum. Bir şeyi bir şeye ataman gerekeceği kadar bir numara olmaması lazım. O yüzdende sabittir her şey. 3 başlık altında her başlığa 6 yetenek gelecek şekilde toplam 18 skill var diye biliyorum mesela 1.ci başlığın altındakine bi puan verdik ana ekranda 1.başlığı aktive edecek büyü tuşuna bastığımda bütün alt skill'ler de mi aktive oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Üşenmedim gömdüğüm yerden çıkartıp oyunu açtım. Level up durumunda skill seçtiğin yerde altta çıkan yazıları okursan seçilen skillin 1,2,3 tuşlarından hangisiyle aktive edileceğini belirtiyor. Bunun dışında o özel yeteneğe ait upgradeler için bilgilendirme yazısında hangi yeteneğe aitse o yeteneği kırmızı yazıyla belirtiyor. Belirtmese bile hangi tuşa ait skille bağlı olduğunu söylüyor. Bunların dışında birkaç tane pasif buff veren skillde var. Aktif skilller 3 tane. Kalanı upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 vay arkadaş çok mu dandik olmuş ne? yakışmıyor yahu lotr gibi bi filme ..:/ çok teşekkür ederim yardımından ötürü .. madem açtın bi soru daha soriyim:) benim elemanlara alet edavat veriyorum upgrade falan alıyolar oyundan komple çıkmadan karakterler arası geçiş var mı? bölüm atlayınca çıkıyo ama onu beklemek ölüm varmı bildiğin bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kesinlikle hayal kırıklığı bir oyun zaten, konsol bozması diyecem konsollara ayıp olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bölüm arasında veya şehre döndüğünde değişiyor olması lazım. Oyun daha çok 3 kişi bir arada oynamak için yapılmış zaten. Tek oynarken bayağı sıkıldım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Redeagle said: Bölüm arasında veya şehre döndüğünde değişiyor olması lazım. Oyun daha çok 3 kişi bir arada oynamak için yapılmış zaten. Tek oynarken bayağı sıkıldım o yüzden. anladım teşekkür ederim tekrardan yardımların için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar