Snake Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bethesdanın oyunları var işte ama fallout dünyası da hiç iç açıcı bi dünya diilki abi. her taraf pislik dolu. oblivion desen onda da moblarda level scaling var saçmalığın daniskası. morrowindden de bıktım artık kaç kere oynadım belli diil. skyrimde bakcaz harita ne kadar büyük olcak. çok büyük olmaz ama heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abi kararlıyım, eğer sinema kariyerim iyi giderse kimde LOTR franchising varsa gidip konuşucam direk project director olup yapıcam, sonra iskoçyada kale satın alıp uzaya gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 son videoda 1.20 dragon age originsdeki bi sahnenin aynısı değil mi ? ejder bile aynı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Lath dediğin şekilde birşey yapmaları için çok fazla emek ve iş gücü gerekiyor. Shire'dan Gondor'a ilerleyen bir oyun istiyorsun ki birazda sandbox olmalı bölgeler, sadece mekanları yapmaları bile çok fazla iş, çok fazla mali yük olur ki dediğim gibi o parayla MMO yaparsın. ( Zaten öylede yaptılar ) Oblivion'da öyle bir harita yaptılarda demeyin. 2 adımda Shire'dan Bree'e gideceksem hiç bir anlamı kalmıyor loreun/oyunun... Lotro'da o dediklerini yapabilirsin ( hoplayan, zıplayan tipler çok yok olanı da görmezden gel bi zahmet ) ki Lotr dünyasını çok başarılı bir şekilde yansıttılar. Özellikle Moria'ya girince oha diyorsun ben şahsen Moria'dan çıkacağım günü iple çekmiştim oyunu bırakasım bile gelmişti :). Free'de oldu zaten yine bir dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Yeni trailer Kartal çağırma special move fln olucak sanırım.Her işi kartallara yaptırmışlar çünki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ya ben mi bulamadim yoksa ui, skill felan gosteren tek bir ss bile yok mu piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yanlız orta dünya havası 0 videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 "youtube yorumu" said: This is a game... about birdzilla... fuckin shit up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 adamların facebook page'inde patladım zaten, aylardır video yayınlıyorsunuz, bütün videolarda da müzik eşliğinde yaratık kesme sahneleri, başka hiçbir bilgi yok. E3'te kamera ile çekilen bir videoda 1-2 şey gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 e yaratik kesme oyunu deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 return of the king remakei gibi duruyor, bu bile oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d117As-YYU8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya orklar falan cok yetersiz gibi hani binlerce onlarca gelecek onları pörtleticeksin böyle tek tek geliyor lan hep bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0o0IdzhUeas&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Çıksa da oynasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 az kaldı 1 ay gibi bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Conquest tadında bişeymi olcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Andriel, the lore-master: http://www.youtube.com/watch?v=EuQJEcety7g Farin, Dwarf Champion: http://www.youtube.com/watch?v=hvVhIYjTRL8 Eradan, human Ranger: http://www.youtube.com/watch?v=theE6uKai50 Kasım 1 de çıkıyor, eu versiyonları 2si-25i arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 konsola da çıkıyorsa pc ye kesin üvey evlat muamelesi yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bak şu talent ağacını 1 senedir ilk defa bu videolarda gördüm. Bir türlü adam gibi göstermediler diye hatırlıyorum. Son gamescom gameplay'lerinde bile yoktu nerdeyse. Bence oyun 10 üzerinden 6.5 yada 7 alır, oturur aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hala bi return of the king değil ya o oyun en iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Her video izlediğimde gaz oluyorum. Çok süper birşey olarak görünmüyor ama COOP oynamak açısından gayet zevkli olacağını düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 en iyi oyun rtsleriydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gjYK-rNqgR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çıktı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar